Så hyggeligt ud men ret dyrt. Der var meget få ting der kostede under 200 kr. De skriver på hjemmesiden at de brænder oftere i skolernes sommerferie og at tingene man laver er færdig inden for 48 time... Voir plus
Lisez les avis des autres
Besøgte Fun Art med 3 børn på henholdsvis 3, 8 og 11 år i august 2026. Der var fuld valuta for pengene og børnene ville ikke hjem. Der er noget at give sig til for både store og små. Vil absolut anbef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en fantastisk oplevelse! Servicen var helt i top, personalet var utrolig venligt, imødekommende og opmærksomt fra start til slut. Caféen har nogle virkelig hyggelige og indbydende lokaler, hv... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Vesterhavsvej 105, Hune, 9490, Pandrup, Danemark
- info@funart.dk
- www.funart.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ikke sidste gang vi drejer ind til fun art Blokhus.
Vi skulle til blokhus for at se drager på stranden, men allerede ved hune var der kø. Der blev hurtigt taget en beslutning omkring vi droppede det og drejede ind til fun art Blokhus.! Fortryder vi ik 🙏
Vi fik 3 timer til at gå med alt fra mini golf, fodbold golf, legeland og trampolin.!
Perfekt for børn i alle aldre, og til spiselige priser. 150.- for entre og du kan prøve alt! hvilket er noget af det billigste vi har kunne finde i nordjylland, hvis du skal sammenligne med andet i og omkring.
Ikke sidste gang vi drejer ind til fun art Blokhus.

🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟
Den skønneste oplevelse for både børn og voksne!
Vi har haft nogle helt fantastiske dage hos Fun Art Blokhus sammen med vores tre små børnebørn – og vi kan ærligt sige, at det har overgået alle forventninger.
Allerede ved ankomst blev vi mødt af den varmeste og mest imødekommende velkomst, man kunne ønske sig. Man føler sig virkelig set og værdsat som gæst. Hytterne er klinisk rene, super lækre og total gennemførte – her er virkelig kælet for detaljen!
Legelandet er åbent længe, hvilket er en kæmpe gave, når man har små børn – de har været helt opslugte af leg, hop og sjov fra morgen til aften. Her er trygt, hyggeligt og børnevenligt i allerhøjeste grad.
Vi har prøvet mange forskellige steder gennem årene, men det her slår alt. Standard, service, hjertevarme – alt spiller bare. Vi kommer helt sikkert igen, og vi anbefaler Fun Art Blokhus til alle, der ønsker kvalitetstid med børn i skønne omgivelser.
Tusind tak for en vidunderlig ferie – I gør det helt fantastisk!
Med varme hilsner
En taknemmelig familie fra Viborg

Konfirmation
Bookede FunArt ultimo 2024 til den store dag i 2025.
Kasper var lydhør overfor vores ønsker og kom selv med mange gode ideer til såvel mad som lokalet. Vi var spændte og forventningerne tårnhøje - ALT blev indfriet 110%.
Virkelig lækker mad i passende mængder og flot anrettet. Gode vine, øl og saft.
Hyggeligt lokale og suveræne omgivelser med sjove aktiviteter.
Smilende, venlige og imødekommende tjenere (2*Victor).
Alt i alt - en virkelig god dag som FunArt bidrog til på bedste vis.
Eneste minus var, at nogle fik revet deres tøj på væggene som er beklædt med rå træ

Perfekt konfirmation.
Vi har holdt vores datters konfirmation d.10 maj 2025 hos Fun Art. Hun fik lige den fest hun havde ønsket sig. Virkelig lækker mad,som blev rost af vores gæster. Flotte omgivelser, og personale som var veloplagte og kvikke. Kan varmt anbefales …

Réponse de Fun Art Blokhus
En uforglemmelig konfirmation hos Funart i Blokhus!
Vi kan simpelthen ikke få armene ned efter at have holdt vores søns konfirmation hos Funart i Blokhus! Fra start til slut var det en fantastisk oplevelse, og vi er så taknemmelige for, at vi valgte netop dette sted.
Vi kontaktede Kasper med kort varsel, og til trods for det, blev vi taget imod med åbne arme og hjertevarme. De gjorde os til en del af deres “familie” og sørgede for, at vi følte os velkomne og særlige. Vi fik lov at prøvesmage maden inden arrangementet, og vores søn Willads var henrykt. Så allerede der vidste vi, at vi havde truffet den rette beslutning! :-)
På selve dagen manglede vi absolut ingenting. ALT var perfekt! Omgivelserne var smukke og hyggelige, maden var sublim og blev rost af samtlige gæster. Tjenerne var opmærksomme, imødekommende og sørgede for, at både børn og voksne følte sig som VIP-gæster. De små børn blev behandlet med særlig omhu, og det gjorde hele forskellen de strålede af glæde og havde bare den mest herlige fest!
Kasper, restauratøren, er simpelthen et kapitel for sig. Han er ekstremt serviceminded og gjorde alt for at imødekomme vores ønsker og meget mere til. Man kunne virkelig mærke, at han brænder for at skabe gode oplevelser, og det er en sjælden kvalitet.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Funart i Blokhus. Der skal lyde en kæmpe tak fra to meget, meget tilfredse forældre og en utrolig glad konfirmand! Hvis du overvejer at holde et arrangement her, så gør det for du/I vil ikke fortryde det!
Vi er i hvertfald allerede ved at arrangere næstkommende fest hos Kasper og Funart.

Uforskammet tjener
Hvor er det ærgerligt at opleve en super god fest blive påvirket at den mest ubehøvlet tjener, der decideret var flabet og uforskammet overfor os gæster. Maden var ok, men meget afmålt. Personalet virkede meget trætte og uoplagte, håber der bliver taget hånd om dette. Absolut ingen anbefaling herfra.

Konfirmation
Vi har lige afholdt vores søns konfirmation hos Fun Art.
Det har været en fremragende oplevelse;
Lokalet var flot og indbydende, personalet sørgede godt for os - søde og veloplagte.
Maden var over vores forventninger, kreative serveringer og skønne smagsoplevelser.
Der var stor ros fra vores gæster.
Med i prisen var der adgang til alle aktiviteter, til stor glæde for de unge gæster.
Hos Fun Art har vi fået den bedste gæste oplevelse, nemlig mere end vi forventede☺️
Tak til Kasper og teamet for en dejlig dag.

Réponse de Fun Art Blokhus
Arrogant firma uden moralske skrupler
Hvad skal jeg sige??? Et firma der er ligeglad med regler og god opførsel.
Et firma der er opfører sig arrogant og er fuldstændig ligeglad med alle andre end sig selv.....
Jeg skrev følgende mail til dem for 16 dage siden, men har ikke hørt en lyd fra dem........
I dag den 17/3 var jeres bil i Aabybro, en stor sort bil fyldt med jeres logoer. Da vi ankom til Harald Nyborg havde I parkeret i handikapbåsen UDEN et skilt i forruden, så min far med rollator blev meget våd pga. den ekstra gåtur.
Da vi endelig blev færdig var jeres bil flyttet til Jem & Fix hvor den igen holdt på handikapparkeringen......
Undskyld jeg siger det, men det er f..... dårlig stil, og jeg håber I har en god grund til denne opførsel.........
- Gode og sjove aktiviter for både børn…
- Gode og sjove aktiviter for både børn samt voksne. Både indendørs samt udendørs.
- venlige hjælpsomme ansatte.
- lækkert at der var mulighed for at medbringe mad mm. Og stedet har sat grill op.
- vi spiste på deres café. Det var en rigtig god oplevelse.
- smukt kunst, som man kan gå rundt og nyde 🥳

Blokhusgryden afprøvet
Blokhusgryden afprøvet.
Virkelig lækkert, god smag, super god betjening.
Kan virkelig anbefales.
månedens klassiker !
Blokhusgryde 100,-
Hver onsdag
Rigtig lækker 3 retters menu i…
Rigtig lækker 3 retters menu i hyggelige omgivelser. God serviceminded servering og til priser, der overrasker positivt til kvaliteteten. Vi kommer snart igen 🤩
Ville give Stedet 5 stjerne MEN!
Ville give Stedet 5 stjerne! MEN SERVICEN! nok det dårligste service vi nogle sinde har oplevet! Vi var i legeland med 2 børn en på 1 år Og en på 2 år så for dem en kæmpe oplevelse og super legeland! MEN så ville vi købe 2 slushice til børnene men han havde lige et vigtigt opkald og kom om 2 minutter, men så han snakkede videre i telefonen, så gik der 30 sekunder og kom og sagde der er lukket nu og så lukkede han kiosken🤨 altså vi snakker klokken 11.00 om formiddagen! Altså der er ikke service der oppe der er igen folk og vi er i 7 uge, hvad fan*den er meningen😐
Buffet
Min søster og jeg var til en helt fantastisk koncert med Rasmus Lyberth og Julie Berthelsen den 8/2
Vi kunne ikke få armene ned.
Hvor er det synd at restaurant delen er så langt under middel
Dårligt tilberedt mad. Jeg kunne sagtens nævne hvad der var galt, men jeg vælger at sige I ikke skal købe buffeten ved koncerten
Smart der er smalle borde parallelt med os der spiste. Der skulle være plads til dem der kun kom til koncerten
Fødselsdagsfest for 2 på 8år
Vi holdte en fødselsdagsfest for 2 drenge på 8 år og det var lige som det skulle være. Eneste minus er at den fødselsdags gave som de fik fra Fun Art var en softgun som der står at man skal være 18 år for at bruge, det så vi desværre først da vi var kommet hjem.

Réponse de Fun Art Blokhus
Café Fun Art er det hyggeligste sted…
Café Fun Art er det hyggeligste sted man kan forestille sig, og der er kommet ny forpagter, som ydede os fantastisk service, og maden var virkelig god. Vi kan varmt anbefale dette hyggelige sted, indrettet med så mange spændende detaljer. Vi kommer helt sikkert igen!

Réponse de Fun Art Blokhus
Elendig mad som skuffede alle
Elendig mad som skuffede alle - ikke anbefalelsesværdig
Skuffende madoplevelse trods gode mødefaciliteter
Vi havde booket Café Fun Art til et halvdagsmøde med morgenmad, møde og afsluttende julefrokost. Vores oplevelse var desværre langt fra det, vi blev lovet.
Det positive:
Mødelokalerne var helt i top, og vi fik god hjælp til at få skærmen til at virke. Dette gav os en god start på dagen.
Det negative:
Her stoppede den gode oplevelse desværre også. Morgenmaden bestod af fryserundstykker fra Hatting, der havde fået for lang tid i ovnen (vi var blevet lovet hjemmebagt brød). Tilbehøret var yderst sparsomt og kedeligt: ost og salami direkte fra to vakuumpakker fra Rema, hertil nogle skiver agurk og peber. Intet andet. Derudover slap både brød, ost, pålæg og smør op. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg at vide, at der var beregnet 1,1 rundstykke pr. person – og der var ikke mere (i forbindelse med booking, havde jeg gjort opmærksom på, at mødedeltagerne var sultne håndværkere).
Til julefrokosten var der rugbrød, der var så tørt, at det ikke kunne spises. Skiverne buede opad på tallerkenen, hvilket siger alt om kvaliteten. Hele madoplevelsen var virkelig skuffende, og bestemt ikke pengene værd – 400 kr. pr. person.
Efterspil:
Som prikken over i’et måtte jeg efterfølgende bede om at få fjernet udgifter til sodavand, vi ikke havde drukket. Victor hævdede, at der kun var 6 sodavand tilbage i kassen, men et billede af kassen (jeg tog for en sikkerheds skyld) viste tydeligt 10 uåbnede sodavand. Når prisen er 48 kr. pr. sodavand (25 cl), er det ikke en uvæsentlig fejl.
Alt i alt var dette en skuffende oplevelse, især når man tænker på de høje forventninger, der blev sat under bookningen. Jeg kan desværre ikke anbefale Café Fun Art til arrangementer, hvor madoplevelsen er vigtig.
Amatøragtigt
Fantastisk musik med Sko og Torp. Men amatørartigt setup. Man forventer ik at man skal sidde ved langborde som var man til et selskab hvor de halve sidder med ryggen til senen. Desuden var en stor del meget beruset efter at ha spist og drukket sig i hegnet inden koncerten.

Koncert
Vi tog til koncert med sko/torp, og forventningerne var store. Først fik vi buffet og derefter koncert. billet pris: 1200 for 2 personer. Da vi bliver lukket ind til koncerten, er det en siddende koncert, helt fint for os, vi går til mange koncerter, både siddende og stående. Problemet bestod i, at man vælger at have et selskab samtidig med koncerten, under første sæt, sidder selskabet og larmer, griner højt som er utroligt forstyrende. Under andet sæt, vælger de så at danse, i starten ude i siden, det er også helt fint. Da vi så nærmer os slutningen på koncerten, vælger de at danse helt oppe foran scenen, så ingen kan se noget, og som jo altid er klimaks ved en koncert, hvor kunsterne får publikum til at synge med. Så fra at det skulle være en god aften, blev det en flad oplevelse. Det skal lige siges at sko/torp leverede en fantastisk koncert. Vi snakkede med en medarbejder da vi gik, og fik at vide, at der skulle være plads til at folk kunne danse, så hvis det er konceptet, var det den sidste koncert vi var til i Blokhus. Et lille ps hvis folk skal kunne danse, burde man måske stille borderne tættere på scenen, og lade folk danse bagved borderne. Har aldrig været til en siddende koncert, hvor folk danser foran det siddende publikum.

Réponse de Fun Art Blokhus
Tag derhen vis du vil være der hele dagen
Det er et dårlig ide med at det koster 80 kroner for 10 årige børn og op af så koster det 150 kr. Mig og min familie gad gerne spille minigolf men nej det kostede 150 kr for os alle og det gade vi ikke og ham der var i receptionen sagde at vi skulle bare finde et andet sted. Virkelig dårlig oplevelse.

L’expérience Trustpilot