Uroligt hvordan de behandler deres kunder. Virkelige utroværdige. Vil absolut ikke anbefale til nogen. Til svaret fra fleggaard: Det behøves ikke, jeg prøver at få annulleret kontrakten med jer, s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Fleegaard Leasing. Rasmus har været utrolig forstående gennem hele processen og har på intet tidspunkt stresset mig med at vælge en bil hurtigt. Tvært... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fået oprettet en ny leasingkontrakt til forkert bruger. Som flereårige kunde fik jeg flyttet aftalen over til korrekt bruge, uden omkostninger. Maria Mattsen, Rocks !! - hun får altid løs... Voir plus
Jeg kan kun rose Jer Fleggard drenge :-). Det har bare været suverænt, enkelt og gensidig forståelse for kundens behov og servicemindet. Derfor 5 stjerner. Jeg havde nok kontaktet mindst 5 andre lea... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat. Hos os er du i centrum og vi er mere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede næsten 10.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.
Industrivej 8, 6330, Padborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
God service, støtte i processen og dejligt proaktivt fokus fra leasingkonsulenten.
Jeg har aldrig følt mig så snydt i hele mit liv, faktisk så meget at det er første gang jeg laver en anmeldelse på trustpilot.
Focus Flex Leasing er løgner og bedrager som kun er efter at udnytte sine kunder og malke så mange penge ud som muligt, stol aldrig på hvad de siger over tlf. sørg for altid at have det på skrift.
Jeg har ikke prøvet andre leasingselskaber, men jeg er endnu ikke blevet imponeret over focus flex. Regningerne er dårligt sat op, er uoverskuelige og det er ikke altid helt klart hvad man skal betale. Ydermere så står der i ens kontrakt at betalingen falder d. 15, men den falder i mit tilfælde i stedet for den 1.
Det er umiddelbart mindre ting, men også noget der bevirker man meget sandsynligt ender med at få et rykkergebyr til at starte med, som selvfølgelig er ret irriterende.
Ydermere skal man være opmærksom på at familie/venner ikke kan overtage ens leasing-kontrakt, men er tvunget til at lave en helt ny. Så derfor er premisserne man tager en leasing på rimelig strenge, hvilket man også skal være opmærksomme på.
Ligeledes er det bøvlet selskabet er en del af Fleegaard, og man modtager derfor dokumenter fra det ene og det andet selskab og når man har spørgsmål så er det ofte det modsatte selvskab man skal henvende sig til.
Så alt i alt er det ok og man er relativ sikker på det holder sin inden for lovens rammer qua det er et stort selvskab. Men imponeret, det må jeg indrømme jeg ikke har været.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Altid flinke og venlige, har efterhånden leaset 4 biler hos dem og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Kan varmt anbefalede dem og vil osse i fremtiden bruge dem
Har brugt Focus Flex som leasingpartner til flere biler. hver gang har de været seriøse og professionelle
God behandling. Det viste sig desværre at der var nogle fejl på den bil som vi hentede hjem fra Tyskland - De blev udbedret uden beregning.
der er altid til god vejledning hvis en kontrakt skal forlænges
Har leaset mange biler igennem Focus Flex siden 2012.
Altid servicemindede, nærværende og fleksible.
Meget tilfreds!
Altid fleksible og aktivt arbejdende for de bedste løsninger for os som kunder
Rigtig god service og alle aftaler er overholdt til tiden.
Der har ikke været noget at sætte en finger på.
En overskuelig aftale og et sprog man forstår.
Det er helt sikkert dem jeg skal lease af igen.
Jeg er maget tildfræds med Fokus Flex
Ingen problemer .😊
Oliver har styr på det hele, og er en yderst behagelig person.