Trist at købe en smart Water bottle der ikke er så smart endda. Den hvide gummidut i låget falder konsekvent ud uagtet jeg har prøvet, hvad der er anbefalet fra jer. Har kontaktet jer efter knap et... Voir plus

Bestilte noget igår og har allerede modtaget det, det er jo vildt god service, derudover så er kvaliteten i top og prisen er rimelig. Det var en fornøjelse at handle med Factorstyle 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Har oplevet hurtigt svar både ved spørgsmål og reklamation. Billeder var nok og der blev ombyttet til nyt efter eget valg på lager. Modtog pakke få dage senere. Kundeservice i top og mega lækkert træn... Voir plus

Jeg har KUN positivt at sige om Factorstyle. Både deres produkter og service er 100% i top. Specielt deres nye serie "skin feeling" er jeg helt forelsket i. Super lækker kvalitet, god pasform og t... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Centre de fitness
  3. Magasin d'articles de sports

Stylish active wear for women

4,5

Excellent customer service

Excellent customer service!

Great quality and value for price!

Highly recommended!

15 avril 2020

Dear Katarzyna

Thank you very much for your review and the 5* stars!

Kind Regards
from team Factorstyle
Aarhus/København

Ikke en finger at sætte på service

Ikke en finger at sætte på service. Sportsbh i lækker kvalitet. Topkarakter.

8 avril 2020

Kære Amalie.

Vi er glade for at høre om din tilfredshed, da vi sætter stor pris på glade kunder.
Tusinde tak for at du tog din tid for at anmelde os.

De bedste hilsner Factorstyle team.

The leggings are great quality

The leggings are great quality - squat-proof and fits perfectly! I am really happy with them ❤️ Also arrived nicely packed ☺️

4 décembre 2019

Thank you very much.
We hope that you 'r happy and satisfied :)

We hope to see you again on our website :)

Best Regards Factorstyle teamet

Rigtig god service

Rigtig god service, lækre varer og gode priser.
Kan klart anbefales 👌👍

Hej Natalia

Tak for din anmeldelse og de 5* :).

God service

God service, god kvalitet og hurtigt levering 🙂 fornuftigt pris også 🙂

Hej Ana

Tak for din anmeldelse og de 5* :)

Venlig hilsen fra Factorstyle Team

Super service og dejlige kvalitet.

Det var nemt at handle og finde det ting jeg skulle have. Produktet levede 100 pct op til beskrivelsen og forventningerne. Super behagelig, at have på 😍. Nemt og overskuelig hjemmeside med super lækkert udvalg, gode priser og en helt fantastisk kundeservice.
De varmeste anbefalinger herfra. 👍😊

Hej Anne-Katrine

Dejligt at høre, at du er en glad kunde Tusinde tak for de 5* :).