Direct Ferries Avis 1 056

3,7

1. Agrégateur de voyages
  2. Compagnie de ferry

Direct Ferries er verdens førende uafhængige forhandler af færgebilletter. Med et udvalg på over 4412 færgeoverfarter og mere end 901 havne verden over bruger vi realtidspriser og tilgængelighed, så du kan sammenligne og booke færger når som helst og hvor som helst ved hjælp af vores hjemmeside eller app. Hos Direct Ferries giver vi dig den bedste værdi for pengene. Vi tilbyder billetter fra de største færgeselskaber til de mest populære destinationer i hele verden til konkurrencedygtige priser. Udforsk vores hjemmeside for at finde havne, ruter og et væld af nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig med at planlægge din rejse. Vores enkle søgeværktøj til færgebooking sikrer, at du finder den perfekte sejlads for dig, garanterer den bedste pris og maksimale besparelser. For rejsende, der søger de mest populære destinationer og færgeruter, har Direct Ferries dækket dig ind. Fra ikoniske ruter som Dover til Calais, der forbinder Storbritannien med Frankrig, til maleriske rejser på tværs af de græske øer, tilbyder vores platform en bred vifte af muligheder. Udforsk de naturskønne norske fjorde, eller sejl til de fortryllende Baleariske Øer ud for Spaniens kyst. Uanset om det er Middelhavets solbeskinnede strande eller det skotske højlands barske charme, tilbyder Direct Ferries problemfri bookingoplevelser til dine drømmedestinationer. Med vores brugervenlige hjemmeside og app er det så let som et par klik at planlægge dit næste eventyr. Vi tjekker op til 1 million priser dagligt og hjælper med at arrangere over en million overfarter årligt for vores kunder. Det er derfor, at over 7 millioner kunder stoler på os.

• 2-3 Three Rivers Business Centre, Felixstowe Road, IP10 0BF, Ipswich, Royaume-Uni

• www.directferries.dk

3,7

Moyen

1 k avis

bonjour

bonjour
je viens vous faire part de mon experience avec cette société
n ayant plus accès à mon mail sur lequel DF m a envoyé ma confirmation de réservation pour la Corse cela fait 4 fois que je leur écris afin qu Ils me l envoie sur une autre adresse mail que je leur ai donnée ainsi que les billets impossible d 'avoir une réponse de leur part ni de les contacter directement avez vous une solution merci de votre reponse

4 août 2022

Notre voyage en juin 2020 payé puis …0

Notre voyage en juin 2020 payé puis annulé cause covid 19.
Depuis, pas moyen d'avoir un remboursement ni même un bon d'avoir pour un éventuel voyage en sardaigne en 2021 (si covid 19 plus là).
il semble bien que ce soit une arnaque ou du moins un enrichissement sans cause de cette compagnie.
On va devoir faire une action en justice pour 168 € .

18 décembre 2020

HONTEUX CE SONT DES VOLEURS A FUIRE ABSOLUMENT

RÉFÉRENCE CLIENT :

PONTIER EMILIE ou PONTIER THOMAS commune de St martin boulogne DF-EE4260 bateau (Ancone-Patras) départ le 16 juillet 2018 retour le 12 aout

je suis toujours dans l'attente de mon remboursement de 659 euros suite au fameux "l’opérateur a reçu notre demande de réservation mais ne 'a pas confirmée...." cela va faire 2 semaines que j'attends et j'ai eu deux confirmations écrites que le versements serait effectué sous 2 jours. Bref je vais faire appel à 60 millions de consommateurs et UFC que choisir pour récuperer mon argent rapidement.
cette société directferries est une arnaque totale, ce sont des voleurs !!! chez euromer en 5 min j'ai eu mes billets et moins chères de 100 euros. honte à vous direct ferries Et rendez moi mon argent !!!!!!

13 juillet 2018
Logo de Direct Ferries

Réponse de Direct Ferries

I am very sorry for not responding in your preferred language, this is due to the high volume of messages we have been receiving.

As we are a booking agency the prices we receive are directly from color line.

Le téléphone ne pleure?

J'espère que vous n'avez pas besoin de changer ou remplacer un billet parce que pour avoir une réponse au service client, vous pouvez attendre 20min (0.33 facturé la min) personne ne décroche. Doit on voir les avis aujourd'hui pour pouvoir avoir confiance en une compagnie?

7 juillet 2014
Afficher les avis dans toutes les langues. (1 056 avis)