Meget svingende kvalitet til en meget høj pris
Når pizzaerne lykkes, er de virkelig lækre. Derfor er det også ekstra ærgerligt, at kvaliteten og håndteringen af bestillingerne hos Emilio’s Lyngen har været så svingende.
Vi har nu købt pizza hos Emilio’s Lyngen fem gange:
Første gang ved sæsonåbningen bestilte vi to ens pizzaer. Den ene var god, mens den anden var meget tyk i dejen og flere steder direkte ubagt. Den mindede mere om snobrød end om pizza og var ikke spiselig. Netop fordi pizzaerne var ens og kom fra samme bestilling, var forskellen meget tydelig. Vi sendte efterfølgende en klage med fotodokumentation, men fik aldrig noget svar.
Anden gang fik vi to gode pizzaer, og det var en rigtig god oplevelse.
Tredje gang oplevede vi desværre det samme igen: én god pizza og én, der var meget tyk, lys og dejagtig og ikke kunne spises.
Fjerde gang indeholdt begge pizzaer ingredienser, som ikke stod angivet på den pizza, vi havde bestilt fra menukortet. Vi havde desuden købt trøffelcreme som crust dip, men fik noget andet, der både lignede og smagte af mayonnaise.
Femte gang var bestillingen endnu en gang forkert.
Som udgangspunkt kan Emilio’s Lyngen lave virkelig gode pizzaer, men vi har oplevet for mange fejl og alt for stor forskel i kvaliteten fra gang til gang. Når en pizza koster 135 kr., forventer man, at bestillingen er korrekt, at pizzaerne er ordentligt tilberedt, og at kvaliteten er ensartet.
Prisen ligger på et niveau, der matcher eller overstiger mange af de bedste pizzasteder i København. Når resultatet så flere gange er forkert eller uspiseligt, føler man sig ærligt talt lidt til grin som kunde.
Kun én ud af vores fem bestillinger har været helt uden fejl. Det er simpelthen ikke godt nok – især ikke til 135 kr. pr. pizza.
Det er ekstra ærgerligt, fordi vi gerne vil støtte de lokale spisesteder. Det er dejligt, når der er liv i området, og når lokalsamfundet blomstrer i turistsæsonen. Jeg håber oprigtigt, at Emilio’s Lyngen får styr på kvaliteten, for potentialet er der helt klart.