Har handlet der siden de startet opp og jeg personlig har ikke hatt noe problemer med de. De sender ila 2 dager nesten støtt. Når en bestiller nytt så får du nytt aldri b varer og det setter jeg stor... Voir plus

Var egentlig veldig skeptisk til å handle her siden nettsidene ser ut som dem er fra 1990. Men varene kom til forventet tid Og viktigst av alt. Kundeservicen var helt på topp Var en feil på de... Voir plus

Kan ikke gi annet enn 5 stjerner da dere er veldig bra på service og hjelp! MEN datasystemet deres er så forbanna utdatert at det gjør vondt!!! Herregud da gutter, vi er i 2022, må da vel kunne g... Voir plus

Jeg kjøpte 2 radiostyrte biler, noen batterier og en batteribag. Varene ble levert raskt og problemfritt. Etter kort tid fikk den ene bilen dessverre motorhavari. Da kontaktet jeg Elefun support so... Voir plus

1. Magasin de modélisme
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Online butikk med modellfly, båter, biler og mye annet av det nyeste innen radiostyrte hobby.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,5

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

150 kr returfrakt!!!!!!!

Dem skickade en produkt som hade helt fel kabellängd i jämförelse med den som sågs på hemsidan. Dem ville att jag skulle betala 150 kr frakt för att skicka tillbaka den!!! När jag endast betalade 59 kr för frakten hem så om jag hade skickat tillbaka den så hade jag gått minus 200 då jag inte hade fått tillbaka frakten jag betalade från början, varan kostade utan frakt 350 kr....

12 octobre 2022

Alltid veldig bra service

Alltid veldig bra service. Rask levering. Kjøpte ny lader som viste seg å være defekt. Sendte reklamasjon, og på morgenen dagen ettter fikk jeg svar om at ny er på vei. Dette er bra service !

5 septembre 2022

Kan ikke gi annet enn 5 stjerner da…

Kan ikke gi annet enn 5 stjerner da dere er veldig bra på service og hjelp!

MEN datasystemet deres er så forbanna utdatert at det gjør vondt!!! Herregud da gutter, vi er i 2022, må da vel kunne gå an å skrive inn et lett søkeord som "demper" og ikke få 9840 treff på ALT annet enn det du skal ha 🤣
Og dette systemet har dere hatt siden dere startet…….. men ellers, helt topp, bra butikk, flotte lokaler!

10 juin 2022

Tipp topp

Bra kundeservice som hjelper deg så snart du har en utfordring. De selger sykt mye duppedittogdatt så ikke alltid like lett å finne frem til det man vil ha men vær tolmodig :)

15 février 2022

Had a great experience

Had a great experience. Fast delivery, even though my order was changed, do to an error in stock. They where straight to the point and precise when suggesting an alternativ product! Overall great. Have been using Elefun many times the last year and have been pleased every time.

12 août 2021

Really good company in scandinivia!

I've had a really good experience with elefun. The things that i bought had fast shipping time and low prices. The customer service is really good, I've had some things that didn't function properly. But if you just contact them it takes about 1-2 days for them to write back and when you write back again, they often respond in The same Day! The customer support is really helpful and solves The problems Quick! I love this company, They just do everything right. Thank you!

8 juillet 2021

Jeg kjøpte 2 radiostyrte biler

Etter kort tid fikk den ene bilen dessverre motorhavari. Da kontaktet jeg Elefun support som løste saken raskt. Jeg fikk en ny bil i posten etter noen få dager.
Super kundeservice etter min mening.

1 juillet 2021

Pisse dårlig kundeservice

Pisse dårlig kundeservice. Køber en vare af dem som jeg vil returnere da jeg fandt den billigere et andet sted og det eneste de gør er at give mig 146kr som gavekort hvorefter jeg skriver jeg ikke ville have min vare fordi den er billigere et andet sted og det ignorere de og sender den alligevel og siger når de har sendt den at jeg skal betale 150kr for at sende den tilbage igen. Dypt uprofessionelt . Det var vigtigere og tjene 146kr mere på mig end at tilbyde mig den til samme pris som de fleste ander hobby butikker gør. Handler aldrig der igen 😡

17 février 2021