Jeg er virkelig fan af DAN:SK Pære & Orangeblomst! Den er så forfriskende og kalorielet :-)
Lisez les avis des autres
Dansk er en fantastisk drik, der virkelig formår at imponere. Den er smagfuld, let at drikke og passer til et væld af forskellige lejligheder. Uanset om du skal fejre en festlig begivenhed, nyde... Voir plus
The taste is really good without being too sugary and with low calories. I haven't noticed the alcohol taste at all. The taste can definitely be recommended. Also for those who like their training and... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er vild med DANSK og særligt den grønne er lækker og forfriskende. For mig er det et godt alternativ til andre drikke med alkohol, da dansk indeholder få kcal, og jeg gerne vil holde trit med figur... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DANSK Alcoholic Sparkling Waters Developed and produced in Denmark
Coordonnées de contact
Brudelysvej 21b, 2880, Bagsværd , Danemark
- 20746304
- Hi@drinkdansk.com
- www.drinkdansk.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Fem stjerner⭐️
Dejlig smag, forfriskende og ikke mindst et super pænt produkt!
Virkelig lækkert til en varm sommerdag!
Og fedt med hjemmelevering 🥳 den med…
Og fedt med hjemmelevering 🥳 den med timian er bedst 👌🏼
Helt anden kvalitet end andre lignende…
Helt anden kvalitet end andre lignende drikke!
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Dejligt med et kalorielet alternativ 😍
Endelig en drink der ikke er syntetisk…
Endelig en drink der ikke er syntetisk og sød. Tak.
Jeg er helt vild med denne drik
Jeg er helt vild med denne drik, jeg har ledte efter noget ren og natural med alkohol i for lang til.
Elsker alle smag, også at man kan brug dem til mega fedt cocktails.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Smagen er god og frisk. Jeg synes, at det er et godt alternativ til diverse andre drinks, og jeg kan lide den "lettere" følelse af alkohol, og at de ikke er så sukkersøde som traditionelle drinks.
Jævnt kedelig drik
Fin købsproces og hurtig levering. Men selve drikkene er jævnt kedelige og smagsløse til den kunstigt kemiske side. Ret hård brus. Ikke noget, jeg brænder efter at købe igen.
Kæmpe thumbs up!
Et produkt jeg har ventet såååå længe på: danskvand med alkohol - og de skuffer ikke! Smagene er lækre, nye og anderledes. Og så er det et kæmpe plus at de er pæne og produceret i Danmark.
Har købt igennem webshoppen to gange, og modtaget mine varer samme dag - kæmpe go' service!
Let og læskende med kanon service
Smagen af danskvand med smag og oven i hatten med procenter, det er bare lækkert.
Let og læskende med hurtig levering. Vi bestilte inden kl. 11 og havde det samme dag i København.
Det er ikke sidste gang vi har bestilt fra Drink Dansk

Réponse de DANSK Beverages ApS
L’expérience Trustpilot