Ecolight Avis 24

1,6

Jeg har nogle varer hos dem, de kom da langt om længe selv om de lover dag til dag levering så gik der næsten en uge. Glæden var stor da jeg endelig modtog den, men glæden var kort, der var forker... Voir plus

Havde købt nogle pærer som jeg returnerede, ingen problemer der, fik pengene retur ret hurtigt, bortset fra forsendelsesomk. hvilket man jo har krav på iflg. købeloven. Har sendt flere emails, som de... Voir plus

Jeg bestilte for lang tid siden nu en portion løse UV led'er samt lidt andet godt.. Jeg har intet modtaget og de svarer ikke tilbage på mails jeg sender, for at høre om min ordre status. (Jeg har sen... Voir plus

Bestilte 7 april en masse dioder i 5mm, efter en uge (14 apr.) spørger jeg hvor ordren bliver af, og får svaret at de havde lukket ugen før, men de forventede at jeg ville have mine dioder inden weeke... Voir plus

1. Magasin de luminaires

Informations provenant de diverses sources externes

Onlinewebshop med salg af energibesparende belysning, primært LED belysning, diodelys samt et udvalg af sparepærer.

1,6

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

En rigtig god og seriøs leverandør!

Vi er hos MTech yderst tilfredse med den service Ecolight yder samt kvaliteten af produkterne. Vi har gennem flere år handlet hos Ecolight med stor tilfredshed. Servicen, kommunikationen og fleksibiliteten har altid været tilfredstillende. Derfor ønsker vi Ecolight en lys fremtid!

11 septembre 2008

No title

Rigtig god side med billige produkter og god service.
De gange jeg har bestilt, har der kun gået et par dage, før jeg modtog pakken. Går der længere tid, er det i de fleste tilfælde PestDK der nøler, hvilket ecolight jo ikke rigtig kan gøre ngoet ved.

8 février 2008

No title

Kanon hjemmeside de gange jeg har købt noget har de altid leveret dag til dag! og varen er god kvali som de lover ! fed side

2 octobre 2007

No title

Har handlet her flere gange. De lover dag til dag levering, men i mit tilfælde gik der alle gange mere end 10 dage før levering. Herudover var varene som lovet og er ualmindelig billige. Mange af varene koster mindre en det halve af hvad andre netbutikker forlanger.

14 septembre 2007