We mochten het heerlijke team van de…
We mochten het heerlijke team van de Funky Food Factory op ons huwelijksfeest ontvangen!
De communicatie zat vanaf het eerste moment meteen goed. Heerlijk snel en duidelijk, met een aangename toets van Kempsense gezelligheid!
Het eten moest daarbij niet onderdoen voor de mensen. Elk gerechtje dat we voordien konden proeven en op ons feest geserveerd kregen, waren elk verfijnd afgewerkt en top qua smaak. Van een eenvoudige tonijn, spicy scampi´s tot een geweldige Pulled Pork burger. Alles was een feestje in de mond. Na zeven gerechtjes zat iedereen volledig vol maar kon niemand het over zijn hart krijgen de tiramisu of cheesecake te laten passeren. En over de stoofvlees en potato wedges als late night snack kan ik ook wel even doorgaan.
Fijne en warme mensen in de keuken en bediening die weten wat ze doen en er nog veel liefde in steken. En dat merk je over de hele lijn. Zelfs bij 40° was er niets te merken van enig ongemak. Ik zou een tweede huwelijk overwegen om hen weer te kunnen boeken 😜