Banner for FOMO

FOMO Avis 797

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontakten med FOMO er altid nem og professionel, hvis ikke de kender svar på spørgsmålet med det samme, så går der ikke lang tid før det kommer. Og så er det altid nemt at komme i kontakt med FOMO,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fulde 5 stjerner for kompetent vejledning og kundeservice. Fik den fineste service fra Betina Juul Pedesen. Al ros generelt herfra. I yder altid en super service

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er en rigtig god service og altid en professionel hjælp. Jeg er rigtig tilfreds med at jeg har valgt Fomo. Og kan kun give mine varmeste anbefalinger

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ønskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, ærlig, nærværende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi følte os hørt i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

À propos de FOMO

Écrit par l'entreprise

Med FOMO får du ro til det, der betyder mest

Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.

Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO tilbyder alle typer forsikringer

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.

Bliv medlem af FOMO

Écrit par l'entreprise

Du får en personlig rådgiver
Hos FOMO får du en personlig rådgiver, der forstår dig og der, hvor du er i dit liv lige nu.
Du får de bedste dækninger til prisen
Hos FOMO sikrer vi dig de bedste dækninger til prisen igennem fælles indkøb af forsikringer.
Du bliver en del af et fynsk fællesskab - siden 1963
Hos FOMO er du medejer af vores forsikringsforening, hvor vi deler overskuddet med hinanden.

Coordonnées de contact

Få et uforpligtende forsikringstjek

Lad os samme finde den rette forsikringsløsning, der passer til dig.

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Imødekommenhed

Imødekommenhed.
Jeg skulle have penge tilbage

22 octobre 2025

Hej Jonna

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt at læse at du har fået god service og får penge tilbage.

Ha' en god weekend.

God og saglig dialog

God og saglig dialog, og hurtig ekspedition ved tegning/overførsel fra andre policer. Vi er godt tilfreds.

21 octobre 2025

Hej Ghita og Henning

Dejligt, I havde tid og lyst til at vurdere os her på Trustpilot.

Godt vi kunne hjælpe og alt gik som det skulle.

Gode

Gode, venlige og høflige sælger, som lytter og giver tid til at man kan følge med.

20 octobre 2025

Hej

Tak for de rosende ord og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner, du har sendt i vores retning.

Vi ved, forsikringer ikke altid er nemme at forstå. Derfor forsøger vi at gøre tingene så nemme som muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og gode til at hjælpe

20 octobre 2025

Hej

Tak for du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Det er vi glade for.

Dejligt at høre, at du er super tilfreds FOMO og vores kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og klar behandling af rådgiver

God og klar behandling af rådgiver, så jeg og min familie er dækket godt ind..

17 octobre 2025

Hej Kjeld

Tak for du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder, så det er skønt, at du også oplever dette.

God behandling

God behandling. God forklaring. Vi har fundet det rigtige forsikringer sammen der passer fint til os. Tak Thomas Find.

29 septembre 2025

Hej

Tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse her på Trustpilot. Vi er rigtige glade for, at du vil sende sådan en flot anmeldelse i vores retning.

Det er skønt at høre, at I har fået god service og har fundet de helt rigtige forsikringer, der passer til jer.
Jeg giver rosen videre til Thomas.

Ha' en god weekend.

Personlig betjening ✔️

Hurtig personlig hjælp -
Effektiv
Og ordentlig service
5 ⭐️

29 septembre 2025

Hej Rasmus

Hvor er det fantastisk, du synes, vi leverer på så mange parametre!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi stolte af ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god fredag og weekend til dig.

Venlighed og hjælpsom

23 septembre 2025

Hej Tove

Skønt at du har fået en god oplevelse og synes vi fortjener 5 stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ok bruger ikke så tit med en samtale i…

Ok bruger ikke så tit med en samtale i telefon.

22 septembre 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse- og for fuldt hus på antallet af stjerner. Dem er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Hurtig Opfølgning og feedback samt mega god skadesopfølgning.

15 septembre 2025

Hej Marie-Louise

Dejligt, at servicen var i top, og du har oplevet god skadesopfølgning - sådan skal det være.

God vejledning

God pris og god hjælp

19 septembre 2025

Hej Finn

Tak for den flotte anmeldelse - det er skønt at høre du er tilfreds og synes vi har fortjent 5 stjerner.

Fomo forsikring

Sød ung mand meget behagelig at tale med .

16 septembre 2025

Hej Pia

Tak for din flotte anmeldelse af FOMO og de 5 stjerner. Dem er vi glade for.

Dejligt at høre, at du er super tilfreds FOMO og har fået god service af min kollega.

Jch bin såher zufrieden mit fomo

Jch bin såher zufrieden mit fomo

10 septembre 2025

Hej

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Fomo zufrieden sind.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været medlem i mindst 30 år ved…

Jeg har været medlem i mindst 30 år ved Fomo og er altid været godt hjulpet, både med hus og bilforsikring, og er derfor glad for, at høre, at forsikringerne fortsætter.

5 septembre 2025

Hej John

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Det betyder rigtig meget for os at høre fra trofaste medlemmer som dig, der har været med i så mange år.
Vi er glade for, at du har følt dig godt hjulpet både med hus- og bilforsikring, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet mange år endnu.

Ha’ en rigtig dejlig dag.

Hej

Tak for du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder hurtigt videre, så det glæder mig at høre, at du fik den rette og gode hjælp, da du havde brug for det.

Ha' en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og hjælpsom i forbindelse…

Meget venlig og hjælpsom i forbindelse med at komme ind på hjemmesiden og også alternativ hertil .

26 août 2025

Hej Anneth

Tusind tak for de fine ord - og for at du tog dig tiden til at anmelde.

Det er lige sådan en service, som vi ønsker at levere.

Noté 5 sur 5 étoiles

De var meget hjælpsomme og prisen på…

De var meget hjælpsomme og prisen på forsikringerne var rigtig fine

26 août 2025

Hej Cassandra

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi stolte af.

Det er af største vigtighed for os, at vores medlemmer oplever FOMO som tæt på og altid klar til at hjælpe. Dejligt, at det også er din oplevelse med os og at du samtidig får en god pris på dine forsikringer. Sådan skal det være hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening venlig og god rådgivning.

God betjening venlig og god rådgivning.

20 août 2025

Hej Birgit

Det er så dejligt at høre, at du har fået god betjening og synes, vi fortjener fem flotte stjerner! Dem er vi glade for.

God kundeservice

Venlig og imødekommende kundeservice.
Et hurtigt svar på mit spørgsmål.

20 août 2025

Hej Mai-Britt

Tusind tak for den fine anmeldelse - og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Personlighed

Personlighed, professionel og lydhør

14 août 2025

Hej Irene

Tak for din anmeldelse og for de flotte fem stjerner!

Hvor er det godt at læse, at du synes vi er personlige, professionelle og lydhøre.
Vi gør en dyd af at levere god service og have en personlig og nærværende tilgang til vores kunder - så det er dejligt, at du mener, vi lykkes med det.

Ha' en fantastisk fredag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus