inSPORTline Polska Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫤 Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozyt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo pomocne Panie, sprawdziły co potrzebowaliśmy, a dostawa błyskawiczna. Bardzo zgrabny i ładny skuter trojkołowy. Dzisiaj go otrzymaliśmy i na razie jest w fazie testowania, które przechodzi dosk... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jestem zadowolony z jakości i ceny spodni. Jednak nie radzę korzystać z opcji wymiany, bo trwa to wyjątkowo długo. Lepiej zwrócić niedobraną odzież i odrębnie zamówić inny rozmiar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Błyskawiczna wysyłka, co bywa kluczowe w niektórych sytuacjach. Jak zwykle wysoka jakość odzieży motocyklowej w przyzwoitej cenie. Lubię tu powracać. Fajne promocje. Kolejny zakup i pewnie nie ostatn... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  3. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu życia, oferując szeroki wybór produktów najwyższej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieżnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są także produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu możemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inżynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyższe standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedażowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duży nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na każde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy również o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać możliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangażowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branży sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dążymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań użytkowników na każdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, że z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko możliwe, ale i przyjemne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 55 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

92 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

100%

towar zgodny z opisem i zamówieniem. szybka wysyłka i konkurencyjna cena. polecam.

9 juin 2026

Świetna i szybka obsługa

Bardzo pomocne Panie, sprawdziły co potrzebowaliśmy, a dostawa błyskawiczna. Bardzo zgrabny i ładny skuter trojkołowy. Dzisiaj go otrzymaliśmy i na razie jest w fazie testowania, które przechodzi doskonale.

15 juillet 2026

Błyskawiczna wysyłka

Błyskawiczna wysyłka, co bywa kluczowe w niektórych sytuacjach. Jak zwykle wysoka jakość odzieży motocyklowej w przyzwoitej cenie. Lubię tu powracać. Fajne promocje. Kolejny zakup i pewnie nie ostatni. Polecam

10 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Dzień dobry

Dzień dobry, ciężarki przyszły poobijane, ze zdrapaną powłoką. Były jedynie w torebce foliowej, zwyczajnie włożone w karton. Nic dziwnego że się zniszczyły. Nie zamierzam więcej składać tu zamówień.

7 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłem kask w rozmiarze…

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L.
Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫤
Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozytywnie, wysłano kurierem L (kurier odebrał zwrot M)
Firma solidna,dba o klijenta i swą opinię, obsługa szybka i profesjonalna.👍

6 juillet 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus