Forret god og frisk laks, dog ikke ens anrettet. Kalvefilet i hovedret senet og sej. Sendt retur til køkken. Næste skive tilsvarende sej, senet og uspiselig. Det samme hos min medspiser. Dessert fin o... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fantastisk betjening og rigtig go mad. Vi valgte menuen med masser af spændende for-og mellemretter og sluttede af med Cote-de Beuf bonanza. Det er anden på 3 uger vi er på BarVin. Genialt sted hvis... Voir plus
Besøket på Marv & Ben var en fantastisk opplevelse for vår gruppe på 25 gjester fra Norge. Maten, Atmosfæren, Serveringen, Vinen. Fantastisk servering, ingen ventetid. Servitører som gav av seg sel... Voir plus
The Pescatarian Vi fik snacks og bobler efterfulgt af 6 retters menu med vinmenu. En fantastisk oplevelse for smagsløgene. Alle retter var meget flot anrettet og serveret. Vinene var perfekt udvalgt... Voir plus
DinnerBooking.com er en hjemmeside, som hjælper dig med at finde den helt rigtige restaurant eller café. Vi er Danmarks største bookingsite, og med os kan du nemt og hurtigt gratis booke bord på nettet 24 timer i døgnet. Du modtager med det samme en bekræftelse på din booking. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil - det er gratis og tager kun 2 minutter. DinnerBooking er også Danmarks førende online bookingsystem for restauranter og caféer, og bliver brugt af over 800 restauranter i Danmark. Vi håndterer en booking hvert 10. sekund døgnet rundt og omkring +10 millioner gæster hvert år.
Lyongade 21, 1, 2300, København S, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastik mad og servering.
Hyggelige lokaler.
Sikke en aften. Fuldstændig fantastisk mad og stemning. At der er ikke er en af de berømte stjerner her, handler vist mest om at de kære madanmeldere ikke komme helt til Løkken😀😀😀
Keyser social var en dejlig bryllupsgave med 13 små retter og vi valgte drinksmenu til maden, hvilket var fantastisk, anbefalinger herfra
Meget venlig betjening af engelsktalende personale med Spansk oprindelse, som gav en god autentisk oplevelse. Menuen var ligeledes som at "være i Spanien", med spanske tapasretter og specialiteter. En rigtig god start på en aften i Det Ny Teater!
Dejligt besøg til brunch. Lækker mad og kaffe. Søde medarbejdere og maden spises i dejlige og hyggelige omgivelser.
Virkelig dejlig aften.
Maden var lækker, vinen god og atmosfæren hyggelig. Betjeningen var venlig og opmærksom uden at være påtrængende.
Lækker mad lavet med kærlighed og fra bunden. Imødekommende og god betjening. Rimelige priser i forhold til kvalitet og mængder.
Her er der ikke nogen der skynder på dig fordi der er en næste seating.
Kunden er i centrum og ikke nødvendigvis bedst mulig indtjening. De bedste anbefalinger til Rick og reamet
Hos Mathiesen på Hotel Randers får man den bedste frokost, man kan ønske sig. Og så endda til meget rimelig pris! Vi spiste husets tatar på rugbrød og drak et godt glas hvidvin til. Opmærksom service fra tjenerne. Jeg forstår godt, hvis Mathiesen er det foretrukne spisested i Randers.
Super frokost oplevelse. God betjening og lækker tilberedt mad og alle med et lille tvist. Absolut lækkert
Et fantastisk sted med hygge og kærlighed. Alt er valgt ud med største omhu og skaber en god atmosfære. Betjeningen er i top og maden serveres med nærvær og munter bemærkninger.
Gourmet mad - det må man sige. Maden er lavet med den største omhu og smager himmelsk. Vinen - vi foretrækker de udenlandske. Den hjemmelavede Whisky måtte Jan dog købe en flaske af. En stjernestund at mindes. Bestil bord så du får en plads og du kan godt glæde dig.
Jan og Hanne
Bedste hummer ever! En smagsoplevelse helt i top og betjeningen var formidabel.
Super god service og rigtigt god mad , kommer gerne igen og har været der en gang før
Havde købt Dinnerdays til uge 42 her i 2024 og virkelig glædes os... desværre blev glæden lidt en skuffende oplevelse på nogle punkter.
Den første er, at der var ret køligt inde i den store hal - kunne også høre/se andre tog trøjer på.
Min forlovede fandt en kødsnor i sit kød, tjenere spurgte i køkkenet om de brugte kødsnor og det gjorder de ikke, så de undskyldte med det måtte komme fra leverandøren (tænker det er lidt sjusket ikke fjerne den slags).
Maden var ret middel. En kogt torsk som var helt smagløs, lige med lidt sauce på.
Ud over kødsnoren, så var der ikke meget smag i hverken hovedretten eller svampesaucen.
Desserten var heldigvis lidt en positiv oplevelse, en svampet chokoladekage med god vaniljeis til.
Vi fik en saftmenu til retterne og skovbær til hovedretten smagte nærmest som det bare var frosne poser med skovbær der lige var kogte og siet saften fra - lidt syrlig og ellers helt uden smag.
Det eneste der trækker op, der er desserten og den anden stjerne går til de søde piger som serverede for os.

Réponse de DinnerBooking
Hi,
We had dinner couple of days ago and honestly for the price ,the food disappointing.
Me and my wife chose the 13 servings, the mushroom risotto was very salted, and other dishes had no flavour at all!
The atmosphere and service was top! Very nice staff
We are not going back.

Réponse de DinnerBooking
God madoplevelse og hurtig afrydning ved bordet. En rigtig god oplevelse