Fissatrips is een hele belevenis die zicht echt aan zijn motto houdt; "beleef de busreis"! Het feest begint al letterlijk zodra je de bus instapt, waar je met open armen ontvangen wordt. De ervaring i... Voir plus

Website ziet er verzorgd en overzichtelijk uit. Contact met het bedrijf is top. Het zijn mooie bussen en geen afdankertjes waar je in word vervoerd. Het personeel in de bussen zijn sociaal en helpen d... Voir plus

Dit was de eerste keer dat ik in een partybus ben geweest en het was een super ervaring! Een gezellige sfeer en aan muziek en drankjes geen gebrek. De organisatoren waren ook erg vriendelijk en gastv... Voir plus

4,4

Aucune trace de demande d’avis

4,4

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mijn allereerste busreis

Mijn allereerste busreis met Fissatrips is zeker niet de laatste! De sfeer zat er goed in en aan muziek en drankjes geen gebrek. We zijn netjes opgehaald bij de aangegeven locatie en veilig aangekomen bij het festival. Uiteraard zijn we ook weer thuis gebracht. Ik heb de busreis beleefd en dat zal ook zeker niet de laatste keer zijn!

7 septembre 2022

Heb het erg na me zin gehad met het…

Heb het erg na me zin gehad met het personeel van fissa trips alles ging lekker snell het was de eerste keer dat we geboekt hadden via hun en ze behandelden ons als de beste

7 septembre 2022

Elrow

Een hele goede reis gehad ondanks de vertragingen heeft het personeel goed gehandeld ! (Reis van papendrecht naar elrow)

Ellende

Door ‘onmacht’ was de bus twee uur te laat. Echter werd er niks gecommuniceerd en moet je twee uur op de parkeerplaats wachten in de hoop dat de bus komt. Organisatie had zelf ook geen idee waar de bus was. En wat voor compensatie krijg je bij de busrit van 38 euro? Een blikje bier

5 septembre 2022

Slechte communicatie en neemt geen verantwoordelijkheid

11:00 zouden we verzamelen en om 11:15 zou de bus vertrekken. Om 13:15 was de bus er eindelijk nadat ons een aantal keren werd gezegd dat de bus er over 15/30 minuten zou zijn. Communicatie was bar slecht. Een uur na vertrektijd werd bekend dat de buschauffeur ziek was en dat ze ook nog terug moesten, omdat ze de speakers vergeten waren. Als compensatie kregen we welgeteld één drankje en 15% korting (lees 6 euro) op onze volgende reis met Fissatrips, die natuurlijk niet gaat komen. Al met al een onprofessioneel bedrijf met bar slechte communicatie en ruimte voor heel veel verbetering.

Heel slecht georganiseerd bedrijf

Al een paar keer met fissatrips een bus geregeld en elke keer is er gezeik en 0 communicatie.
Vandaag zijn we 1,5 uur aan het wachten op de bus omdat we na een halfuur zelf moesten bellen en we te horen kregen dat er een zieke chauffeur was
Het is maar te hopen dat de bus überhaupt nog komt want een uur geleden kregen we te horen dat de bus er over een kwartier zou zijn

3 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit