Ik bestel hier vaker
Ik bestel hier vaker, goede kwaliteit snelle levering, klantenservice ook op orde.
Dus erg tevreden!
Dus erg tevreden!
Ik bestel hier regelmatig, superblij mee! De klantenservice reageert ook snel. Zeker een aanrader!
Leuke spullen, goeie kwaliteit, betaalbaar en een super behulpzame klantenservice!!
Ik bestel hier geregeld, super blij met de kwaliteit! De klanten service reageerde ook heel snel toen ik een vraag had, zeker een aanrader
Enorm tevreden over de kwaliteit prijs verhouding van dit product.
Ok bij vragen snelle reactie van de klantenservice,
Zeer tevreden!!
Ik bestel hier regelmatig, de kwaliteit is perfect. Ook de klantenservice reageerde snel toen ik een vraag had. Zeker een aanrader!
Kleding besteld en kwam op tijd binnen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.
Past perfect.
Top!!!!
Bestel hier geregeld, goede kwaliteit! Klantenservice is ook top, reageerde snel toen ik een vraag had. Zeker een aanrader :)
Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering. Al drie bestelt erg blij mee.
Aanrader !
Snelle reactie tijd, goede kwaliteit kleding en scherpe prijzen. Ik ben tevreden
Erg blij het het setje dat ik heb bestelt, de kwaliteit was goed en precies zoals in de foto. En voor een mooie prijs :)