En god oplevelse fra start til slut. Efter fysisk gennemgang af boligen vi skulle fraflytte, blev det vurderet, at vi skulle bruge 125 flyttekasser. Kasserne blev leveret i god tid til nedpakning og... Voir plus

Flyttebilen DK Vi har haft en utrolig dårlig oplevelse med Flyttebilen Dk. De kom ikke på aftalte dag. Ingen brug af tæpper eller hjælpemidler ved flytningen. Indbo blev opbevaret på lager hvo... Voir plus

Kan varmt anbefale Flyttebilen.dk som flyttede for mig slut juli. 4 venlige og imødekomne flyttemænd sørgede for en god flytning over 2 dage - en totalflytning som indebar ned- og udpakning, af- o... Voir plus

Fornuftigt og klart tilbud. Der blev ikke puttet med rabatten. Viste stor fleksibilitet i begyndelsen, da vi i flere omgange fik problemer med overtagelsen af den nye bolig. Selve flytningen var helt... Voir plus

1. Entreprise de livraison

Informations provenant de diverses sources externes

Flyttebilen.dk - Regn selv prisen på din flytning online. Der udbydes flyttevogn kapasitet i hele Danmark - Venlig betjening , fleksibel transport , god kundepleje og meget, meget mere .

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

88 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Meget effektive og hurtige, samtidig med der blev passet godt på mine ting. Søde og venlige alle 4 flyttefolk. Meget rimelig pris og med rabat fra ældresagen. Kan kun anbefales. Tak for hjælpen.

21 mars 2024

Et rigtig godt flyttefirma

Et rigtig godt flyttefirma. Professionelle og dygtige folk. Hurtige og præcise. Meget rimelige i pris. Jeg kan varmt anbefale dem.
Mvh Ulla.

26 février 2024

Per og hans team flyttede min mors…

Per og hans team flyttede min mors indbo fra hus til mindre rækkehus. De var super effektive, forsigtige og møde op til aftalt tid med godt humør. De var meget omhyggelige med at få placeret indboet det nye sted efter min mors ønsker. Prisen var meget fair og der er ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Hvis nogen skal flytte så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Flyttebilen.dk

16 février 2024

Det bedste flyttehold!

Vi havde sådan en god og tryg oplevelse med Per og hans fantastiske team. Per kom ud til os, i god tid inden vi skulle flytte, for at vurdere mængde, tid og pris, og i løbet af eftermiddagen havde vi et skriftligt, og meget fornemt, tilbud på vores flytning inkl. lån af flyttekasser.
Flyttekasserne blev efterfølgende leveret sammen med pakkepapir og inventar til glas.
På selve flyttedagen ankom 2 biler og 4 mænd ca 30 min før, hvilket var skønt, så vi kunne komme igang i god tid.
De knoklede på trods af at stormen Otto kastede om sig med regn og blæst, og de var enormt venlige og havde et skønt humør.
Det bliver helt klart Per vi ringer efter, hvis vi står og skal bruge flyttemænd igen. Vi var begge meget trygge med Per og hans hold, og efter at have læst lidt anmeldelser herinde på Trustpilot kan jeg se, at vi ikke er de eneste, som har haft den gode oplevelse med Per.

17 février 2023

Kom til tiden og var i gang hele tiden

Kom til tiden og var i gang hele tiden. Ingen brok og meget service minded. Jeg vil da til alle tider anbefale flyttebilen.dk. Flyttede fra lejlighed til hus og de gik ikke før møbler stod som jeg ville have det. Tak.

2 mars 2023

Kanon godt arbejde

Et flyttefirma der fortjener at blive rost, vi fik flyttet vores lejlighed fra Valby til Vanløse af friske raske og kompetente folk der fik det hele til at se så let ud, stor ros til jer, i skal anbefales til andre .

24 octobre 2022

Kan også varmt anbefales af mig

En overordentlig hurtig og omhyggelig flytning fra en 1. sals lejlighed i NV til en anden i Værløse. Alt kom frem i god stand, og selv en helt uventet vanskelighed blev løst perfekt. Dertil kommer at prisen var særdeles rimelig.

16 septembre 2022

POSITIV OPLEVELSE

POSITIV OPLEVELSE.
Per og hans team flyttede forleden dag for os for 3. gang og det blev igen en særdeles positiv oplevelse.
Per og hans team på 3 mand kom lidt før aftalt tid og gik straks igang med flytningen. Det er friske og påpasselige folk, som vi havde fuld tillid til.
De var færdige 2 1/2 time efter med vores flytning fra Hillerød til Frederiksværk og alt var til vores fulde tilfredshed.
VI KAN DERFOR KUN ANBEFALE FLYTTEBILEN. DK

Fam. Jørgensen

5 septembre 2022

Fik en meget dårlig oplevelse

Fik en meget dårlig oplevelse, da flyttebilen.dk, kom ud og så hvad der skulle flyttes. Alt var galt. For mange flyttekasser, for stor sofa og skænk. Mange havemøbler osv. Han var her en tirsdag, og i dag 14 dage efter er der ikke kommet et tilbud fra ham endnu. Han skulle flytte os fra Jylland til Sjælland. Men har heldigvis fundet et andet firma, hvor vi har fået en kanon behandling.

26 octobre 2021

Gæve gutter og god pris

Gæve gutter og god pris. Behandler dine ting pænt og pakker bilen godt.
De kommer ud og laver en vurdering af boet, og giver dig et fair tilbud. De leverer selv flyttekasserne til at pakke (uden meromkostning), og du har 2 uger til at pakke ud, inden de henter dem igen. De leverede PRÆCIST det antal kasser jeg havde brug for, hvilket var ret så imponerende! Kan kun anbefale Flyttebilen :)

Det eneste jeg kunne ønske mig, var en opringning eller sms når bilen var på vej for at flytte eller for at hente lånte kasser.

25 octobre 2021

Der skal noget til at imponere os fra…

Der skal noget til at imponere os fra Aarhus, men den flytning, vi har fået foretaget i dag af Per og hans 2 svende, hvor vores gamle mor skulle have flyttet sine ting fra lejligheden i Kbh. NV. til plejehjemmet i Valby den foregik perfekt.
Godt gået, alt efter planen og endda til en billig pris.
Det betød meget at vi kunne regne med og stole på et dygtigt flyttefirma, flyttebilen.dk i denne situtation. Kan klart anbefales.

26 juillet 2021

De bedste flyttefolk!

Sådan! Oplevede Per og hans team, da de flyttede for mine forældre. Super professionelle og effektive. Mødte op med godt humør, klar til jobbet. Passede godt på godset. Alle aftaler blev overholdt. De er bare de bedste! Skulle have haft endnu flere stjerner. Tusind tak for en helt fantastisk flytteoplevelse!

21 juillet 2021

FLYTTEBILEN TA'R SLÆBET

PRÆCISION, OVERBLIK OG HUMOR
Flyttebilen klarede at flytte kasser og inventar fra 5. sal uden, at der kom så meget som én skramme i opgangen ... og vel at mærke i en ejendom uden elevator. En helt gennem positiv oplevelse og alle pengene værd!
M.R. Møller

22 juin 2021

Vi er lige flyttet fra hus til…

Vi er lige flyttet fra hus til lejlighed vi brugte flyttebilen.dk Det var bare god service fra start til slut . Alle aftaler blev overholdt . Dygtige hurtige og super flinke flyttemænd .
Kan varmt anbefales .
Mona og Jan Valby

21 avril 2021

Har fået flyttet 2 gange nu

Har fået flyttet 2 gange nu. Og er fuldt tilfreds. Mødte til tiden og passede på mit indbo
Så kan anbefale Per og teamet 👍👍👍

9 avril 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit