Elektronicke Znamky Avis

Bas

Aucune trace de demande d’avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Zbytečně drahý zprostředkovatel – kupujte přímo na eZnamka.sk

⚠️ Doporučuji se tomuto zprostředkovateli jednoznačně vyhnout.

Dálniční známku jsem zde zakoupil v domnění, že jde o běžný a bezpečný způsob nákupu. Až následně jsem zjistil, že se jedná pouze o zprostředkovatele, který si k ceně slovenské dálniční známky účtuje výrazný servisní poplatek.

Po nákupu mi navíc nepřišlo žádné potvrzení ani informace o aktivaci známky. Protože jsem neměl jistotu, zda byl nákup vůbec dokončen, zakoupil jsem následně další známku přímo přes oficiální slovenský systém.

Teprve potom jsem zjistil, že první známka byla také řádně zaregistrována. Výsledkem tedy byly dvě platné dálniční známky na stejné vozidlo a stejný den, přičemž u první jsem navíc zaplatil zbytečný servisní poplatek.

Ano, zpětně jsem zjistil, že problém s nedoručením potvrzovacího e-mailu vznikl pravděpodobně na mé straně. Nicméně právě proto je podle mě důležité vědět, že tuto službu vůbec nepotřebujete.

Slovenskou dálniční známku lze koupit přímo u oficiálního provozovatele, bez zprostředkovatele a bez zbytečného servisního poplatku:

eznamka.sk

Moje doporučení je proto jednoznačné: nekupujte zde. Před zaplacením si vždy ověřte, zda jste na oficiálních stránkách eZnamka.sk. Zbytečně zaplatíte navíc a při jakémkoli problému si můžete způsobit další komplikace.

17 août 2026

Not the official website

Not the official website — beware of extra fees

I purchased a 1-day Slovak motorway vignette through this website, thinking it was the official service. The vignette was activated, but I paid €18 instead of the official price of €8.10.

This website is a third-party intermediary that charges a significant additional fee. The website should make this clearer to customers.

I recommend buying directly from the official eZnamka.sk website to avoid unnecessary extra costs.

2 août 2026

Scam

Scam. Pretending to be the official highway vignette site but a reseller in reality offering vignettes at an extremely high price.

1 août 2026

POZOR

POZOR – Neoficiální předražený web!Stránka elektronicke-znamky.sk se pouze tváří jako oficiální státní e-shop, ale jde o soukromého překupníka (Mýto EÚ s.r.o.). K ceně slovenské dálniční známky si účtuje extrémně vysoké a skryté „servisní poplatky“. Například u 10denní známky je servisní poplatek vyšší než samotná cena známky (poplatek 15,20 € k ceně 10,80 €)! Oficiální slovenský státní web je přitom eznamka.sk, kde se platí pouze čistá cena bez jakýchkoliv přirážek. Nenechte se napálit a nakupujte pouze na oficiálním webu!

31 juillet 2026

Beware of SCAM

They are scammers they charge you 29,- eur more on Slovak yearly toll. Also you cannot deduct VAT from the price.

9 mars 2026

Zlodeji na poplatkoch

Tato firma si za rocnu znamku uctuje poplatok 29eur co je 33% z ceny. Nedajte sa oklamat touto strankou, ktora za par klikov na prehliadaci zinkasuje obrovsku sumu. Stranka vyzera velmi podobne ako oficialna.

12 mars 2026

This website appears to operate solely…

This website appears to operate solely as a reseller and not as an official seller of motorway vignettes. It is not clearly presented as an authorized provider, which may be misleading to customers.

Based on my experience, the company seems to be a shell-type operation offering the same service that is available from the official provider at a significantly lower price. In some cases, the prices charged on this website appear to be more than 100% higher than those of the official seller.

The website offers a service that can be purchased directly from the official provider for a substantially lower fee, and its business model seems to rely primarily on customers’ lack of awareness. This may disproportionately affect vulnerable groups, such as elderly people, who are considered protected consumers under Slovak law.

In my opinion, customers should avoid purchasing through this website and instead use the official provider, which appears to be the National Motorway Company of the Slovak Republic (Národná diaľničná spoločnosť, a.s.).

2 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit