Filmxperten Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

fin service og hurtig levering som altid samt film til en god pris kan varmt anbefale Filmxperten at handle hos dem.MVH Carsten Bech.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de DVD
  2. aussi dans
  3. Cinéma
  4. Magasin de matériel home cinéma
  5. Vidéo club

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Godt sted at handle

Godt sted at handle, har mange gode danske film til gode priser, og hurtig levering, 5 stjerner herfra

29 décembre 2023

Hej Finn

Det varmer at læse dine pæne ord og vi vil glæde os til at kunne servicere dig med flere gode Danske film, når det igen bliver tiden hvor der skal shoppes god underholdning.

Mange hilsner

Carsten

Super service 👍👍

28 décembre 2023

Hej Johanne

Hvor er det dejligt at du deler din gode oplevelse ifm. din handel hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin vare-absolut…

Hurtig levering og fin vare-absolut tilfreds

28 décembre 2023

Hej Hanne

Dejligt at læse dine pæne ord og tak for at du deler din oplevelse ifm. din handel.

Kan varmt anbefales

Stort udvalg, god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

7 décembre 2023

Hej Signe

Tak for at du deler din gode oplevelse med handlen hos os samt din anbefaling.

Rigtig dejlig dag til dig.

Super servic

8 décembre 2023

Hej Brian

Tak for din pæne ord og anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og rigtig god…

Hurtig levering og rigtig god kundeservice

18 décembre 2023
Avis spontané

Hej Christina

Rigtig dejligt at høre at din oplevelse med både levering og service var tilfredsstillende.
Du ønskes en rigtig god dag.

Mange hilsner
Carsten / Filmxperten

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.
Glædelig Jul.

2 décembre 2023

Hej Ulrich

Tak for dine pæne ord og et Godt Nytår til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god oplevelse med filmxperten..

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carsten fra firmaet var meget hurtig til at svare, og ville efterlyse serien hos fragtfirmaet..pakken blev med hjælp fra filmxperten fundet på et lager og sendt til mig..Tak til Carsten for hurtigt svar, og for at underrette mig undervejs, 5 store stjerner herfra..

29 novembre 2023

Hej Leo
Ja, jeg husker godt udfordringen og den ''bortkomne'' pakke og tak for de pæne ord.
Og naturligvis hjælper vi i sådanne tilfælde og jeg er rigtig glad for at vi hurtigt fik lokaliseret pakken så du kunne få den gode filmserie leveret.

Modtog hurtig mine varer

Handler der gerne igen!

26 novembre 2023

Hej Irene

WOW - tak for de fine stjerner og du er naturligvis velkommen når der igen skal shoppes god underholdning.

Glædelig Jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god .og så fik man lige en lille…

Super god .og så fik man lige en lille julegave med Peter pedal jow jow så tjør det.hilsen en Bornholmer i Jydeland.Skal da bruge jer flere gange

2 décembre 2023
Avis spontané

Hej Hanne

Det er så dejligt at læse din fine besked og ja, Nissen havde været på spil med en tidlig julegave.
Du skal være så velkommen tilbage hos os når der igen skal shoppes god underholdning.

Mange hilsner fra Jydeland
Carsten / Filmxperten

Helt efter bogen

Super god levering med dao

18 novembre 2023

Hej

Tak for de fine stjerner og godt at høre at leveringen var super.

Quick delivery

Quick delivery, all as agreed.

16 novembre 2023

Hello Jens

Nice to read that your order was delivered quickly and that everything was as it should be.

Greetings from Filmxperten / Carsten

hurtig levering

problemfrit. hurtig levering

1 novembre 2023

Hej Jacob

Vi er rigtig glade for at du deler din positive oplevelse ifm. din handel hos os - tak for det.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og hurtig levering

God oplevelse og hurtig levering. Dejligt med levering ved døren.
Kan klart anbefales.

8 novembre 2023

Hej Kurt

Dejligt at læse at du havde en god oplevelse ifm. din handel hos os, en service vi ser frem til at leve op til når det igen bliver tid at shoppe rigtig god underholdning hos os.

Mange hilsner fra Carsten

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe udvalg og lynhurtig forsendelse.

Kæmpe udvalg og lynhurtig forsendelse.

Bestilte film til en ven i udlandet...idet I desværre ikke tilbyder den mulighed?

3 novembre 2023

Hej Sabine

WOW - tusind tak for dine pæne ord du deler om os her.
Udlandshandel/forsendelse kan vi pt. ikke klare fra hjemmesiden, men hvis du skriver en mail med dine ønsker til vor mail: kontakt@filmxperten.dk kan vi i de fleste tilfælde levere via vort andet registrerede firma.

Mange hilsner fra Carsten

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus