FreestyleXtreme Polska Avis

4,9

Bardzo sobie cenię zakupy we FreestyleXtreme. W tym Sklepie są produkty z najwyższych półek w bardzo korzystnych cenach. Dbałość o zadowolenie klienta stoi na najwyższym poziomie. Na koniec moje zakup... Voir plus

Zdecydowałem się kupić kurtkę Quiksilvera z tego sklepu. Paczka szybko do mnie doszła jak na tak długą drogę, którą miała do przebycia. Niestety nie pasowała kolorystycznie do moich spodni, dlatego ją... Voir plus

Produkt zgodny z opisem, dobra cena, dotarł na czas. Jedyny mankament to niestety nie mogłam śledzić przesyłki, ponieważ na stronie przewoźnika nie działał kod, co było stresujące, ponieważ miała do... Voir plus

Wysyłka bardzo szybko, dostawa tak samo. Dostawa dwa dni robocze przed spodziewanym terminem. Możliwość namierzania przesyłki oraz powiadomienie o dostawie paczki poprzez SMS i maila. Firma godna zauf... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bardzo dobra i przyjemna obsługa

Mimo dłuższego oczekiwania na zamówiony towar, kontakt z obsługą klienta był bardzo szybki i przyjemny. Gdy trzeba było wymienić rękawiczki ze względu na rozmiar również stanęli na wysokości zadania.

14 mai 2018

Réponse de FreestyleXtreme Polska

Bardzo dziękujemy za twoją opinie Antoni i bardzo nam miło że wymiana jak i komunikacja z nami przebiegła sympatycznie i przyjemnie.
Niestety czasami nasi dostawcy nie wywiązują się ze swoich terminów, za co jeszcze raz bardzo przepraszamy.

Pozdrawiamy i do następnego razu!

Świetny wybór

Świetny wybór, dobra jakiść, sprawna dostawa i tak trzymać! Polecam!

11 mai 2018

Super

Jestem zadowolony strona, produkt, wysyłka na 5

wszystko super

wszystko super, tylko wysyłka trwała tydzień :c

Cześć Wiktor,
bardzo dziękujemy za twoją opinie!
Niestety jako że nasza centrala znajduje się w Anglii standardowa przesyłka potrzebuje około 5-6 dni roboczych.
Pozdrawiamy i mamy nadzieje do następnego razu!

Żadnych problem

Żadnych problem, świetna obsługa na bieżąco. Paczka dotarła zgodnie z umową.

Freestyleextreme.com - zakupy

Zamówiony produkt, obsługa sklepu i szybkość wysyłki- bez zastrzeżeń, sklep godny polecenia, planuję już kolejne zakupy! Jednie firma kurierska zawiodła- nie dostarczyli przesyłki do domu, trzeba było przesyłkę odbierać osobiście jadąc do odległego magazynu na peryferiach miasta.

Cześć Adam,
bardzo dziękujemy za twoją opinie i przykro nam że kurier nie wywiązał się ze swojej obietnicy.
Przed złożeniem następnego zamówienia daj nam znać a chętnie dołożymy mały upominek! :)

Pozdrawiamy serdecznie

Super

Super - polecam :))

9 avril 2018

Réponse de FreestyleXtreme Polska

Bardzo dziękujemy Elżbieto! Mamy nadzieje, że byłaś całkowicie zadowolona, gdyż 3 gwiazdki lekko nas zaniepokoiły :)

W razie jakichkolwiek pytań lub problemów zgłoś się do nas a chętnie Ci pomożemy.

Pozdrawiamy serdecznie
Kinga

Wzorowy kontakt

Wzorowy kontakt, szybka obsługa, ciężko chyba o drugą tak rzetelną i profesjonalną firmę !

15 mars 2018

SUPER SKLEP !!

SUPER SKLEP !!! PEŁEN PROFESJONALIZM, ŻYCZLIWOŚĆ i SZACUNEK DLA KLIENTÓW ! GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM !!!

21 décembre 2017

towar dobrej jakości

towar dobrej jakości, super wybór.
4 gwiazdki za brak rozmiarówek producenta i spory koszt zwrotu (przesyłka)

9 décembre 2017