Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Absoluut geen dienstverlening. Eerst wordt een oude vrouw een contract onder de neus gelegd om te tekenen. Als deze vrouw tijdens corona een spoedopname krijgt en verhuisd en een email gestuurd w... Voir plus

2,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

2,2

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit aan beginnen!! Waardeloze club.

Probeer nu een jaar ongeveer om van deze gasten af te komen. Bevestiging gehad van de opzegging. Blijven maar dooretteren. Zag vandaag dat men weer 9 euro hadden geïncasseerd. Gestorneerd natuurlijk. Een bar, bar slecht bedrijf.

23 mai 2026

Réponse de Direct PC

Allereerst is het natuurlijk vervelend dat u al een jaar probeert op te zeggen maar dat dit niet lijkt te lukken. Ik wil u daar graag mee helpen. Het bedrag dat bij u geïncasseerd is is van onze partner Digidentje. Wij doen voor hun alleen de financiële administratie.

Als u contact op neemt met de klantenservice van Digidentje (088 2223355) of Direct Pc (088 2223333) dan wordt u hier verder mee geholpen. Helaas is er niet genoeg informatie bij deze review voor ons om u in de systemen terug te vinden. Anders konden wij contact met u opnemen.

Misbruik van ouderen

Deze mensen maken misbruik van de oude mensen en liegen! Ondanks een belofte aan de telefoon vorig jaar om het abonnement te beëindigen, kwam er dit jaar weer een rekening. Vorig jaar aangegeven dat er geen apparaten meer zijn, dus geen hulp meer nodig is. Was alle begrip voor, bij uitzondering kon de opzegging deze keer telefonisch. Dit jaar wordt er opeens meegedeeld dat ze nooooit zo werken. Opzegging moet altijd schriftelijk. Maar wel zelf 2 keer verhuizen, wat opzeggen ingewikkeld maakt. Makkelijk geld verdienen! Dit zijn oneerlijke praktijken!! Ik schrijf nooit negatieve reviews, deze organisatie verdient het. Ze liegen 🤥

2 mars 2026

Réponse de Direct PC

Wij hebben u telefonisch aangegeven dat er een schriftelijke opzegging gestuurd moest worden omdat telefonisch niet mogelijk is, nooit mogelijk geweest is en nooit mogelijk gaat zijn. U bleef echter aanhouden dat u het telefonisch wilde opzeggen. Er is pertinent niet afgesproken dat u bij uitzondering telefonisch kon opzeggen. Dit was uw eis, die wij afwezen. Ik wil u nogmaals vragen een schriftelijke opzegging in te sturen. Daarna kunnen wij deze, na betaling van openstaande facturen, verwerken.

"Wel zelf twee keer verhuizen"
Wij zijn inderdaad twee keer verhuisd, in 2015 en 2022. Hiervan zijn alle klanten schriftelijk op de hoogte gesteld, ons adres staat bovenaan elke brief die wij sturen en op onze website staat duidelijk ons adres. Tevens kan er gebeld worden voor ons huidige adres. Meer dan de klant aanschrijven dat wij verhuizen en het huidige adres op onze website vermelden kunnen wij in deze niet bepaald doen. Voor de goede orde hierbij ons juiste adres:
Branderweg 1D
8042PD Zwolle.
Wanneer iemand langer dan 2 a 3 jaar klant is van een organisatie is het altijd verstandig om te verifiëren of het bij u bekende adres nog het juiste is. Dit kan namelijk veranderen.

Wij zien de opzegging graag tegemoet
~Amber

Waardeloos,wees gewaarschuwd

Waardeloos. Ik moest een brief schrijven om op te zeggen . Deze brief is niet aangekomen word nu gezegd. Ik had hem niet aangetekend. Dus het bedrijf heeft mijn brief niet gehad met de post.
De medewerker heeft toen ook niet gezegd dat het moest. Ja zo kun je je geld binnen harken zonder er er iets voor te doen. Er stond wel een melding in het systeem dat ik had gebeld om op te zeggen en over de klacht die ik had werd ook door de medewerker niets meer gezegd. De brief was er niet dus nog een jaartje betalen is de boodschap. Het ging ook over het adres van het bedrijf in mijn boosheid en spanning zei
Ik dat het op het pasje stond maar ik heb het adres van de dame die ik eerst aan de telefoon had gebruikt. Dus nu was ik de leugenaar ineens en had ze mijn brief niet binnen gekregen. Wat een naar gesprek met de medewerker. Ik heb vorig jaar ook een heel jaar voor niets betaald en dat moet nu dus weer.
Ga niet in zee met deze mensen er zijn genoeg jongeren die willen helpen met problemen of ga naar de bibliotheek. Dit is het geld niet waard

23 octobre 2025

Beste mevrouw Kochx,

De verantwoordelijkheid dat een opzegging daadwerkelijk ontvangen wordt ligt altijd bij de contractant. Of het juiste adres wel of niet op de envelop staat maakt daarin niet uit. Aantekenen is nooit een verplichting, echter is dit wel aan te raden. Hoe vervelend het ook is, er raakt wel eens post kwijt bij Post NL. Met een aangetekende zending krijgt u een verzendbewijs waarmee Post NL de brief kan traceren wanneer die niet of niet juist bezorgd wordt. Tevens kunnen wij met een verzendbewijs ook zien dat de brief daadwerkelijk naar het juiste adres is verstuurd en aan de hand daarvan dit verzendbewijs behandelen als een juist afgeleverde brief. Met een reguliere zending kan dit niet.

Ik heb de opname van het telefoongesprek zojuist terug geluisterd. De collega heeft getracht met u een productief gesprek te voeren. Maar op het moment dat deze aangaf dat u ineens van verklaring veranderde liep het uwerzijde uit op een schreeuwpartij en was een normaal gesprek niet meer mogelijk. Onze klantenservicemedewerkers hebben de mogelijkheid om coulance toe te passen wanneer zij vinden dit toepasselijk vinden. U zult begrijpen dat bij een klant die ons de huid vol schreeuwt, binnen 2 minuten van een telefoongesprek, deze coulance niet wordt toegepast.

Dat u vorig jaar geen gebruik heeft gemaakt van onze service is natuurlijk een keuze die uzelf heeft genomen. Wij bieden niet alleen hulp met het oplossen van computerproblemen maar bij alle digitale apparaten. Tevens kunt u bij Direct PC terecht voor onderhoud aan uw digitale apparaten, een APK genoemd. Hiervoor moet u als lid wel zelf contact opnemen en dat kan zo vaak als u wenst. Sommige leden laten één keer per jaar en APK uitvoeren, anderen doen dit maandelijks.

Over een klacht is ons niets bekend. Nu was het ook erg lastig om uit uw geschreeuw te kunnen halen wat u bedoelde. Daar kan ik derhalve ook niet inhoudelijk op reageren.

Wij ontvingen gisteren bericht van Post NL dat u een aangetekende brief aan ons stuurt. Wanneer deze ontvangen is wordt die netjes op de juiste wijze verwerkt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Direct PC zijn gewoon een stelletje…

Direct PC zijn gewoon een stelletje zeikerds die alleen maar op de klant zijn geld uitzijn.
Mensen doet uzelf een plezier en ga nooit lid worden van Direct PC.
Als lid zijnde wordt u als stront behandeld en ze willen alleen maar geld hebben, zonder goede service te geven.
Ik ben deze mensen zo spuugzat.
Bankroet zouden ze moeten zijn nu, of compleet weg.
Heb veel ervaring met dit soort onzin maar Direct PC is echt complete BS.
Zeer slechte serice, onbeleefd en geldbelust.
Plus ze leveren niet de juiste service die men vraagt aan hen.
Dus mensen wordt geen lid hiervan, bespaar je het geld en ergens anders zijn wel betere computer reparatie bedrijven.

25 mars 2025

Réponse de Direct PC

Laten we even beginnen met het feit dat vandaag voor er eerst over de openstaande rekening contact met u is geweest. Door middel van een e-mail komende van uzelf! Na meerdere herinneringen en aanmaningen te hebben gestuurd. En de eerste zin uit de email is direct "Gedult is iets wat DP zeker niet heeft he, laat ik me nu even goed duidelijk maken." Daar kweekt u geen goede wil mee, meneer van v.d. Veen. De eerstvolgende zin van u was "In Mei a.s. heb ik mijn vakantie geld en dus genoeg om jullie te betalen." U vraagt ZELF om uitstel van betaling, in het ALLEREERSTE contact dat u met ons heeft over deze rekening.

Wij hebben u in het verleden heel veel kansen gegeven. U heeft in het verleden eerder betalingsproblemen gehad, waarvoor wij Waarna wij nieuwe regelingen troffen, waar u zich ook niet aan hield. Uitstel gegeven, waarna u weer de afspraken niet komt. Telkens bewijst u op nieuw dat met u geen afspraken gemaakt kunnen worden.

De vorige keer dat u betalingsproblemen bij Direct PC had ging het om een laptop die u bij ons had besteld (en met korting gekregen omdat u het niet zo breed heeft)! Een product waarbij wij omdat u al langdurig klant was hadden afgezien van een aanbetaling (normaal dient er 50% te worden aanbetaald). Twee maand na levering kreeg u voor het eerst een betaalherinnering en ineens wilde u de laptop niet meer. Toen wij u wezen op het feit dat de 14 dagen bedenk tijd ruimschoots voorbij waren begon u ineens met dezelfde taal als dat u in uw review gebruikt. Wij hebben (ik heb ze even geteld) 6 betaalregelingen getroffen en daar bovenop 3 keer uitstel van betaling hebben gegeven. Geen van deze afspraken bent u ooit nagekomen.

Wij zijn zeer begaan met onze klanten en hebben veel voor hen over. We gaan waar mogelijk graag een stapje verder, maar het houdt een keer op. Met u valt geen betalingsafspraak te maken, u houd zich er immers toch niet aan. Dus wordt nu met de huidige rekening (deze staat los van de laptop die ik hiervoor heb genoemd) geen betaalafspraak meer gemaakt en dient u deze in zijn geheel binnen de betaaltermijn te voldoen.

Wij treffen regelmatig betaalregelingen, inclusief regelingen die soms een jaar zullen lopen. Maar u heeft zelf wat dat betreft, heel crue gezegd, uw glazen in gegooid door u nooit aan betaalregelingen te houden. Er is geen enkele reden voor ons om er op te vertrouwen dat u een uitstel van betaling dit keer wel zult nakomen.
U verwacht altijd dat Direct PC onze afspraken na komt, maar vindt dat dit niet voor u geld. Wanneer wij u vervolgens op eerdere niet nagekomen afspraken krijgen wij dingen naar ons hoofd geslingerd als (en ik citeer uit uw eigen e-mails van vandaag):
"stelletje Nazies",
"WAARDELOOS bedrijf",
"jullie kunnen nu echt doodvallen",
"Ga niet te ver, wan tik kan heel erg hard terug bijten", "
"ik kom bij jullie dan is het echt oorlog".

Noté 3 sur 5 étoiles

Hou je zelf aan de civiele wet en…

Hou je zelf aan de civiele wet en regelgeving wat overeenkomstenrecht betreft. Dus informeer de mensen bij prijs verhogingen, doen jullie niet. Automatisch verlengen mag niet, doen jullie wel. Wettelijk gezien staat een opzegging per email gelijk aan een schriftelijke en is het contract voor onbepaalde tijd geworden door automatische verlenging en achterhouden van informatie en kennisgeving naar de wederpartij toe.

2 décembre 2024

Réponse de Direct PC

Allereerst vinden wij het erg jammer dat u simultaan met uw e-mail aan ons, tegelijk ook een best wel negatieve review plaatst. U gaat er direct van uit dat wij ons niet aan de wetgeving houden in plaats van eerst contact op te nemen om te bespreken wat de situatie is. Bijzonder jammer.

In onze e-mail van gisteren middag hebben wij aangegeven dat wij op 8 januari 2024 al onze klanten per brief op de hoogte hebben gesteld van de wijziging in de prijs, en bovenal wat u kunt doen wanneer u deze wijziging niet wenst te accepteren. Daar hebben wij tevens een kopie van de verstuurde brief bijgevoegd. Deze brief is geheel volgens de geldende Nederlandse wetgeving. Mogelijk heeft u de brief over het hoofd gezien.

Verder is stilzwijgende verlenging zeer zeker rechtsgeldig (BW6:237 lid k). Wij houden ons ten alle tijden aan de Nederlandse wetgeving.

Als laatste is opzegging per e-mail alleen onder bepaalde omstandigheden gelijk aan schriftelijk. Wij dienen u de mogelijkheid te bieden op dezelfde wijze op te zeggen als waarop u lid wordt. Dit doen wij ook altijd. Hier kan onder coulance van afgeweken worden. Dat doen wij in dit geval niet. U kunt deze regelgeving nalezen in BW6:236 lid o.

Op geen moment hebben wij informatie achter gehouden. Wij hebben al onze klanten over de wijziging in de prijs op de hoogte gesteld zoals de wetgeving dit voor schrijft.

Dacht echt wat top

Dacht echt wat top. Ze helpen mij. Koop een nieuwe laptop en een nieuwe printer.
Kan hier niet mee omgaan. Dan doet de printer het niet ivm een code in de inktpatroon, dan moet het weer met een omweg en ziet de laptop de printer niet. Kan ik weer niet scannen etc. Dacht dat ze me zouden helpen, maar mijn oude printer en laptop werkten gewoon beter dan deze rotzooi.

Update

Een andere printer gekocht via bol.com . Deze doet het wel.
Enne DirectPC, beetje traag antwoord, is al 4 maanden geleden

14 août 2024

Réponse de Direct PC

Zoals u zelf al aangeeft, U kan niet omgaan met de nieuwe laptop en printer. Dit is Direct PC natuurlijk niet aan te rekenen. Wij hebben alles gedaan om u te instrueren in het gebruik, en een en ander zo eenvoudig mogelijk voor u in te stellen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je belt met een probleem

Als je belt met een probleem, word je heel gauw terug gebeld en heel erg fijn geholpen door vriendelijke medewerkers.
Ik raad het iedereen aan om gebruik te maken van de PC- direct hulp en ondersteuning.

31 octobre 2023

Gewoon goed.

Gewoon goed.
Al sinds 2014 ben ik klant bij Direct PC. Elk jaar maak ik er wel een paar keer gebruik van. Iedere keer ben ik perfect en correct geholpen en werd het probleem opgelost. Iedere keer was het iemand die met veel geduld de oplossing bracht.
Direct PC = TOP !

13 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Net via de telefoon contact gehad met…

Net via de telefoon contact gehad met Direct PC, zij hebben mij bevestigd dat de overeenkomst die wij beiden hebben aangegaan is beëindigd. Dus tot volle tevredenheid opgelost, e.e.a. zou schriftelijk bevestigd worden dus hier zit een tevreden persoon.

1 août 2023

Réponse de Direct PC

Wat fijn om te lezen dat we de situatie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen met u. De bevestiging is op 1 augustus per post aan u opgestuurd.

Ik ben zeer tevreden met Direct PC

Ik ben zeer tevreden met Direct PC. Word altijd direct en goed geholpen ongeacht het tijdstip waarop ik met een probleem zit. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten bij Direct PC

8 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Even serieus, opzeggen per post??

Even serieus, alleen opzeggen per post! Wat belachelijk zeg voor een PC bedrijf. Puur een beleid om met name geld te blijven incasseren van met name kwetsbare ouderen. Schaam jullie diep!

22 juin 2023

Réponse de Direct PC

Er dient opgezegd te worden op de wijze waarop iemand ook lid is geworden. Hierbij is lid worden door middel van het invullen en ondertekenen van een fysiek contract door de wetgever gelijk gesteld aan schriftelijk lid worden. Dit is geen beleid maar de Nederlandse wetgeving.

Daarnaast dient de contractant de opzegging te verzorgen (uiteraard met uitzondering van overlijden). Ook dit is Nederlandse wetgeving. Indien de contractant fysiek of mentaal niet bij machte is om zelf de opzegging te verzorgen zullen wij altijd tot een gepaste oplossing komen. Echter geeft de door u voor uw familielid ingezonden opzegging hier geen enkele indicatie van. In dit geval krijgen wij een opzegging van een e-mail adres dat duidelijk niet van de contractant is.

In onze reactie op uw e-mail staat het adres vermeld waar de opzegging naar verstuurd kan worden.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus