The Dragon Tattoo Avis 13

4,3

Informations provenant de diverses sources externes

Residence of Dr. Lind and his various guest artists.

4,3

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk oplevelse hos Enter the Dragon

Jeg har lige været til min anden session hos Søren, og jeg er virkelig tilfreds! Han er super dygtig og professionel, og jeg kan kun anbefale ham. Glæder mig til næste gang!

28 juillet 2025

Fantastisk oplevelse

Har aldrig oplevet så god service også dygtige tatovører…. Kan på det varmeste anbefale forretningen. Alt er i top.

12 juin 2025

Anmeldelse af Søren Lind – Enter the Dragon Tattoo

Jeg har haft den store fornøjelse at blive tatoveret af Søren Lind, indehaver af Enter the Dragon Tattoo, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at han er en af de dygtigste og mest dedikerede tatovører, jeg nogensinde har mødt. Søren har lavet to store japanske tatoveringer på mig, (hel ryg og ben) og resultatet overgår alt, hvad jeg kunne have håbet på.

Hvis du overvejer en japansk tatovering – eller en hvilken som helst anden tatovering – så kan jeg ikke anbefale Søren Lind højt nok. Han er en sand mester i sit felt!

31 janvier 2025

Forfærdelig oplevelse hold jer væk!

Forfærdelig oplevelse hold jer væk!
Jeg fik lavet en tatovering her, som er blevet direkte ødelagt. Linjerne er skæve, designet blev ikke fulgt, og resultatet er langt under niveau. Jeg er dybt skuffet og vred, det her er noget, jeg skal leve med resten af livet. Jeg kan på ingen måde anbefale denne tatovør.

Manglende professionalisme og respekt for kundens ønsker. Find et andet sted! Snød også mig med min betaling dette er blevet anmeldt.

11 avril 2025

Dygtige og professionelle

Jeg har fået lavet flere tatoveringer hos Søren og ETD gennem tiden, bl.a. en backpiece, og har altid været fuldt ud tilfreds med resultatet. Stilen har været Keltisk.
Studiet er hyggeligt med en rar og afslappet atmosfære og der har altid været god rådgivning i fb m fx design, hvor det er tydeligt, at de hellere mister en kunde end laver noget, de ikke kan stå inde for.
Kan varmt anbefale studiet til både små og store designs.

10 juin 2025

Sindsygt dygtig tatovør

Sindsygt dygtig tatovør

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale især Søren som tatovør - han er ekstremt talentfuld og erfaren.

Ud over det så tror jeg, at The Dragon Tattoo efterhånden må være en af de sidste virkeligt originale tattoo shops tilbage i Danmark modsat de mange "kæde"-tattoo shops der dukker op alle steder hele tiden. Så hvis man ikke bare lige vil have en tatovering - hvor kvalitet og talent er det vigtigste, men også den ægte tattoo oplevelse med anerkendte kreative tatovører - så skal man helt klart hen til The Dragon Tattoo.

1 mars 2025