SVINDEL SVINDEL SVINDEL… HOLD JER VÆK
jeg købte i november 2023 en bil fundet på nettet hos Esbjerg Auto. Bilen så ud til at være i super god stand ved første øjekast, men det har desværre vist sig ikke at være tilfældet.
Søndag den 28.01.24 melder bilen en fejl “Engine Management System Faulty”, det viser sig at årsagen til dette er fusk i ledningsnettet.
Bilen bliver ved kørsel ved at gå ud og vi kører den derfor til værkstedet, hvor den er købt - da denne ligger i nærheden.
På Google stod at værkstedet havde åbent om søndagen, hvilket ikke var tilfældet. Vi lader derfor bilen stå og smider nøglen i postkassen. Samme dag sender jeg værkstedsejer en e-mail omkring den opståede fejl inkl. andre fejl som er opdaget efter køb.
Dagen efter mandag 20.01.24 kontakter jeg værkstedsejer for at følge op på min email.
Her får jeg at vide, at fejlen der gør bilen ikke kan køre, kræver elektronisk test for at blive løst da det er en fejl i elektronikken og at han ikke har udstyret til at teste. Derfor får jeg Autohjælp (Viking) til at afhente bilen på værkstedets adresse. Dette sker 31.01.24.
Jeg får udbedret følgende fejl til en pris på 5.500 DKK. (Sker i uge 6)
Ved første mekaniker besøg er følgende blevet lavet.
- Fejlsøgning
- Alle sikringer og stik er renset
- komplet bremser foran
- komplet bremser bagi med hjullejer i begge sider
- ABS sensor bagi
- Rudehejs fører siden.
Tirsdag den 27.02.24 opstår endnu en fejl “Depollution System Faulty”.
Samme dag ringer jeg til værkstedet, da jeg føler mig meget snydt! Jeg har købt en nysynet og nyserviceret bil - en ikke-funktionel bil med fusk i ledningsnettet, hvilket bilen er købt med, uden det er oplyst = sælger har skjult fejl. Vi aftaler her at jeg sender en mail med alt hvad der er lavet på bilen og priser. Det gør jeg 29.02.24, hvor jeg både henviser til allerede reparerede fejl + fejl som stadig mangler at blive udbedret.
Der er flere punkter som bilen ikke burde kunne synes med, men har været til stede før køb.
Bremserne slidt helt i bund, de var så slidte at de smuldrede ved afmontering (det har den umuligt kunne synes med!!!!)
Matte forlygter - burde den ikke kunne synes med!!!
Trækaksel manchet er utæt - det kan den UMULIGT synes med!!!!
Jeg har efterfølgende via TrustPilot fundet ud af at han har snydt flere og har solgt livsfarlige biler. Samtidigt virker det til der foreligger en form for aftale mellem værksted og synshal, da bilen er synet uden fejl. Hvilket helt klart også er mit indtryk!!!!!
Jeg beder ham derfor i hht. købeloven at refundere mit køb på 29.800 DKK eller sende bilen på autoriseret værksted på hans regning.
Han afviser mit forslag fordi de første reparationer er foretaget andet sted end hans værksted… hvilket han selv henviste mig til 20.01.24
VIL PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE NOGEN AT KØBE BIL HOS ALI - MAN KAN IKKE STOLE PÅ HAM
27 février 2024
Avis spontané