Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Liebe Leut negativ wird überall geschrieben, man kann es nicht jedem recht machen! Grundsätzlich ist Dubli eine Sparmöglichkeit für jederMann/Frau. Welche die Möglichkeit online noch günstiger einzu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Seit der Börsedekotierung von Ominto und dem Absprung der meisten verantwortlichen läuft seit Mitte 2019 gar nichts mehr. Auszahlungsguthaben bleiben über Monate pendent. Auf Reklamationsmails kommt n... Voir plus

1,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Achtet auf eure Liebsten - Vorsicht vor DubLi / MLM

Mein Sohn hat sich kürzlich sein Leben genommen. Durch einen unverantwortlichen und bösartigen Menschen mit Verbindungen zu DubLi Network / MLM innerhalb seiner angeheirateten Verwandtschaft hatte er viel Geld unwiderruflich verloren. Diese Schweine lassen sich sogar eine Verschwiegenheitsklausel unterschreiben, um ihre Geschäfte zu verheimlichen.

Macht bitte allen um euch herum begreiflich, dass sich Geld nicht "einfach so" vermehren lässt! Achtet auf Anzeichen und greift ein! Zeigt diese Schweine bei der Polizei an!

25 avril 2024

DubLi and Ominto SCAM

DubLi and Ominto Inc. is one big scam.
I am Kadiro from Algeria, from Oran, I entered my plan, and it turned out in the end that it is the fake Dubli company. My money takes revenge on you and your children.

5 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Lovligt svindel - hold dig væk!

Hvis man kunne give mindre end én stjerne, så havde jeg gjort det.
Min oplevelse med Dubli (nu ominto) er nøjagtig som J. Kudsk skriver i hans anmeldelse fra 2018 øverst på siden.

Jeg investerede 20.000 i deres forretning, og gjorde med det samme opmærksom på, at jeg ikke var interesseret i at hverve folk, men kun i aktier og i deres marketingkampagner. Aktierne valgte jeg at få på papir (2011-2012) og de kom ganske rigtig også med FedEx efter et års tid. De har også været forbi banken for at tjekke ægthed - so far so good. Kampagnerne skulle føre til massevis af nye kunder, som os der investerede ville få en bid af rent omsætningsmæssigt. Det floppede, og Dubli tog umiddelbart ansvar og valgte at konvertere medlemmernes købte kampagner til aktier (komplet udvanding af de eksisterende aktier). Derefter skulle der indbetales til fragt/levering af de nye aktier, 50$, det gjorde jeg selvfølgelig, og fik besked på at de ville komme indenfor 1-2 år. Det var lang tid, men jeg ventede. Dette var omkring 2013. Jeg sikrede mig dengang, at jeg ville få aktierne så længe jeg havde betalt fragten, og altså derfor kunne stoppe mit medlemskab uden påvirkning af aktierne. Det kunne jeg. Spol nu tiden frem til 2020. Jeg har fulgt VP Villads vest Hansens mail opdateringer igennem årene, og nu blev jeg for alvor træt af Dubli. Jeg kontaktede ham og spurgte hvor mine aktier blev af. Der var trods alt gået 7 år. Beskeden var, at nu var de liiiige på trapperne. Han bad om nogle informationer og ville undersøge sagen. Derefter fik jeg besked om, at jeg jo ikke havde betalt medlemskab siden 2013, og det skulle jeg indbetale, hvis jeg ville have mine aktier. Det løb op i 30-40% af det beløb de skyldte mig aktier for, og jeg betalte selvfølgelig ikke. Jo mere besværlig jeg blev, jo mindre kontakt og hjælp var der. Til sidst blev jeg ignoreret, og jeg modtager sjovt nok ikke alle de positive Dubli opdateringer på mail længere. Igennem alle de år, hvor jeg modtog opdateringerne på mail, der blev der fortsat tilbudt aktier til favorabel pris, og altid med det velkendte salgstrick: muligheden udløber om 3 uger, og du får aldrig chancen igen. Lad mig bare sige det sådan, at chancen har været der igen og igen og igen osv. de oprindelige aktier og dem jeg aldrig fik er udvandet så meget nu, at de sikkert ikke engang kan byttes til en ristet med det hele hende ved pølsevognen. Det kostede mig 40.000 i lærepenge, og uanset hvor godt konceptet lyder (for det gør det), så er det firma drevet af uanstændige mennesker, som lever af at svindle folk og aldrig betale det de skylder. De har underskud år efter år, men udbetaler gigantiske bonusser til stifteren Michael Hansen og den øverste ledelse. Uskyldige menneskers penge, og når dampen engang går af lokomotivet, så går de konkurs og lader deres medlemmer betale prisen. Nu er det 2022, og jeg vil gerne give min erfaring videre - HOLD DIG LANGT VÆK FRA DUBLI/OMINTO.
Lad mine lærepenge gøre dig klogere.

29 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

After being involved in direct selling…

After being involved in direct selling industry fir the past 21 years i have never ever seen a more realistic business module or a customer driven real service that creat a real residual income in my life like here in dubli
network

It’s a true business opportunity not dream selling or hope

21 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ich kann mich meinen Vorrednern nur…

Ich kann mich meinen Vorrednern nur Anschließen, ich warte auch auf mein Guthaben immerhin 400,00€, auf Mails bekommt man keine Antwort. Finger weg davon.
Ist definitiv nicht seriös, ich hoffe das auch die Shops auf dieser Seite es begreifen.
"modernes Network" lachhaft...

30 octobre 2020

Highest cashback in the world ♥️♥️💰

Highest cashback in the world ♥️♥️💰
I buy all my stuff from grocery to travel all through Dubli, I get discounts on travel last trip I was in dubai hotel was on booking for 2000$ I book it from DubLi with only 880$ almost 1100$ savings in one trip plus I have around 4000$ in cashback so for me this is the best company, I just recommend for you to activate your PayPal correctly to have a smooth experience ♥️♥️💰😊

15 mai 2020

AMAZING CASHBACK SERVICE..

AMAZING CASHBACK SERVICE... BIG VARIETY OF ONLINE WEBSITES... I HAVE BEEN USING IT FOR ALMOST 2 YEARS IT IS UNBELIEVABLE 😍 MADE ALOT OF COMMISSIONS AS AN AGENT.. THE BEST COMPANY EVER😍💥💥

Million dollar opportunity

Million dollar opportunity
I started with this company 3 years ago , and it changed my life totally, I become a 6 figure earner a year and travel the whole world, my house , my car and my lifestyle changed completely, I love dubli network ♥️ it's a million dollar business with the best compensation plan $$$$$

THE BEST COMPANY EVER.

THE BEST COMPANY EVER.
DUBLI NETWORK GAVE ME THE OPPORTUNITY TO HAVE MY OWN BUSINESS AND THROUGH IT I GAINED A LOT OF MONEY AND EXPERIENCE.
THANKS DUBLI
I LOVE DUBLI. ♥️♥️

Noté 1 sur 5 étoiles

In den ersten beiden Jahren hat es…

In den ersten beiden Jahren hat es super funktioniert mit der Auszahlung und ich habe für quasi keine Arbeit ein richtig gutes "Taschengeld" bekommen. Mittlerweile warte ich allerdings seit fast einem Jahr auf meine Auszahlungen, die mittlerweile bei insgesamt über 350,- Euro liegen :-(. Wenn man die Hotline anschreibt, erhält man immer wieder die gleiche Antwort, dass man sich in Kürze melden wird.

6 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ich bin erstaunt das es immer noch…

Ich bin erstaunt das es immer noch blinde gibt, die an Dubli glauben. Wo ist der versprochene Tsunami von den damals zwei Oberlabersäcken, wo der eine absprang als er top verdient hatte und der zweite alleine rumkasperte von Dubai aus. Wir müssen nur jetzt aufbauen und wenn nächstes Jahr der Schalter umgelegt wird, dann...
Inzwischen sind Jahre vergangen, von Dubli hört man in der realen Welt immer noch nichts. Komisch, man wollte größer als ebay und Amazon zusammen werden, sogar Musik und Videos streamen ala Spotify und Netflix nur besser. Aber Dubli lebt nur in der MLM Welt bei deren Anhänger die auf versprechen reinfallen.
Aber erstaunlich wie lange das hält, mit so viel Idioten die doch nachgekommen dind, hätte zumindest ich, doch noch reich werden können *hahahaha*

14 janvier 2020

Fald ikke i fælden!

Konceptet med cashback i sig selv er godt nok, men man kan få de samme rabatter mange andre steder uden at skulle betale for medlemskab (som giver de bedste rabatter).
De har dog økonomiske udfordringer, og har alle mulige undskyldninger for ikke at udbetale cashback.
Da jeg ikke betalte for at forlænge mit medlemskab, fik jeg adskillige truende mails om, at jeg SKULLE betale. Nej, det skal jeg så ikke, hvis jeg ikke ønsker at fortsætte.
Hold jer langt væk fra pyramidedelen, hvor man skal betale mange tusinde for at "få lov" at hverve andre. Og køb aldrig aktier - det er det rene fup. Ser man historiske regnskaber mv. har det aldrig givet overskud.
Bemærk også, at enten er bedømmelserne fuldstændig unuanceret positive (konceptet skal sælges videre), eller også har folk set gennem deres slør af bedrag og dårlige undskyldninger.

30 janvier 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus