Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Rettelse, DMI API data er netop kommet tilbage, efter flere dages udfald. ------------ DMI har desværre valgt at ophøre med at at vi kan hente API vejr data som vi har brugt på vores hjemmeside de s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Tak for den klart bedre version af jeres hjemmeside. Optur over: - Tydelige prognoser på temperatur, nedbør og vind - Nem og hurtig navigation til de mest brugte funktioner - Radar og sate... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

DMI er de mest negative og kedelige oplysninger man overhovedet kan læse . Hver eneste dag piver og flæber de over lidt gråvejr . De ser slet ikke hvor smukt efteråret er , med de smukke, stærke farve... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

tænk sig at kunne tage en udd som…

tænk sig at kunne tage en udd som metrolog , for bare at stå og gætte hele tiden, også sige hovsa vi gættede forkert IGEN IGEN IGEN .. nej der kom ingen snestorm idag. endnu engang råber de vagt i gevær for abselut ingen nytte. jeg ville også være metrolog jeg gætter på solskin imorgen .....

7 janvier 2026

Ubrugelig app

Den gamle app gav et fuldt overblik på et øjeblik. Temperatur, vindstyrke, regn og vindretning og en ugeoversigt. Den er er superkluntet og uoverskuelig. Virkelig ringe.

15 novembre 2025

Meget upålidelig

Meget upålidelig. Gentagne gange rammer temperaturen helt ved siden af de faktiske temperaturer om morgenen.YR og The Weather Channel er mere præcise.
Brug andre vejr-apps end DMI’s

25 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

DMI er statsejet og som alt andet i…

DMI er statsejet og som alt andet i Danmark bliver det ringere jeg ved ikke om de ikke kan finde blyanten eller det er brillerne der er væk men elendigt det er det som det meste andet offentligt.

30 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

DMI er ved at være totalt til grin med…

DMI er ved at være totalt til grin med deres FARLIGT vejr og samtidig passer deres prognoser jo nærmest aldrig. DMI kunne ikke komme med en præcis vejrudsigt for dagen før :-D Kig dog på YR hvis I er så ubrugelige til jeres job.

Noté 1 sur 5 étoiles

DMI er de seneste år faldet kraftigt

DMI er de seneste år faldet kraftigt i pålidelighed og nøjagtighed. jeg er landmand og ejer 5 mindre digital vejrstationer som står ude i mine marker. DMIs kraftigt regn og store mængde nedbør har især trisdag og onsdag den 22-07-25 været helt forfærdigeligt. DMI burde oppe sir og forsøg at række ud efter bedre vurderinger. Jeg har efter denne dag slettet appen og alt med dmi.

Noté 2 sur 5 étoiles

Helt ved siden af - hyr flere levende metrologer!

For måske 5 år siden, var DMI (og YR for den sags skyld) rimeligt pålidelige. Det er gået helt skævt inden for de sidste ca. 5 år. Jeg mistænker, at AI har overtaget for meget, så der ikke er et fornuftigt menneske, der har overvejet, om den vejrudsigt, som AI har lavet, holder bare nogenlunde stik. Enten så skal der flere menneskeøjne til at vurdere vejrudsigten, eller også skal AI trænes på ny, så den kan blive nogenlunde til at stole på.

Lige nu er det helt ved siden af, uanset om man befinder sig i Odense eller på Mors. Den eneste grund til, at DMI får en ekstra stjerne, er at der er udvalg i form af længere prognoser.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er ved at blive en kedelig tendens…

Det er ved at blive en kedelig tendens at DMI hele tiden prikker til klima debatten med deres meget røde varmekort når vi har 25 grader, eller når vi får regn, så bliver det hele meget farligt. For pokker hvor er jeg træt af det. Ja der er menneskeskabt situation, men lad dog være med at puste den op. I er IKKE en politisk organisation. Vær objektive og ordentlige. Nu må det stoppe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kigger på vejr appen fredag ved 20…

Kigger på vejr appen fredag ved 20 tiden og ser at de lover tør vejr hele lørdagen dog med undtagelse omkring kl 23.
YR Appen have lovet regn fra kl 15 om lørdagen.
Så jeg går med DMI og tænker den holder, trods de havde ændret udsigten mange gange indenfor de forgangene 3 dage. Mens YR stadig holdte på deres varsel med regn.
Så jeg bestiller hoppeborg kl 20 fredag aften i håb om tørvejr.
Lørdag morgen ved 6 tiden ser jeg så at det har ændret sig for DMI og YR er stadig det samme. Så nu kommer der småregn ved 15 tiden hvilket YR hele tiden havde forudsagt.
Havde man vidst det havde jeg ikke lejet en hoppeborg som man så ikke kan bruge.
DMI burde tage et kursus/uddanelse i hvordan man forudsiger vejret med den teknologi de har. De er godt nok ringe.
Når YR kan burde de også kunne ramme nogenlunde plet.
Går med YR fremover.

7 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg vil ikke klage over vejret

Jeg vil ikke klage over vejret, det kan I trods alt ikke gøre noget ved, men det er lidt pinligt at man i 2025 er nødt til at gå til standard webside visning for at kunne se radar-animationer på mobilen.

1 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus