3,0

Moyen

Al bijna een maand aan het wachten op mijn pakket

Al bijna een maand aan het wachten op mijn bestelling!!! Producten die ik besteld had waren niet leverbaar. 3 weken moeten wachten totdat dit weer leverbaar was. Meerdere malen reactie gekregen dat ze het pakket gingen verzenden terwijl dit niet eens gebeurde. Nu weer 1,5 week verder nadat gezegd werd dat DHL het pakket zou hebben opgehaald. Ook geen track en trace code gekregen van FO nutrition. Ik ga hier op deze manier nooit meer bestellen. Pakketje ook nog steeds niet ontvangen!!

17 mai 2026

Op 8 februari besteld en betaald waarna…

Op 8 februari besteld en betaald waarna ik meteen een e-mail kreeg dat de bestelling geannuleerd zou worden omdat het niet meer leverbaar is. Geld zou binnen 14 dagen terug gestort moeten zijn. Ik heb FO nutrition al 3 e-mails gestuurd waar het geld blijft maar ik ben bang dat dat nooit meer terug gaat komen. Geen zaken doen met dit bedrijf dus!

8 février 2026

Komt over als een onbetrouwbaar bedrijf

Op 26 januari 2026 een proteïnepoeder besteld. Volgende dag een mail ontvangen waarin aangegeven werd dat het product niet meer op voorraad was, en de order geannuleerd werd. Binnen 14 dagen (er stond niet specifiek werkdagen) zou ik het aankoopbedrag retour ontvangen. Vandaag op 12 februari nog steeds niks ontvangen. Ook een mail gestuurd en hier een vreemd antwoord op ontvangen wat geen duidelijkheid gaf.

12 février 2026

Onbetrouwbaar & slechte service

Een bestelling geplaatst van €50 via de webshop van FO Nutrition. Inmiddels 8 werkdagen verder maar nog steeds geen zending ontvangen. FO Nutrition reageert niet op e-mails en is telefonisch onbereikbaar. Absoluut onprofessioneel en klantonvriendelijk. Koop hier niet als je waarde hecht aan betrouwbare levering en service.

15 juillet 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Vrijdag besteld tot heden geen update ontvangen. Gebeld ja we hebben leverings problemen gehad! Waar bij ik aangeef dat ik het artikel dan wil annuleren omdat ik het elders al heb gehaald(nodig ivm sporten) Ja dat kan niet geef ik aan en als ik het weiger aan de deur dat jullie het retour krijgen. Nee dan krijgt u het bedrag niet terug! Sorry maar op deze
Manier werk je niet als bedrijf dan kom je met een oplossing!!!!! NOOIT meer eerste en de laatste x

9 avril 2025

Bestelling nooit ontvangen / verstuurd!

Op 30 november een bestelling gedaan, en deze is tot heden niet bezorgd. Al eerder een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Echter geen reactie.

Nogmaals verzoek gedaan zsm mijn geld terug te storten…

Bestel hier aub niet!

30 novembre 2024

Misleidende productpagina's

Via website gefilterd op 2kg whey eiwit, productfoto was een pot van 2kg maar krijg een 750gr pot thuisgestuurd. Extreem misleidende advertenties. Contact opgenomen maar de service ging tot de deur bij dit bedrijf terwijl ze claimen dat "de klant topprioriteit is". Bestel aub ergens anders.

18 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit