EngelbrechtBiler Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Købte en helt ny KGM musso. Hvor vi spurte sælger om nogle ting eks. App til styring af varme mm. Ladekabel. Spurgte igen da vi fik nøglerne, sælger kunne oplyse at der ikke var nogen apps i nu. M... Voir plus

Holdt service på mine 3 sidste bmw'er og har lige været til service igen altid vasket og støvsuget varm anbefaling her fra

Top professionelt værksted, som både hjælper os med større reparationer og vedligehold, men også som i dag hvor jeg punktere, de løser problemet på 15 min, og levere bilen igen i min indkørsel, Kla... Voir plus

Vi får lavet alle vores firmabiler og privatbiler hos Engelbrechts Biler, og vi får altid en super god service. De er professionelle, ærlige og nemme at arbejde med, og man føler sig i trygge hæ... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile

Écrit par l'entreprise

EngelbrechtBiler i Middelfart EngelbrechtBiler blev grundlagt i 2016 og drives af Hardy Engelbrecht Olesen og sønnen Jesper Engelbrecht Olesen. Tilsammen har de over 30 år i branchen. Ved EngelbrechtBiler udfører vi alle former for reparationer. Service under fabriksgarantien på alle gængse bilmærker. Autoriseret forhandler af Suzuki og serviceværksted.

Bien

TrustScore 4 sur 5

107 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service.

Helt fantastisk service efter køb af brugt bil og de er til at handle med. Ligeledes efter et kort besøg på værkstedet oplevede vi en super god service. Utrolig venlige og servicemindede - både sælger og værkfører. Kan helt klart anbefale et besøg hos Engelbrecht biler.

31 août 2017

Aldrig igen

"Brugte biler behøver ikke at være kedelige"
Ja, det er et meget rammende slogan for Engelbrecht Biler.
Vi fik super god service, da vi kiggede på brugt bil hos Hardy Engelbrecht. Men ved afhentning af bilen fik vi kun en nøgle udleveret, selv om der var 2 stk ved prøvekørselen ugen før. På hjemturen til sjælland opdagede vi, at bagrudeviskeren ikke virkede og kontaktede straks Hardy, som kun kunne beklage og så måtte vi jo komme tilbage og få den lavet.
Kørte bilen til FDM test
Fejlkoder fra FDM testen:
ABS/ESP fejlkoder
Kørelys virker ikke
Olieniveau for højt
Motorstyrings fejl
Bagrudevisker/vasker virker ikke
Dæk, mønsterdybde skift anbefales 2.aksel
1 fejl lagret i øvrige styrenheder...
Efter en uge manglede den kølervæske, og ugen derefter lyste service indikatoren.
Det er da rigtig godt gået på en bil der 3 dage forinden er blevet leveret klargjort med stort service..
Disse fejl/mangler har medført en extra udgift for os på 11.800,00 kr.
Vi rettede henvendelse til Hardy vedr manglende nøgle + div fejl. Vi tilbyder ham at han kunne betale os 3.500,00 kr så ville vi ikke gøre mere ved sagen..
Det ville han gerne gå med til, hvis vi skrev under på frafald af garantien d.d
Al vores korrespondance med Hardy er først forgået via telefon, så prøvede vi med mail siden med anbefalet post, og til sidst igennem juridsk Afd/FDM
På intet tidspunkt vendte han selv tilbage på vores henvendelser, og vi måtte altid selv kontakte ham..
Sagen er nu at vi har indgivet en klagesag til bilklage dk efter råd fra FDM
Så - Nej vi kan bestemt ikke anbefale Engelbrecht biler. Vi har intet fået som dækning på vores udgifter og besvær.

8 janvier 2017