Mega fed ferie man kan få når man modtager Sine feriepenge tusind tak for mine penge det er jeg mega glad for Jeg har nu i dag ventet 21 dage på mine ferie penge med 87 kr på mit kort det ska nok bli... Voir plus

Samtlige Danskere bliver bogstaveligt talt tvunget til at bruge denne site. At den så er lavet så ekstremt dårligt er noget man virkelig kan skamme sig over som Dansker. Man bliver tvunget til at... Voir plus

Ideen er god, men som det altid ender med i det offentlige, besværligt og manglen på helt vitale funktioner, som f.eks at kunne se afsendte e-mails til det offentlige. Man kan sende kryptered... Voir plus

-Minus 5 stjerner hvis muligt !! Mange borgere modtager et brev, som du skal betale tilbage, f.eks. boligstøtte eller noget andet.Du skal betale, fordi de siger, at du ikke har noget valg! De svarer... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

152 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hvorfor finder vi os i det?

Hvorfor finder vi os i det?
Borger.dk har ikke virket de seneste 24+ timer og gør det fortsat ikke :o(
Det danske folk må være det mest tålmodige og det mest naive?
Det piner mig ikke at vide hvordan vi gør op med store problemer som dette…. Forslag modtages med tak.
Mvh

23 avril 2023

Når man i disse tider skal være…

Når man i disse tider skal være digitale, fair nok, men borger.dk virker rigtig ofte ikke, borger.dk må have en god revisor der kan godkende at de indbetalinger fra skat der går til en service der er ude af drift ofte og næsten hver dag!!! Hvis man betaler for noget og skal have en service og dermed et krav til folket om at bruge, så burde man kunne forvente en stabilitet på minimum 75% af tiden. Det her er 2023 og en hjemmeside burde sq virke mere optimalt end denne hersens joke af en hjemmeside som vi betaler for at benytte - Når den virker!

16 avril 2023

Det er noget skidt simpelthen..selvom…

Det er noget skidt simpelthen..selvom man gentagne gange gør hvad der står man skal gøre sker der intet..
Så skriver de
Har du tastet forkert
Forkert kode osv.
Det må kunne gøres bedre.

9 février 2023

Forfærdelig oplevelse. HVER GANG!

Siden virker aldrig, når jeg skal bruge den.
Siden loader nærmest aldrig, og når den endelig gør, kan jeg ikke logge ind.
Det er ubegribeligt, at man kan drive en kritisk hjemmeside så ringe. Specielt når man tager vores tårnhøje skatter i betragtning.

Kan vi ikke få ansat nogle voksne, der kan få styr på tingene?

17 janvier 2023

Fejlmeddelelse selvom pinkoden er korrekt

Den kommer med gentagne fejlmeddelelse:
"Fejl. Forkert pinkode"
Den er IKKE forkert.
Vil I være venlige at oplyse, om I:
1. har tænkt jer at rette fejlen.
2. informere andre om, at fejlen er til stede.

Har du tastet dit bruger-ID rigtigt? Hvis ja, så prøv igen om 29 sekunder
Du har tastet dit bruger-ID to gange inden for kort tid. Det gør, at din MitID app er låst i 29 sekunder. Husk du selv skal åbne appen, når du skal godkende med MitID.
(CAP008)

Derefter prøver jeg igen et minut senere.
Samme

3 octobre 2022

Det er ubegribeligt

Det er ubegribeligt, så mange fejl, der sker i Udbetaling Danmark. Den højre hånd ved ikke, hvad den venstre gør. At bede medarbejderne beskrive hvad der er gået galt, så har jeg oplevet 9 ud af 10 gange, at "de skal lige kontakte en anden medarbejder" i en anden afdeling. Du godeste, hvor Statskassen udhules af et system, som er så dårligt.

14 septembre 2022

Ja jeg ville da hellere give 5 minus…

Ja jeg ville da hellere give 5 minus stjerner! Jeg sider nu på andet døgn, og forsøger at skifte læge, men hver gang jeg skal indlæse mit kort og betale de 215 kr det koster, bliver jeg afvist. Når jeg så forsøger at ringe dertil, bliver jeg stillet om til Fredericia kommune, som desværre ikke kan hjælpe mig. Det her er spild af min tid! Er der nogen der har hørt noget om at det ikke virker, og hvornår man kan komme ind og betale igen ?

12 août 2022

Udbetaling Danmark, Studiegæld

Det er simpelthen under al kritik, at Udbetaling Danmark bliver ved med at sætte deres gebyr op, uden at man får noget som helst at vide. Siden 2020 er gebyret steget fra 5 kr, til 6, 9, 10, og nu 11 kr.

9 août 2022

Jeg giver præcis en stjerne

Jeg giver præcis en stjerne, for jeg kan ikke give mindre. Motivationen for den bedømmelse er, at jeg næsten lige har logget ind på borger.dk med nemID. Men jeg kan ikke læse post, før jeg har gennemgået 4 trin. Godt det prøver jeg så og når trin 4, hvor der efterspørges et mobiltelefonnummer. Det rager ganske enkelt ikke borger.dk om jeg har et sådant og om jeg ønsker at oplyse om et sådant. I første omgang prøvede jeg med 00000000, men det blev afvist som ugyldigt. Jeg prøver så med et andet arbitrært nummer, men så får jeg en besked om at skulle indtaste en pinkode afsendt til det netop tilfældigt valgte nummer. Derfor har jeg i første omgang valgt ikke at læse 4 ventende beskeder. Jeg finder mig ikke i digital tvang og jeg har derfor nu indtastet denne meddelelse som en protest. Jeg vil samtidig opfordre andre til at klage.

19 juin 2022

Borger.dk er til grin

Borger.dk er til grin

Jeg har fået en opkrævning fra Udbetaling Danmark, og vil gerne betale den med det samme. Her står bl.a.:

Betal penge tilbage til Udbetaling Danmark
Her kan du betale penge tilbage til Udbetaling Danmark, hvis du har fået udbetalt for meget.

Du kan betale beløbet på en gang eller anmode om en afdragsordning ved at klikke på 'Videre'.

Jeg klikker på "Videre" og op på skærmen kommer svaret: Du er ikke registreret i dette opkrævningssystem.

Så ringer jeg på det oplyste telefonnummer, og beder om at få at vide hvordan jeg så betaler i dag.

Hertil bliver der svaret at jeg må vente et par dage.

Det er dog uforskammet at sende breve ud til tusindvis af mennesker, når man ikke har tjekket at systemet virker.

At det så heller ikke er muligt på anden vis at få lov at betale hvad man skylder, er dog helt hen i vejret.

Man kunne vel blot have oplyst en konto hvortil man kan indbetale, men de der sidder med sådanne ting, er gangske enkelt ikke dygtige nok. Hvis ikke systemerne virker, ja så er disse mennesker helt på bar bund.

Vorherre bevar mig vel

14 juin 2022

MINUS 5 stjerner herfra!!

MINUS 5 stjerner herfra!!
Har ville melde flytning på borger.dk, siden tirsdag den 7. juni - men har ikke kunnet, fordi selvbetjeningsløsningen, på grund af teknisk vedligehold, ikke har været tilgængelig, dag for dag og time for time bliver nyt tidspunkt for hvornår det virker/ny status rykket frem. Hvem p..... er leverandøren, som åbenbart har klokket godt og grundigt i det? De burde da arbejde i døgndrift for at få det op at køre igen!

Var i telefonisk kontakt med borger.dk's hotline igår, beskeden var; prøv at vent til på onsdag!?! VENT?
I burde finde en anden løsning asap, så vi borgere, der skal melde flytte, ikke kommer i klemme.

11 juin 2022

Hvis man kunne give minus stjerner for…

Hvis man kunne give minus stjerner for det bræk(må åbenbart ikke bruge andre udtryk) så havde man gjort det.
Hold kæft en gang bræk. Det virker 1 ud af 20 gange og masser af fejl på fejl meddelelser konstant.
Det er for vildt, at man kan lancerer sådan en gang bræk fra statens side. Men hvad skal man snart forvente. Hold nu kæft.

20 avril 2022

Hvad er det for noget halvfærdig mail…

Hvad er det for noget halvfærdig mail skrammel i vil pådutte os. Først bliver vi bedt om at bruge e-Boks. Nu skal vi så tvinges over på mit.dk. Og så viser det sig at hovedparten af de mails der ligger i e-Boks ikke overført til det nye system.

Dette er helt uacceptabelt og jeg vil ikke acceptere disse bruger vilkår. Dette system kommer jeg ikke til at bruge før i understøtter dette.

Nu er grænsen nået for amatøragtig udvikling.

26 mars 2022

Digitalpost fejler og har gjort det i…

Digitalpost fejler og har gjort det i flere dage så man ikke kan læse post.
Har nu været i telefonkø som først nummer 1 i lang tid og er nu nummer 4 på tiende minut....
Opdatering. Nu snart 14 dage uden mulighed for digital post og ingen kan hjælpe....
Opdatering igen. Har i dag brugt 2 timer på at komme igennem til support og de kan stadig ikke hjælpe

25 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit