1. Services de déménagement et de stockage
  2. Déménageur
  3. Entreprise de livraison

Informations provenant de diverses sources externes

Elite Flytteforretning - http://www.eliteflyt.com/

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Stor ros til Elite Flytteforretning

I forbindelse med flytning til anden bolig, bookede vi Eliteflyt til flytning af vores store ting.
Vi oplevede Tobias og Co. som meget imødekommende, kompetente og omhyggelige. De skal have stor ros for måden at håndtere opgaven på, alt blev udført meget professionelt og oven i købet til en yderst fornuftig pris.
Vi kan varmt anbefale Eliteflyt og skulle vi få brug for et flyttefirma igen, vil vi helt sikkert kontakte Elite Flytteforretning.

1 mai 2026

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak for de pæne ord, vi bestræber os på at levere professionelt arbejde til konkurrencedygtige priser.

Rigtig god service til rigtig god pris

Rigtig god service til rigtig god pris. Skulle have tømt depotrum og flytte tilbage til mit hus. Flyttefolkene var imødekommende, hjælpsomme og sikrede at alt blev behandlet ordentligt. Jeg bruger bestemt Elite Flyt næste gang jeg skal flytte

2 avril 2026

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak for anmeldelsen. Vi står klar når du får brug for os igen.

Min varmeste anbefaling af Elite Flyt

Min varmeste anbefaling af Elite Flyt. Flyt for en ældre skrøbelig dame gik over al forventning. Smidigt, servicemindet og respektfuldt. Tak for det.

20 avril 2026

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak, Vi er meget stolte af vores fag og ønsker at hjælpe alle vores kunder så godt videre som vi kan. Tak for opgaven

Super god oplevelse med Elite…

Super god oplevelse med Elite flytteforretning. De har nu flyttet for os 2 gange og begge gange er gået som planlagt. De er hurtige og rigtig dygtige. Har emballering med til de ting man ikke selv har fået emballeret. Kan helt klart anbefales

12 avril 2026

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os. Vi ønsker dig og familien alt godt frem over.

Kompetente og pålidelige

Eliteflyt klarede alle vores tunge møbler og vores sten- og jernkunst til topkarakter. Blandt andet skulle de flytte en tung sofa ud via et vindue på 1. sal. Det gik også problemfrit og uden en masse ekstraudstyr. Også dejligt, at det hele sker til en aftalt timepris, som er alt inklusive. Varmeste anbefalinger herfra!

7 avril 2026

Hej Jørgen Bo Nielsen

Tusind tak for din anmeldelse og tak for opgaven. Vi ønsker jer alt godt fremover.

Virkelig god oplevelse med Elite Flyt

Har lige brugt Elite Flyt med udflytning, opbevaring i en uge og derefter indflytning til nyt. Tobias og drengene har været helt igennem fantastiske. Intet er umuligt, alt kan lade sig gøre. De var meget omhyggelige og påpasselige med vores møbler.
Kæmpe anbefaling herfra.

27 février 2026

Hej Gitte
Tusind tak for den fine anmeldelse 🤘😎 og stort tillykke med det nye.

Dejlig flytte oplevelse

I går havde vi en super god oplevelse! Vi skal flytte til ny lejlighed og Tobias og Simon fra Elite Flyt kom og flyttede første del af vort indbo. De var virkeligt effektive, hurtige, grundige og omhyggelige med både indpakning og selve transporten. Vi havde bl.a. en Auping elevationsseng og et Naverbord, der skulle demonteres/monteres og det klarede Tobias og Simon helt uden problemer. I tillæg var de begge behagelige at samarbejde med, så vi glæder os til at tage mod dem til vor sidste flytning om en måned.

16 janvier 2026

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak for de pæne ord. Vi glæder os til anden etape 🤘😎

TAK er et alt for lille ord!!

TAK er et alt for lille ord!!!
Aldrig flytte igen uden Elite flyt teamet!!
Pga. private omstændigheder var intet intet klar til flytning.
Elite flyt kom og gennemgik hjem for overblik på opgaven og vi fik en god samtale og forventnings afstemning begge veje.

Teamet stillede med to mand der tog føring på nedpakning af hjemme. Elite flyt sørgede for at tømme hjem og sætte alt ind på ny adresse.
Vi var med efter aftale, og blev guidet sikkert hele vejen.

Alt forløb med en varm og positiv stemning med omsorg for hjemmet, beboere og inventar.

En meget positiv oplevelse og kæmpe respekt herfra til et suverænt flytte team, godt samarbejde og meget fair pris!!
Så en guldmedalje herfra til hver og én af jer🥇 mere end 5 🌟 herfra!! Vi ses igen💐👍
Mikaela

5 janvier 2026

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak for de rosende ord. Vi er kun glade for at kunne hjælpe dig og din familie til jeres nye hjem. 🤘😎

Super god service

Ringede til eliteflyt med en meget kort frist grundet noget pludseligt som opstod på arbejdet vi måtte have hjælp til. Eliteflyt var SÅ hjælpsomme og trådte til med den meget korte varsel. Alt gik efter planen og prisen var god. Kan 100% anbefale denne super virksomhed hvis du skal have flyttet noget!

20 novembre 2025

Réponse de Elite Flytteforretning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. opstår der noget en anden gang så vi altid klar til at hjælpe også med kort varsel.

Meget tilfredse

Brugte Elite Flytteforretning i går og vi var meget tilfredse, selvom vi bare er “pøblen” 😂 De er effektive, skiller og samler, og gør det på en meget fin måde. Det var første gang, at vi flytter med et firma og ikke med venners hjælp. Og det gør vi igen, når vi skal videre - og bruger gerne Elite Flytteforretning.

14 novembre 2025

Hej Maria
Tusind tak for anmeldelsen, vi ønsker jer alt held og lykke i det nye hjem og tak for en hyggelig dag.

Var super tilfredse med flytning af…

Var super tilfredse med flytning af vores indbo. Efterlod det “gamle hjem” i flot stand. Behandlede vores indbo som vi selv ville gøre. Besked på dagen ‘vi er hos jeg om xxx”, det samme på den nye adresse, det er en super brugbar service. Kan kun anbefale Elite flyt.

30 octobre 2025

Super professionelt flyttefirma.

Super professionelt flyttefirma.
Kommer til tiden. Glade og smilende. Passer på tingene. Fair priser. Vil helt klart anbefale dem til andre.

30 juin 2025

Tusind tak for din anmeldelse :)

I får mine varmeste anbefalinger…

I får hermed mine varmeste anbefalinger 🙏😃 I er præcise og hurtige, fair pris, ordentlige og omhyggelige, gode til at organisere og pakke både ud og ind. Ja og oveni er I positive, glade og i godt humør 👍😄 Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte Jer 🙌🥰 Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Jer til dem, jeg kender og møder på min vej, som har brug for et rigtig godt, ærligt og pålideligt flyttefirma. Af hjertet TAK ❤️

30 avril 2025

Tusind tak for din anmeldelse :)

Vi havde en fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse. Kommer til tiden og meget venlige og professionelle folk.
De passer meget på at ikke skade vores ting.
Vi følte igennem hele processen der var styr på det fra start til slut.
Kan absolut anbefale Elite Flyt 👍 👍👍👍👍

26 avril 2025

Tusind tak for din anmeldelse :)

Kan varmt anbefale Elite…

Kan varmt anbefale Elite Flytteforretning.
Super service i særklasse hvor vigtige deadline overholdes. Friske og søde flyttemænd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ mere end 5 stjerner til Elite Flytteforretning.

1 novembre 2024

Super prof flyttefirma

Super prof flyttefirma, de er hurtige og pålidelige, absolut anbefalelsesværdigt flyttefirma.

20 décembre 2024

Meget uprofessionelt firma

Meget uprofessionelt firma.
Laver hærværk, roder, ødelægger bygninger og døre. Drikker på arbejdet, tager stoffer, har ikke kørekort. Firmaet har været med i politijagt, og blev grebet med stoffer og intet kørekort... Bastian er truende og modbydelig. Hold jer langt væk

18 décembre 2021

Super flyttefirma

Super flyttefirma. Søde og effektive flyttemænd. Kan klart anbefales. :)

15 mai 2017