1 stjerne Meget skuffende oplevelse. Jeg modtog aldrig den oprindelige regning fra fsb, fordi den blev sendt til en postkasse, som jeg ikke havde adgang til. Derfor havde jeg ingen mulighe... Voir plus
Lisez les avis des autres
De laver en lejekontrakt der ikke eksistere. Jeg skulle leje bilejemål på kælder, som åbenbart ikke eksistere deres system. Ret uprofessionel, får ingen undskyldning eller kompensation, men de giver m... Voir plus
Magen til dårlig kundeservice har jeg aldrig oplevet. Ringede til fsb husleje kundeservice og har aldrig haft en samtale med et så uforskammet individ før. Der bliver simpelthen nødt til at blive lav... Voir plus
Har lige modtaget den mest uforskammede og flabede kundeservice af FSB HUSLEJE AFDELING. Hun var til ingen hjælp og prøvede konstant at tale over mig. Hun ønskede på ingen måde at følge op eller sætte... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Rådhuspladsen 59, 1550, København V, Danemark
- fsb@fsb.dk
- www.fsb.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Behandler udlejer dårligt.😈😡
Takes your money
I lived in one of their rooms at a dorm for 2 years. The people working at the residential office did not help when asked to do something and just said they could not do anything (even though they could clearly do something) and instead walked outside watering flowers... Now having moved they want me to pay a great amount of money even though the room was in good condition. They said I should contact them if I did not agree with their statement. But they are unwilling to negotiate and just say I should pay.
STAY FAR AWAY FROM THEM! Not worth your time.
Behandler udlejere dårligt og taler…
Behandler udlejere dårligt og taler grimt og arrogant.
God ny afdeling
Jeg har boet i en helt ny afdeling på Amager siden november (3 måneder). Der har været småproblemer med brandalarmen, emhætten, radiator osv, som man skulle forvente var i orden i en helt ny bolig, men generelt synes jeg, at ejendomskontoret har været gode til at reagere på henvendelser og sende håndværkere ud for at kigge på det (på deres regning). Jeg kan ikke genkende det billede, som ellers tegner sig i anmeldelserne, men det kan sagtens være, at det kommer, når der er gået lidt længere tid ;)
Umenneskelig kundeservice og DYRE lejeboliger
Det her er nok det mest umenneskelige boligselskab jeg kender!!!
Der er lutter ignorante regelryttere ansat, som nærmest har som jobfunktion at tale grimt til deres lejebeboere!
Det undrer mig, at ledelsen i FSB ikke snart griber ind og forbedrer kundeservice, når der er SÅ mange utrolig dårlige anmeldelser her på Trustpilot!?
Hvis du står og overvejer at flytte ind i FSB - SÅ LAD VÆRE!!
Det er kun: DYRE lejeboliger hvor huslejen hele tiden stiger, altid ekstrem ubehagelig kundeservice, husorden der aldrig bliver overholdt, en total ligegyldighed overfor folk der ødelægger boligerne og så er der UTROLIG ulideligt lydt i maaange af lejlighederne!
VÆLG ET HVILKET SOM HELST ANDET LEJEBOLIGSELSKAB - DET KAN KUN VÆRE BEDRE!!!
FSB's slogan: 'Mere end en bolig'
Det har ALDRIG været i nærheden af bare en almindelig bolig!!!
Så dårligt boligselskab
Så dårligt boligselskab
Det værste boliger og boligselskab nogensinde . Efter at have ventet i mange år .Jeg fik et boligtilbud i en dårlig ghetto . Da jeg gik til at tjek lejlighed, blev jeg chokeret over de elendige forhold, som beboerne lever i, skraldet lå rundt ved indgangen til bygningen, og lugten af indgangen og lejligheden var næsten fatal, som om der var et dødt dyr.Hvad angår lejligheden indefra, var meget værre og udslidtvar... ud over det finder du unge mænd samlet der ser på dig på en mistænkelig og skræmmende måde foran bygningen...Du tænker et stykke tid at du er i et af de underudviklede lande i den tredje verden...Jeg kunne ikke næppe tro, at jeg bor i Danmark....Jeg synes, du skal holde dig væk fra boligen i dette boligselskab, Det har ikke de laveste betingelser for hygiejne eller organisering. Fra min side ønsker jeg ikke, at mine børn skal leve under disse forfærdelige forhold for at bevare deres mentale og psykologiske integritet.
Mystisk
Fik en lejlighed og jeg og fsb havde underskrevet kontrakten, men efter halvanden måned fik jeg en beklagelse fra fsb side, at det var en fejl og det indbetalte depositum tilbage på kontoen med det samme uden at det diskuterer noget med mig.
At det tager halvdelen måned til at opdage fejlen, må det være noget mystisk.
Highly recommend
I joined in March and haven’t regretted it. Following the closure of my gift shop due to the pandemic their clear and up to date information during lockdown was invaluable. Since reopening I have used their insurance hub to get a better deal on my business insurance. Small investment in membership for a big return, worth joining!
Service? der er ingen!
Man kan ikke klage over service, da der ingen service eksisterer.
Vores køkkenhåndvask er utæt, og hver gang den bliver benyttet så kommer der et vandfald. Har ringet hele ugen, og de skal nok kontakte VVS'er. Nu er det fredag - og vi har vasket op hele ugen på toilettet. Der sker stadig intet.. Jeg giver snart op.
De er flinke på kontoret, men det kan man jo ikke bruge til noget, når der ingen reaktion kommer.
DET VÆRSTE!!!!
DET VÆRSTE BOLIGSELSKAB DER FINDES!!!!! Jeg drømmer mig til den dag jeg ikke bor hos FSB ejendom. Værste service, alt er forfærdeligt. ALT. Endda ekstrem underdrivelse...
Jeg har boet på et af FSB's kollegier…
Jeg har boet på et af FSB's kollegier på Nørrebro i over tre år, og er lige flyttet op i kollegiets 2-værelses lejligheder. Boligerne er meget billige og godt placeret, og der er god service. Jeg fik kollegieværeset efter 7-måneders ventetid, så ventetiden er også god hvis man kommer ude fra byen af.
Jeg er dog lidt skuffet over at jeg som ejer af en kollegie-lejlighed ikke må skrive mig op til FSB's interne venteliste, på trods af at jeg har boet i en FSB i mange år. Da jeg ringede til FSB kunne de ikke begrunde hvorfor jeg ikke måtte komme på den interne venteliste.
Dårlig og uengageret kundeservice
Dårlig og uengageret kundeservice. Lang svartid på beskeder, der haster, og når man så endelig får et svar, så er det totalt uden engagement og lyst til at sætte sig ind i den enkeltes sag, i mit tilfælde et behov for, at der bliver handlet hurtigt. Pt venter jeg stadig på, at FSB tager stilling til min sag. De er virkelig gode til at trække tiden ud - i hvert fald, når det gælder tilbagebetalingen af et depositum.
Jeg har et voldsomt stort problem med…
Jeg har et voldsomt stort problem med min underbo, hun råber og diskuterer så højt i tlf i timevis . Og tit om natten til kl- 3- 4- 5- 6- 0g endda til kl. 8 morgen , JEG SENDER KLAGER TIL FSB. JURA.
Jeg har fået af vide jeg må ikke banke i gulvet , ang. hendes larm og ikke banke i gulvet ang. hende larmende tv. Jeg skal henvende mig , det har jeg gjort mange g. HUN skriger en ind i ansigtet og er så uforskammet . så det gør jeg ikke mere . HVAD MED MINE RETTIGHEDER SOM BEBOER . Efter hvad de skriver tilbage, så ang. tlf. snak så kan vi ikke anse det for klager , beboerne har lov til at tale i tlf. JA det har vi , men råbe og genere os i timevis er åbenbart tilladt , siden de ikke vil tage dette alvorligt . SÅ er der kun politiet tilbage !!!!
Under al kritik
Desværre er min oplevelse med FSB under al kritik. Det er umuligt at komme i kontakt med ens ejendomskontor via tlf. De tager ikke telefonen og henviser til at lægge en telefonsvarer. Men dette er ikke muligt. Istedet skriver man en mail til kontoret hvor svar tiden nu er over 9 dage. Det er simpelthen ikke tilfredsstillende. Kan kun sige jeg er skuffet. Håber, hvis man bor i en af FSBs ejendomme, at man ikke skal i kontakt med dem!
Er glad for at bo hos FSB
Er glad for at bo hos FSB. Der gik kun 4 måneder før jeg fik en lejlighed da jeg valgte at flytte til København og nu har jeg boet her i over 3 år. Der var dog lidt problemer med elevator, tv pakke, et ødelagt køleskabshåndtag, radiator i udu og småting i starten, men hvis du ringer til deres pedel så er han hurtig til at få det ordnet. Folk er søde og rare, jeg har intet ubehag oplevet. Dette er min personlige oplevelse, jeg bor på Bellahøj i Brønshøj og her kører alt på skinner. Søde naboer og søde FSB medarbejdere :-)
Anbefaler ikke FSB
Jeg var på venteliste i 6 år. Jeg fik aldrig et eneste brev, selv om jeg har fast job. I december 2018 har jeg glemt at betale min kontigent. Jeg blev smidt ud . Da jeg har klaget, fik jeg svar fra FSB, at de ikke kan gøre noget og at jeg er nødt til at starte forfra. I mailen fra FSB står, at alle skal behandles lige. Det tror jeg ikke på de gør. Jeg anbefaler ikke FSB til andre.
Fsb en dårlig boligselskab
I 6 år jeg har været på ven teliste det er fik jeg en tilbudt i ghettoområde så sig jeg nej til det Så fsb de stopper mig fra venteliste i 1 år og synes jeg det er ret færdigt jeg mangler en lejlighed men jeg vil ikke bor i ghettoer må mig og Min søn vi vil integreres Men FSB det vil ikke hjælpe os og synes jeg det er uretfærdigt dårlig service dårlig behandling
Mvh alan moussa
Fsb fortjener ikke engang en stjerne…
Fsb fortjener ikke engang en stjerne efter min mening. Har aldrig oplevet at blive behandlet så dårligt af et boligselskab. De lyver over for en, og laver fejl, og når man forsøger at finde en løsning trods det er dem der laver fejlen, så bliver man mødt af medarbejdere som er fuldstændig ligeglade.
Ikke helt tilfreds med kundeservicen…
Ikke helt tilfreds med kundeservicen efter den behandling jeg fik med hensyn til min venteliste faktura.
L’expérience Trustpilot