Elitekoreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Mega gode oplevelser hos Elite Køreskole! Jeg har virkelig været glad for mine køretimer og teoritimer med Serkan. Det har været både hyggeligt, sjovt og lærerigt, og jeg har følt mig tryg hele vejen... Voir plus

Super godt forløb, god kommunikation og godt humør. Man bliver guidet gennem det hele, på en let og forståelig måde- og hvis man ikke forstå det, bliver det forklaret så mange gange som der er brug... Voir plus

Kan varmt anbefale Elite Køreskole. Allerede fra første køretime følte jeg mig tryg og velkommen. Serkan er enormt dygtig. Man føler sig aldrig dum, og han er altid klar til at tilpasse undervis... Voir plus

Elitekoreskole er meget hyggeligt, man får mange tinge ud af det, der er en god stemning samtidig, man lærer noget. Du bliver ikke stressede også når man laver fejle, det lærer dig stille rogligt, sel... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg bestod 1. Gang

Jeg tilmeldte mig elitekøreskole og bestod 1. Gang. Underviseren var hjælpfuld og forklarede tingen flere gange så man kunne følge med og forstå tingene ordenligt.

6 mai 2024

Anbefales helt klart!

Efter en rigtig god oplevelse og en behagelig Kørelære med meget tålmodighed, anbefales elite køreskole helt klart!

17 avril 2024

Elitekøreskole

Du finder ik en bedere køreskole, det var virkelig en fornøjelse at have undervisning og køretimer med serkan. Han er altid i højt humør og snaksalig. Også består du selvfølgelig også altid.

12 avril 2024

Bedste køreskole!

Bedste køreskole!

Serkan er meget behagelig at køre med og er meget god til at forklare tingene.

Jeg bestod min køreprøve i dag takket være min kørelærer.

Giver køreskolen 5 stjerner!

11 avril 2024

Beste køreskole og god kørelære

Mega fed oplevelse med den bedste kørelære. Altid hjælpsom og får en til at tro på sig selv. Bedste hjælp man kan få, og hurtigt færdig med kørekortet, hvis du kender en eller selv skal til at starte så helt klart en anbefalling. 10/10

11 avril 2024

Bedste oplevelse

Jeg bestå min køreprøve for 2 dage siden, takket er self til serkan. Han er en rigtige sød og tålmodige mand, hans oplæring var top top. Det var i hverfald en meget god oplevelse og jeg vil helt klart anbefale serkan til en hver en☺️

6 avril 2024

FANTASTISK oplevelse

FANTASTISK oplevelse hos Elite køreskole. Super god kørelærer som tager meget hensyn til eleverne og gøre en stor indsat for at sikre, at alle elever føler sig trygge og klar til at køre.
kan klart anbefales!

7 mars 2024

Serkan og Elitekøreskole

Jeg vil gerne fremhæve Serkan og Elite Køreskole for deres fremragende undervisning. Serkan udviste enestående professionalisme og tålmodighed, hvilket skabte en tryg atmosfære under mine kørelektioner. Hans ekspertise og dedikation var afgørende for min udvikling som chauffør. Jeg er stolt af at sige, at jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, hvilket er en direkte afspejling af Serkans dygtige undervisning. Køreskolens faciliteter var også af høj standard. Jeg vil varmt anbefale Serkan og Elite Køreskole til andre, der søger en førsteklasses køreuddannelse.

2 mars 2024

BEDSTE KØRELÆRER

Min oplevelse med kørelæreren Serkan var intet mindre end fremragende. Hans tålmodighed og evne til at gøre undervisningen så lærerigt og godt gjorde, at jeg bestod min teori og køreprøve første gang. Han formåede at tilpasse køretimerne perfekt til min travle hverdag, hvilket gjorde hele processen stressfri. Alt i alt var det den bedste oplevelse uden tvivl, og jeg kunne ikke have ønsket en bedre lærer. Jeg vil anbefale ham til alle, der ønsker en engageret kørelærer, der virkelig går op i at du skal blive en sikker og selvsikker bilist. Fem stjerner er slet ikke nok! Jeg kan varmt anbefale ham til alle!😊

29 février 2024

Virkelig dygtig og tålmodig kørelærer

Samlet set kan jeg varmt anbefale Elite Køreskole til enhver, der søger en førsteklasses køreskole. Deres engagement i kvalitet, sikkerhed og individuel støtte gør dem til det oplagte valg for enhver, der ønsker at blive en ansvarlig og god bilist.

16 février 2024

Fantastisk oplevelse hos elite…

Fantastisk oplevelse hos elite køreskole
Serkan er meget god til at hjælpe og meget fleksibel. Han er god til at gøre hele kørekort oplevelsen tryg, og vil hans elever det bedste
Stor anbefaling herfra🚗

12 février 2024

Den rette køreskole

Serkan er en top tier Kørelære hvor du kan være sikker på at du består. Serkan tager meget hensyn til elverne han er stille og rolig jeg var mega nervøs for at tage kørekortet men Serkan har kun gjordt det til en god oplevelse at få kørekortet og på kort tid har intet andet at sige end mange tak for kørekortet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 février 2024

Jeg fik mit kørekort for en uge siden

Jeg fik mit kørekort for en uge siden takket være den fantastiske undervisning hos elitekoreskole. Instruktørerne er super professionelle og tålmodige, og de gør en stor indsats for at sikre, at alle elever føler sig trygge og klar til at køre. Teoritimerne var informative og interaktive, og køretimerne var skræddersyet til mit niveau og fremskridt. Jeg følte mig virkelig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Denne køreskole kan klart anbefales til alle, der ønsker at få en solid og grundig køreuddannelse. Fem stjerner fra mig!

11 février 2024

Kan virkelig anbefale Elitekøreskole!

Kan virkelig anbefale Elitekøreskole!
Serkan er en virkelig god kørelærer, med meget tålmodighed.
Var meget nervøs for at skulle tage mit kørekort, men serkan formår at få en til at føle sig rigtig tryg!

11 décembre 2023

Bestod jeres kørekort ved først gang hos elitekøreskole🥳

Elite køreskole er en super god køreskole med en faktasik og sød kørelære. Man få lærte alt det man har bruge for klart og tydeligt. Jeg har bestod min teoriprøve og køreprøve for første gang og det havde jeg ikke forventede men ved hjælpe af Serkan kan man klar det nemt. Så jeg vil 100% anbefale jer at tag kørekort hos elitekøreskole😊🥳

14 août 2023

Perfekt

Serkan er lige den kørelærer jeg havde håbet på jeg ville få. Han er tålmodig med en. Stor anbefaling herfra!

27 novembre 2023

Fremragende og den sejeste kørelærer !!

Elite køreskole er en rigtig god køreskole med en særdeles kompetent, dygtig og ikke mindst tålmodig kørelære. Serkan, som i høj grad har været rigtig god til at lære fra sig og give plads til både spørgsmål og fejl. Jeg har virkelig følt, der blev taget fantastisk godt hånd om mig, og jeg har derfor følt mig i trygge hænder under hele forløbet. Derudover kører man i en rigtig fed og moderne bil, hvilket gjorde det nemmere at lære at køre. Jeg kunne ikke have været mere tilfreds over hele forløbet eller ønsket mig et andet sted at tage mit kørekort

6 octobre 2023

Elite Køreskole leverede en eliteoplevelse!

Elite Køreskole leverede en førsteklasses oplevelse fra start til slut. Kørelæreren var både professionel, tålmodig og dygtig, hvilket gjorde hele processen behagelig. Elite Køreskole sørger for at forberede dig til teoriprøven med omfattende undervisningsmaterialer og testforberedelse, som er behjælpelig når du skal op til teoriprøven.

Derudover formår kørelæreren at være fleksibel med at tilpasse køretimerne efter dine tidsplaner. Samlet set kan jeg varmt anbefale Elite Køreskole til enhver, der ønsker en kvalitetsuddannelse og en smidig vej til at opnå kørekortet. De leverede virkelig en eliteoplevelse!

27 septembre 2023