Super fin service. Havde bestilt tid til udskiftning af bagcover og ladestik på iPhone 16 pro, hos butikken i Lyngby. Ladestik slap vi for at udskifte, da butikken kunne klare problemet med en rens... Voir plus

God oplevelse hos FixPhone. Meget høflig betjening og den bedste service. Personalet var super hjælpsomt og meget professionelt. Man føler sig godt behandlet og kan klart anbefale det.

Fantastisk søde ansatte, som altid gør sig umage og er utroligt hjælpsomme. Har været kunde i mange år og er altid glad for det.

1. Service de réparation de téléphones
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Service de réparation d'ordinateurs
  4. Assistance et services informatiques
  5. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  6. Service de réparation d'écrans

Écrit par l'entreprise

FixPhone beskæftiger sig med fejlfinding og reparation af smartphones, tablets, PC & Mac. Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af mobil-tilbehør. Ligeledes forhandler vi mobiltelefoner og brugte iPhones i vores butikker. Man kan finde os i Hillerød, Helsingør, Roskilde & Køge. Vi ved, hvor svært det kan være at undvære sin telefon/tablet i lang tid, og derfor prioriterer vi hurtig og professionel service. Vi udfører en typisk reparation på kun 30-60 minutter. Vi yder 2 års garanti på alle reparationer og benytter os oven i købet kun af kvalitets-reservedele for at opnå det bedst mulige resultat. Vi lagerfører reservedele til både Apple, Samsung, Motorola, OnePlus, Huawei, Nokia, Google Pixel, Sony Xperia og Xiaomi enheder. Vi udfører alle reparation på ESD-godkendte værksteder, som er din sikkerhed for, at der ikke opstår skjulte fejl på din enhed pga statisk elektricitet. Det er vigtigt for reparationsprocessen, at alt bliver udført korrekt og med de rette værktøjer. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores afdelinger, hvis uheldet skulle være ude eller du blot har brug for en opgradering af dit batteri, software eller tilbehør. Hvis du ikke er lokaliseret i nærheden af en af vores afdelinger, kan man altid fremsende sin enhed til os. Vi sender dig selvfølgelig en gratis fragtlabel. Se vores hjemmeside for mere info. Det er super let og lige til. http://www.fixphone.dk

4,9

Fantastisk!

8 avril 2026

Super fin service.

Super fin service.
Ladestik slap vi for at udskifte, da butikken kunne klare problemet med en rens 👌

1 avril 2026

Mega god service

Vi blev mødt af en medarbejder, der - udover at være meget kompetent - også var behagelig og tiltalende og i øvrigt fiksede vores iPad uden beregning på ultra kort tid.

4 avril 2026

Bedste service jeg har oplevet

31 mars 2026

Perfekte service

Det har været en fed oplevelse. Min telefon blev fixet hurtigt. Og det takket være hamza som var på arbejde den dag. Perfekt service. Kan varmt anbefales

30 mars 2026

Skulle have skiftet skærm på min iPhone…

Skulle have skiftet skærm på min iPhone i Køge. Og servicen var helt i top for da jeg hentede den fik jeg at vide mit front kamera var defekt hvis jeg ikke var klar over det. En service jeg ikke have bedt om men alligevel fik med på vejen🙂

25 mars 2026

Hvis man kunne give over 5 stjerner

Hvis man kunne give over 5 stjerner, gjorde jeg det gladeligt! Dygtighed, hjælpsomhed, hurtighed, venlighed og menneskelighed er alle ord der beskriver den usædvanlige, ekstraordinære behandling man får hos fix phone. Jeg har kun været i kontakt med Lyngby Afdeling men jeg går ud fra, at den overmåde gode service i Lyngby afspejler virksomhedens generelt, overordnede ånd. Skarpe diagnoser, god hælp, menneskelig indstilling. Aldeles fremragende!

11 mars 2026

Fantastisk service

Var i fixphone i Roskilde.
Kom hurtigt til og det var en venlig og serviceminded ung mand, som satte beskyttelse glas på min nye mobil og det ville han ikke have noget for, tak for super service 🙏

19 mars 2026

Jeg kan helt tilslutte mig den samlede…

Jeg kan helt tilslutte mig den samlede opfattelse af besøg hos Fixphone i Lyngby - 2 gange indenfor den seneste måned med ødelagte telefoner.
Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den fremragende service og det hjælpsomme personale, som altid yder en professionel og venlig betjening. Mange sætter pris på den hurtige og effektive reparation af deres enheder, ofte til en god pris.

Forbrugerne er glade for, at de får løst deres problemer hurtigt og uden besvær, og flere nævner, at de har fået gratis rensning af stik eller andre småreparationer. Den positive oplevelse med personalet, der er både imødekommende og dygtige, bidrager til en høj kundetilfredshed.

13 mars 2026

Pålidelig service

Pålidelig service
Var nede for at få repareret min ladeindgang på min iPhone 15 Pro. Ekspedienten tog min telefon og kiggede lidt på den. så tog han den med ud bagi og kom tilbage efter 2 min og sagde den virkede. Han havde bare lige renset indgangen. Og de skulle ikke have noget for det! Så sparede lige en reparation. Virkelig ærlig og god service! Et andet sted havde sikkert taget penge for en "reparation". Der kommer jeg helt sikkert igen!

4 mars 2026

Fremragende service/pris af Lasse i Helsingør

Fik bare fremragende service og pris ifm. at søge og så købe et cover til min gamle Samsung mobil.
Og derpå rigtigt god info omkring muligheden for at reparere tænd/sluk knappen, som er knækket.
Så på en skala til 10 ... et 12-tal til Lasse i Helsingør butikken.

23 février 2026

Fik skiftet batteri på min mors iPad…

Fik skiftet batteri på min mors iPad hos FixPhone Køge d.11-02-2026. God pris, god service, hurtig udskiftning, og god vejledning når det nye batteri skulle tages i brug.
Det nye batteri virker super godt. Kan klart anbefales. Benytter dem helt sikkert igen.

11 février 2026

6 stjerner hvis det var muligt

Besøgte butikken i Køge 18/2-26 og fik fikset min datters telefon. Som ALTID får man høflig betjening i butikken, super service og priserne er de bedste i byen. Vi bruger kun Fixphone i vores familie !!!
Tak for jeres måde at drive butik og behandle jeres kunder på👍🏻

18 février 2026

Rigtig god, hurtig og billig service

Rigtig god, hurtig og billig service. Har brugt dem flere gange i Helsingør til at få fikset min telefon. Det, som en anden aktør ville tage 1400 kr. for, fik jeg fikset for 500 kr. Venlig betjening og min redning, når telefonen driller.

12 février 2026