Helt suveræne økologiske
Helt suveræne økologiske! æbler udi forskellige sorter og bare mer af det..
Virksomheden FraFejø, er en dansk fødevarevirksomhed, der producerer kvalitetsprodukter af dansk og økologisk frugt. FraFejø tilbyder et bredt udvalg af produkter som babymos, smoothies, sodavand, marmelade, kompot, eddike og sirup, samt produkter produceret af andre danske kvalitetsbevidste fødevareproducenter under brandet FraFejø Products.
Knuthenlundvej 7, 4952, Stokkemarke, Danemark
Helt suveræne økologiske! æbler udi forskellige sorter og bare mer af det..
Jeg fik ved tilfældighed købt Fejø pærer Clara Frijs.
Det er bare den bedste pære jeg har spist.
Virkelig god.
Vi faldt over en reklame for deres gløgg, bestilte 3 flasker, deres service var på det allerhøjeste plan, hele vejen rundt. Jeg har ikke en finger at sætte, tvært imod. Kan varmt anbefale at købe herfra. Vi ville prøve deres æblegløgg. Om den kan siges at det er den lækreste gløgg jeg længe har smagt, af mine gæster var der nogle der i blandt, som ikke bryder sig om gløgg, selv de nød den dejlige friske æblesmag krydret med alt godt fra julen, og lækkert at den både kan nydes kold og varm.
Elsker Fra Fejø pæresodavand. Meget lækker til mad eller til at nyde, hvis man fx ikke drikker øl eller vin, eller måske skal køre.
Fantastiske produkter, der smager så englene synger. Lynhurtig levering, og jeg kan varmt anbefale at prøve det. Flere af produkterne er tillige økologiske.
Vores 8 mdr gamle baby var ellevild med mosen, har har som 9 mdr desværre allerede 9 tænder, så han gider ikke længere mos.
Nu har de fået flere produkter til, så dem glæder vi os til at prøve.
Super service levering til dør. Super produkter👍