Drywear.dk Avis 1 157

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg lavede en fejlbestilling og blev vejledt om, at lade pakken gå retur. Da jeg opdagede, at pengene for denne bestilling ikke var tilbageført fik jeg at vide, at jeg kunne få et tilgodehave... Voir plus

Drywear har enormt god kundeservice og de bedste svedsikre undertrøjer! De er både bløde og dejlige at have på, og umulige at spotte under hvilket som helst andet stykke tøj. De er også flotte i... Voir plus

Ganske enkelt fremragende produkter der holder hvad de lover. Jeg har i en del år svedt meget under armene især når jeg skal præstere (undervisning, facilitering, mødeledelse osv) og det er træls ald... Voir plus

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk

Fantastisk produkt i har lavet. Ikke nok med at jeg endelig kan gå i det tøj jeg vil, jeg behøver heller ikke tænke over at jeg skal skifte tøj midt på dagen. Og ekstra bonus mit hvide tøj slipper for gule plamager 👍👍👍

30 mars 2026

Problemer med returnering og tilgodehavende

Jeg lavede en fejlbestilling og blev vejledt om, at lade pakken gå retur.

Da jeg opdagede, at pengene for denne bestilling ikke var tilbageført fik jeg at vide, at jeg kunne få et tilgodehavende.

Det skulle jeg bruge ved at sende en ny ordre, betale for den, hvorefter Drywear ville annullere betalingen.

Jeg gjorde, som jeg blev instrueret om og sendte tre mail til Drywear om, at de skulle huske at annullere betalingen.

Det skete ikke. I stedet blev pengene trukket og returneret en uge senere efter adskillige mails.

16 mars 2026

Dårlig pasform og alt for varme

Jeg har købt nogle boxershorts, men jeg er på ingen måde imponeret af pasformen, de skulle også modvirke sved i skridtet, her syntes jeg det virker helt modsat, jeg har aldrig fået kogt mine kugler så meget ved at sidde stille.

10 février 2026

Perfekt kvalitet af både produkt og kundeservice

Drywear har enormt god kundeservice og de bedste svedsikre undertrøjer!
De er også flotte i sig selv, med en flatterende udskæring.
Specielt den sorte af dem (jeg har, og er glad for, alle farver) kan jeg finde på at have på alene, da man nærmest ikke kan se, at der er ekstra lag under armene.
Første gang jeg bestilte fra dem, fik jeg bestilt undertrøjerne i en forkert størrelse, og da jeg skrev det til dem, sendte de bare den samme ordrer i den rigtige størrelse, samt en returneringslabel så jeg ikke engang behøvede at printe noget selv - alt sammen helt uden at jeg skulle betale noget ekstra.

20 février 2026

Hurtig levering

Hurtig levering, super lækre bluser, til når jeg gå/cykler, kan ånde i dem, lige hvad jeg søgte, er meget glad for dem

27 décembre 2025

Die Unterhemden mit Schweißeinlagen…

Die Unterhemden mit Schweißeinlagen hatte ich davor schon von Drywear. Die Qualität ist top! Dieses Mal ging etwas schief mit dem Versand. Das Paket war zwei Wochen unterwegs. Dennoch, der Kundenservice hat mir schnell geholfen und sogar die Bestellung komplett erstattet.

17 décembre 2025

Rücksendung katastrophal, Service gleich null

Ich kann nur jedem Kunden wünschen, dass die bestellten Produkte auch passen, denn die Rücksendung ist eine Katastrophe! Ein Retourenetikett? Fehlanzeige! Kontaktaufnahme? Nicht erreichbar! Erst nach zig Emails in deutscher und englischer Sprache habe ich endlich ein Retourenlabel erhalten. Drei Wochen nach der Retoure habe ich noch immer keine Eingangsbestätigung, stattdessen erhalte ich weiterhin Zahlungsaufforderungen. Außer Ärger nix gewesen!

20 décembre 2025

Bestilte strømper og T-shirts

Bestilte strømper og T-shirts. De trækker pengene med det samme, men sender kun strømper. Har skrevet flere mails, men intet svar retur!
Update: der var fejl på deres lager, da de havde skiftet. Jeg fik mine t-shirts plus lidt ekstra, så alt i alt fin kundeservice.

1 décembre 2025

Fuld tilfredshed

Jeg er rigtig glad for mine T-shirts fra DryWear. Og da jeg havde bestilt nye i en forkert størrelse var service rigtig god og de sendte nye i den rigtige størrelse med det samme.

13 novembre 2025