Pas på med at handle hos Diskotekerne.dk! Vi havde booket og betalt for et lydanlæg, men da vi skulle hente det, var der ingen på adressen. Vi stod og ringede og skrev flere gange på både mobil o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi i festudvalget i firmaet betalte for 2 højtalere og en mikrofon, og dagen før festen kunne vi ikke få fat i dem mht. Afhentning i odense. En kollega var inde på adressen og intet tydede på at der l... Voir plus
Lejede en stor projektorpakke i forbindelse med en konfirmation. Opdagede fredag aften (dagen før konfirmationen) at projektoren var defekt og jeg ringede til Diskotekerne. Selvom de forlængst havde l... Voir plus
Havde bestilt en Soundboks til 1.500kr. Da jeg ankommer for at hente den, er der ingen og vi venter i en halv time før vi får svar. Da vi så endelig får fat i nogen får vi af vide at der er sket en fe... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de location d'équipement audiovisuel
- Service de réparation d'équipement audiovisuel
- Magasin de matériel pour DJ
- Service de location d'équipement pour karaoké
- Service de location de matériel de soirée
Informations provenant de diverses sources externes
Diskotekerne.dk er et landsdækkende udlejningsfirma der har specialiseret sig i udlejning af lyd, lys og AV udstyr til billige penge.
Coordonnées de contact
Meterbuen 18, 2740, Skovlunde, Danemark
- 70203058
- info@diskotekerne.dk
- www.diskotekerne.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bedste sted at leje udstyr
Bedste sted at leje udstyr - altid god service og lækkert udstyr :)

Réponse de Diskotekerne.dk
Absolut fornuftig pris på leje af…
Absolut fornuftig pris på leje af udstyr og super service

Réponse de Diskotekerne.dk
Fin service og flink og venlig…
Fin service og flink og venlig medarbejder som udleverede med god instruktion.

Top profesionelle
Top profesionelle, god service, samt en meget tilfreds kunde. Vi havde to arrangementer, to weekender i træk. Alt spillede virkelig, og vi fik masser af gode råd undervejs i processen. Tak for det.

Réponse de Diskotekerne.dk
Super god oplevelse hele vejen igennem…
Super god oplevelse hele vejen igennem 😊

Réponse de Diskotekerne.dk
Top service og top fleksibilitet
De levere altid som aftalt og alt kommer i god og flot stand.
De har været yderst fleksible overfor os i forhold til nogle enkle hasteopgaver med yderst kort deadline.

Fantastisk service
Fantastisk service, god vejledning og meget professionelle. Vil helt klart bruge dem igen.
Fabelagtig service!
Har kun mine varmeste anbefalinger tilovers.
Super service, fornuftige priser og kvaliteten er i top!!
et fantastisk sted at leje udstyr hos
god kundeservice og god kvalitet på udstyr, som de har. de er meget hjælpsomme når man ikke har kendskab til udstyret, som man lejer af dem.
Firmaet der overholder alle aftaler
Servicen er i topklasse! Kvalitets udstyr! Anbefaler alle til at leje udstyr igennem Diskotekerne.dk !
Super - helt i top!
Super service, hurtig og behjælpelig svar på mailen, og udstyr helt i top, til helt igennem iorden og billige priser 😊 Jeg kan 130% anbefale dem, hvis man skal holde en fest.
udstyr i topklasse
Jeg syntes at servicen er helt i top, hver gang jeg har haft brug for noget!
Har de været yderst behjælpelige ! det sætter jeg stor pris på!
L’expérience Trustpilot