Har handlat både som privatperson och företagare vid två olika bolag, utbudet är bra, snabb frakt och supporten är fantastisk! Kundtjänsten briljerade som senast idag, hade missat att köpa till e... Voir plus

1. Magasin de pièces et de composants électroniques détachés

Vänligen notera att vi inte abonnerar på Trustpilots tjänst för insamling av omdömen. De omdömen som visas här lämnas spontant av kunder och är inte statistiskt signifikanta för vår verkliga prestation. --- Electrokit är Sveriges ledande leverantör av produkter för dig som tycker att elektronik är kul. Hobbyister, radioamatörer, innovatörer, reparatörer, skolor och föreningar som tycker om att bygga och experimentera finner mycket intressant hos oss. I vårt sortiment finner Du: elektronikbyggsatser robotbyggsatser elektronikkomponenter apparatlådor lödverktyg mätinstrument m.m

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Behövde hjälp ringde kundtjänst

Behövde hjälp ringde kundtjänst, svårt att hitta på deras hemsida och fick ett tråkigt svar. Finns det andra butiker är jag tacksam för tips.

21 avril 2026
Avis spontané

Underbara att ha att göra med

Underbara att ha att göra med! Lagom stort företag. Alla analoga och digitala vänner är välkomna! Som det var en gång för länge sedan, denna analoga ljudinspelnings studion..!! Hälsning från Björn som spelar in musiken analogt till en film och teater!!

13 avril 2026

Rekommenderas varmt!

Har handlat hos Elektrokit i många år och de har alltid fungerat utmärkt. Bra sortiment och bra kundbemötande.

Rekommenderas varmt!

2 avril 2026

Återkommande helnöjd kund

Jag har handlat många gånger genom åren och det har alltid varit snabbt, rätt och enkelt. Då det vid något ynka tillfälle blivit tokigt på nåt sätt har dom alltid fixat det snabbt. Jag är väldigt nöjd, och dessutom vid något tillfälle fått hjälp genom att Electrokit beställt hem speciella saker till mig. Helt outstanding. Rekommenderar dom varmt.

26 mars 2026
Avis spontané

Bra priser, billig frakt, och grymt snabb leverans! 👍

3 mars 2026

Réponse : Electrokit Sweden AB

Kul att höra att du är nöjd!

Vi ser fram emot att skicka mer kul saker till dig framöver.

Ha en fin dag!

ovanligt lättanvänd butik

Hmm, electrokit.se omdirigeras till electrokit.com, och båda domänerna är registrerade för Electrokit Sweden AB, men Trustpilot räknar dem som två olika företag. Nästan alla omdömena gäller domänen som omdirigeras. Jag lämnar mitt omdöme för båda domänerna och hoppas att ingen misstycker.

I förskitelsens tid framstår Electrokit som en sällsynt oförskitad butik.

Fördelar:

· Man får handla med ett annat operativsystem än de som BankID-kartellen gynnar. (Många andra butiker vägrar blankt att sälja till någon som har "fel" operativsystem.) Hos Electrokit får man till och med handla mot faktura oavsett vilket operativsystem man har. Det är sällsynt bra numera. De kräver dock en fakturaavgift.

· Man kan också betala med bankgiro i förskott, om man vill undvika de felkonstruerade kort- och BankIDsystemen men litar på att Electrokit kommer att leverera.

· Man får välja fraktbolag (mot en höjd fraktavgift), så om man har dåliga erfarenheter av ett fraktbolag så kan man välja bort det.

· Man behöver bara gå igenom ett fåtal steg för att få se vilka frakt- och betalningsalternativ som erbjuds.

· Butiken drar in jämförelsevis få tredjeparts-javascriptprogram, och man är inte tvungen att köra dem. Bara program från electrokit.com behöver köras (om man väljer faktura). Det är ovanligt bra numera.

· Stora delar av butiken är tillgängliga i HTML-form. Det går att leta i katalogen, och läsa köpvillkor och dylikt, innan man börjar köra Electrokits javascriptprogram.

Smärre nackdelar:

· Electrokit skickar epost genom outlook.com, som i sann Microsoftanda gör brevet syntaktiskt ogiltigt och väntar sig att hela världen ska rätta sig efter Microsofts nycker i stället för öppna standarder.

· För att spåra ett paket måste man gå en omväg genom det värdelösa unifaunonline.com för att komma till fraktbolagets spårningsfunktion.

· Ett elektroniskt instrument var packat i enbart produktkartong och ytterkartong. Jag skulle tro att risken för fraktskada är hög med så litet stötdämpande material. Min leverans verkar emellertid ha haft tur och undgått fraktskada.

14 février 2026

Réponse : Electrokit Sweden AB

Stort tack för ditt detaljerade omdöme! Vi uppskattar att du tar dig tid.

Några tankar:

- Vi är många här som också har ett motstånd mot 'skräp' som laddas. Som du säkert vet är det alltid en kompromiss, men vi jobbar hårt för att minska det. :)
Det är alltid bra att veta att det uppskattas så man kan peka på det.

- Det finns en stor chans att vi kommer skicka bättre spårningar snart. Det är fortfarande en del kvar att lösa, men det går framåt.

- Jag förstår att det känns lite tunt med bara ett ytteremballage på ett instrument och givetvis är detta en kompromiss mellan skydd och leveranskostnader. Med det sagt har vi kört detta i runt 20 år utan att det blir någon mätbar mängd transportskador. De transportskador vi har haft i dessa fall är i princip alltid skador där extra emballage inte hade gett någon effekt.

Vi bevakar transportproblem och -skador noggrant och försöker hålla oss i framkant.

Det är kul att höra att du är nöjd och vi ser fram emot att skicka mer kul saker till dig framöver!

Ha en fin dag!

Dåligt.

Jag beställer ofta och har märkt att transistorer, kondensatorer och andra komponenter inte stämmer överens med beskrivningen. Man beställer till exempel kondensatorer från tillverkaren Panasonic, men får istället kinesiska no-name-produkter. Samma sak gäller transistorer. Om du är en seriös radioamatör och tillverkaren av komponenterna samt deras kvalitet är viktiga för dig, bör du leta efter en annan butik.

1 février 2026

Réponse : Electrokit Sweden AB

Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd och att du upplever att beskrivning och leverans inte stämmer.

Vi lägger ner mycket tid och energi på att säkerställa att allt är som det ska men eftersom all text, datablad och inköp är manuellt händer det att det blir fel även som vi såklart gör allt vi kan för att det inte ska bli så.

Jag hoppas vi ska få en ny chans att vinna över dig.

Sluttande plan

Tråkig läsning att ägare till Kjell & c/o har tagit över Electrokit. Det blir slutet för Electrokit som byggdes och drevs av entusiaster som förstod sin målgrupp. Det sluttande planet har redan börjat visa sig.

22 janvier 2026

Hej Björn,

Tråkigt att höra att du inte är nöjd. Det vore intressant att veta lite mer specifikt vad du tycker har hänt så var inte rätt att höra av dig till oss med din feedback.
Vi är fortfarande många som är entusiaster här och tycker oss förstå vår målgrupp och missar vi något vill vi gärna vet det.

Bäst i Sverige!

Att handla, få hjälp och support från de som jobbar på Electrokit är en fröjd! Kunniga, hjälpsamma och professionella! Jag har handlat många gånger hos dem oach det har alltid varit perfekt!

15 janvier 2026

Réponse : Electrokit Sweden AB

Härligt att höra att du är nöjd, jag delar detta med gänget!

Tack!

Tack för er återkoppling! Mycket professionellt och kompetent bemötande. God Jul!

18 décembre 2025

Hejsan,

Tack för ett bra samtal och härligt att allt har löst sig.

God jul!

Jim

Jag la en beställning 15 oktober men…

Jag la en beställning 15 oktober men den har inte kommit ännu och nu är det 18 December, samt att den betalades samma dag som beställningen gjordes via Swisch.

18 décembre 2025

Réponse : Electrokit Sweden AB

Stort tack för ditt omdöme och tack för ett trevligt samtal tidigare!

Det som hände var att vi inte fick signal från Swish att ordern var betald och att vi därmed inte hanterade den som betald.

Vi beklagar detta och återbetalade naturligtvis omedelbart när vi upptäckte det.

Det finns såklart processer för att upptäcka denna typ av händelser, men av någon anledning fångades inte denna order upp.

Tillsammans med vår hemsideleverantör håller vi nu på att titta på hur vi kan säkerställa att det inte händer igen.

Jag vill passa på och önska dig en riktigt god jul.

Mycket nöjd första kund

Otroligt bra service med väldigt stor kunskap, mycket bra utbud och snabba leveranstider
Kommer fortsätta handla från denna butik

10 novembre 2025

Härligt att du är nöjd!
Hoppas vi hörs snart igen.

A company you can trust

A company you can trust. I've been buying stuff from Electrokit for many years and never had a single complaint. Great inventory, prices and delivery. I particularly like that components usually arrive directly in the mailbox, in a small cardboard box - neatly packed in individual bags marked with the product number.

12 décembre 2025

Hi,

Great to hear that you're happy!

All the best

Efter ett klantarselmisstag...

Efter ett fullständigt proffs-blunder deluxe-ögonblick där jag råkade glömma att ladda ur en kondensator innan jag testade min Joy-It, bestämde sig apparaten för att säga poff och gå i pension på direkten.

Med tillåtelse att skruva isär eländet hittade jag en diod som bestämt sig för att leva sitt sista ögonblick som kortslutning. Tack o lov hade den räddat själva apparaten i processen.

Jag skickade ett snabbt mejl till kundservice – och innan jag ens hann skylla på någon annan hade de identifierat komponenten och fått hem den till sitt lager. Ett byte senare är min komponenttestare tillbaka från de döda och fungerar som om inget hänt.

Ett extra megastort tack till Max Wainwright på Electrokit! Den mannen är en legend. Om han inte redan fått löneförhöjning så är det hög tid – sådant här hjältearbete växer inte på träd.

4 décembre 2025

Réponse : Electrokit Sweden AB

Härligt att det löste sig och du är nöjd!

Ha en riktigt god jul!

Jim

Bättre än så har kan det inte bli

Jag har ett oljefyllt element i vår sommarstuga där den elektroniska termostaten har en trasig komponent.
Jag kontaktade dem på måndagen med ett fantastiskt fint bemötande och och bra support.

Och har redan fått leveransen till ombud dagen efter.

Så jag kan varmt rekommendera detta företag!

4 novembre 2025

Hej Björn,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Härligt att det löste sig med elementet.

Jim

Har köpt mycket komponenter av…

Har köpt mycket komponenter av Elektrokit men tycker att leveransen inte är lika snabb som tidigare. Vid det senaste köpet tappades plocklistan bort. De upptäckte inte det förrän jag frågade efter leveransen. Någon egen uppföljning av leveranserna verkar inte finnas. Riktigt dåligt.

12 septembre 2025

Hej Tomas,

Stort tack för ditt omdöme.

Det är tråkigt att höra att det inte blev en så snabb leverans som det brukar vara (och som det såklart -ska- vara) och jag ber verkligen om ursäkt för detta..

Att en plocklista försvinner händer i princip aldrig och vi har absolut system för att fånga upp order som tar längre tid än normalt så jag kan lova dig att denna händelse har stötts och blötts noga för att säkerställa att det inte händer igen.

Jag hoppas vi får en chans att visa att det var en engångshändelse.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller funderingar.

Electrokit

Köpte en 12v vippströmbrytare med blå…

Köpte en 12v vippströmbrytare med blå lampa, när den monterades så lös den inte blått och oerhört svagt, riktigt kass

22 juillet 2025

Hej Linus,

Tack för ditt omdöme!

Jag ser att produkttexten varit otydlig om att ljuset varit dämpat och jag ber om ursäkt för det. Texten är uppdaterad!

Jag kan inte se att du kontaktat oss angående detta men vi vill såklart att du ska vara nöjd så hör gärna av dig till mig så vi kan hitta en lösning som funkar. Självklart går det bra att returnera den också.

Jag hoppas vi hörs snart!