Fin kundeservice, elendig maling. Vi købte deres "golf tournament" grønne farve, glans 5 til en kontrastvæg i stuen. Malingen er fuldstændig umulig at påføre uden at lave streger, vi har nu malet væ... Voir plus
Dårlig service, både medarbejder og leder, de lytter ikke til dig og giver ej heller den ønskede farve. Jeg var nede ved dem en gang efter jeg købte maling, og fortæller den er ret blå og jeg ønskede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyrup farver er ualmindelig upassende i trafikken og deres måder at håndtere klager på er decideret uprofessionelt. Jeg vil så ingenlunde anbefale dem.
Igennem 7 år har dette firma leveret kvalitetsmaling til vores store 3 længede landejendom. Altid til en god pris og hurtig levering. Har fået gode råd og altid en 1.klasses service, så netbutikken... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Dyrup Farver er en lille farvehandel beliggende i Silkeborg, Dyrup Farver sælger Dyrups proff. maling og GORI, til private og erhverv, både på nette og i fysisk butik. Dyrup Farver har tilknyttet malerfirmaet Malermester Michael Baad
Granhøjvej 1, 8600, Silkeborg, Danemark
- info@dyrupfarver.dk
- www.dyrupfarver.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastiske priser og fantastisk service
Helt igennem en god oplevelse. Markant billigere med GORI maling end hos andre Dyrup butikker. God service både ved vejledning, bestilling og forsendelse. De bedste anbefalinger.
Gode priser og hurtig levering
Vi har kun godt at sige om Dyrups Netbutik. Vi bestilte maling til en rigtig god pris og det blev leveret meget hurtigt efter. Ekstra service ved at chaufføren, der havde læsset det af, ringede og sagde at han nu havde læsset det af. Vi vil helt sikkert handle i Dyrups Netbutik næste gang, vi skal male.
Super hurtig levering
Kvaliteten er i orden og priserne er rimelige - så prøv dem......
Super god og hurtigt service
Bestemt et rigtigt godt sted at handle, hurtigt svar ang. farvekode, derefter en hurtigt levering samt en super god og billig pris på et kvalitet produkt.
Godt og billigt
Bestemt rimelige priser på gode produkter. Det var dog lidt svært at finde frem til den specifikke maling jeg skulle bruge - så måtte finde det på selv samme side via en google-søgning.
Korrekt og hurtig levering
Meget tilfreds, da min ene malerbøtte blev leveret til et øde sommerhusområde til rimelig pris.
Det er meget besværligt at handle i jeres netbutik
Jeg købte terasseolie, men det var godt nok noget svært at finde frem det den olie jeg ønskede. Dernæst var det meget besværligt at få lov til at købe den.
Lave priser og god service
Vi har bestilt en hel del maling hos dyrupfarver, og det er en helt del billigere end i butikkerne - op til 40% tror jeg.
Der har været god service og rådgivning så vi har været godt tilfredse med butikken og vil handle der igen.
hurtig og god levering
Varer leveret inden 2 dage, og det var de rigtige varer der blev leveret.
Kun 4 stjerner fordi jeg ikke kunne finde et farvekort hvor der stod "lysegrå" som den gulvmaling jeg har købt. På Dyrups hjemmeside er alle farver med numre, men hvad nummer har lysegrå???