Banner for Euro Poppers Nederland

Euro Poppers Nederland Avis

1. Service e-commerce

À propos de Euro Poppers Nederland

Euro Poppers Nederland biedt een selectie van meer dan 90 poppers voor elk gebruik en elk budget. Wij zoeken kwaliteit tegen de beste prijs bij onze leveranciers om u keuze en scherpe prijzen te bieden. Uw creditcard betaling is 100% veilig, wij gebruiken een authenticatie methode: het 3DS systeem.

Bij Euro Poppers Nederland bestelt u gegarandeerd op een veilig platform. Uw bestellingen zijn in minder dan 48 uur bij het verzendbedrijf en worden binnen enkele dagen bij u afgeleverd.

Voor bestellingen die voor 14.00 uur zijn geplaatst, versturen wij de pakketten nog dezelfde dag. U kunt kiezen tussen 3 verzendbedrijven: GLS (thuis) en Colissimo (BPost in België, DPD in Nederland) thuis of afhaalstations) en Chronopost (expreslevering binnen 48 uur). Voor bestellingen boven de 49 euro naar Nederland en België is de levering gratis (met Colissimo en GLS).

Onze klantenservice is er om u te helpen en te adviseren vanaf de selectie tot de ontvangst van het product. U kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres contact@euro-poppers.nl.

Onze klantenservice spreekt Engels en Frans.

Kijk gerust regelmatig op onze website, wij bieden regelmatig nieuwe producten of speciale aanbiedingen aan. Tot ziens bij Euro Poppers Nederland!

Euro Poppers: gratis levering

Voor Nederland is de verzending gratis bij bestellingen vanaf € 49.

Snelle en discrete levering

Promotion box for Euro Poppers Nederland

Tot 50% korting

Profiteer het hele jaar door van attractieve kortingen

Bien

Demande des avis aux clients

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Produit conforme livraison de les temps…

Produit conforme livraison de les temps imparti suivi du colis top merci

3 juin 2026
Logo de Euro Poppers Nederland

Réponse de Euro Poppers Nederland

Hallo Mohamed,

wij waarderen uw reactie enorm – dank u wel!
Hopelijk tot snel op euro-poppers.nl.

Met hartelijke groet,
Uw Euro Poppers Team

Afficher les avis dans toutes les langues. (172 avis)