Everleigh & Me Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Vi har brugt stoleunderlaget i et stykke tid, og oplever desværre at det er svært at gøre helt rent efter brug. Selvom jeg tørre af med en klud og efter et viskestykke bliver det aldrig helt rent og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dækservietterne har aldrig foldet sig ordentligt ud efter at have været foldet under transporten, så de buler, hvilket mildest talt ser kikset ud. Diverse husmorråd fra Everleigh & Me for at udbedre d... Voir plus

Vi har brugt spiseunderlaget igennem fire år og har været SÅ glade for det. Helt perfekt til baby som smører mad ud over det hele (vi brugte underlaget i stedet for tallerken). Men også nyttigt når en... Voir plus

Fantastisk og hurtigt service ved Everleigh&me. Vi havde fået to af samme varer til en barnedåb som skulle have været afholdt tidligere på året, men som blev aflyst pga. corona, og derfor først fik ga... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Everleigh & Me udvikler danske kvalitets produkter til børn med fokus på en praktisk hverdag i det moderne hjem.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

50 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har netop haft en rigtig god oplevelse

Har netop haft en rigtig god oplevelse. Jeg bestilte et underlag, som jeg fejlagtigt fik sendt afsted til en forkert adresse og som ikke blev sendt retur til Everleighandme. Fejlen er på min side, men alligevel var Everleighandme søde at tilbyde at sende en ny, hvis jeg bare betalte fragten. Så god service!!! Vi har allerede et underlag til vores store dreng, som vi er super glade for og skulle derfor bare have et til den lille også.

17 août 2022

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Postnord mistede pakken og i stedet for at skulle vente på sporingsarbejdet sendte Frederikke et nyt produkt og tog over på dialogen til postnord. Dejlig ansvarlighed!!

16 août 2022

Pris og kvalitet hænger ikke sammen!

Vi har købt et underlag i en flot grøn farve, men det er i for ringe kvalitet, meget tyndt. Det betyder at det tit bliver krøllet af et stoleben og derved kommer der også meget gris/snavs ind under underlagt, ikke særlig velegnet til en stor børnefamilie. Desværre. Pris og kvalitet hænger ikke sammen, øv!

16 avril 2022

Dårligt produkt og manglende kundeservice

Bestilte dækkeservietten og underlaget i farven coffee. Det fremgik af hjemmesiden at de med fordel kunne bruges som et sæt, og at farverne lægger sig tæt op ad hinanden. Efter jeg har modtaget “sættet” er det helt tydeligt at farverne overhovedet ikke “lægger sig op ad hinanden” den ene har et grønt skær og den anden et gråt.

Jeg har fremsendt billeder til virksomheden - da jeg troede at det var et forkert produkt de havde sendt. Åbenbart nej, virksomheden mener det matcher.

Yderst skuffende - misvisende og slet ikke et match. Derudover ekstrem dårlig kundeservice, som ikke vil erkende produktets mangler…

15 février 2022

Forkerte farver og dårlig kundeservice

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Everleigh & Me.

Jeg har fået et stoleunderlag og en dækkeserviet i adventsgaver, og opdagede efterfølgende, at produkterne ikke matchede i farven. Begge produkter skulle være i farven "linen", men dækkeservietten er helt grøn og matcher ikke gulvunderlaget. Desværre havde jeg allerede taget gulvunderlaget i brug, da jeg har fået gaverne forskudt som adventsgaver.

Gavegiveren har bestilt produkterne i den samme farve, hvilket jeg kan bekræfte efter at have set ordren.

Jeg har været i dialog med Frederikke Carney fra Everleigh & Me, som ikke er villig til at tage produkterne retur, da emballagen er brudt. Dette på trods af, at det tydeligvis er firmaet selv, der har begået en fejl ved at sende produktet i en forkert farve.

Nu må jeg så bare acceptere, at gulvunderlag og dækkeserviet ikke matcher. Ærgerligt når gavegiveren har betalt 578,- kr. + fragt for produkterne.

På denne baggrund kan jeg ikke anbefale at handle på Everleigh & Me.

21 décembre 2021

Virkelig tilfreds kunde!

Jeg så tilfældigvis denne hjemmeside på Facebook og jeg valgte at forsøge at bestille til trods for, at jeg aldrig havde hørt om siden før. Jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde det! Jeg bestilte sent torsdag aften og allerede lørdag formiddag fik jeg min vare. Varen overgik al forventning og den er SÅ fin og smuk! Jeg er virkelig glad for, at jeg tog chancen og bestilte. Det er slet ikke sidste gang jeg har handlet herover.

28 novembre 2020