Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig søde fysser og dejligt at være i et lille bassin, hvor der er roligt. Omklædningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at være forberedt på, inden man kommer første gang.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sød behandler, jeg klart vil anbef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og følte mig set og hørt igennem hele forløbet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Babysvømning: Dygtige instruktører, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklædningsrummene er lidt lille og kolde for de små.

À propos de l'entreprise

1. Centre de rééducation
  2. Établissement de santé pour enfants
  3. Centre de fitness
  4. Masseur
  5. Kinésithérapeute
  6. Centre de soins prénatals

Informations provenant de diverses sources externes

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er præget af højt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljø for alle involverede.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Knæ skade

Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld.
Blev virkelig godt taget i mod, og følte mig set og hørt igennem hele forløbet.

15 avril 2026

Fysioterapeut Bendik Habib

Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sød behandler, jeg klart vil anbefale.

9 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt sted at træne..

30 décembre 2024

Réponse de Fysioterapi Nordvest

Hej Charlotte, jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi tager dine kommentarer seriøst og vil gerne forbedre os. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning, der kan rette op på situationen. Tak fordi du gav os feedback.

Virkelig godt sted

Virkelig godt sted. Den behandling jeg fik hos Bendik var superfin.

3 septembre 2025

Hej Ole
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dit forløb hos Bendik. Jeg sender roserne videre til ham.

Kompetent fysioterapeut

Kompetent fysioterapeut, der nemt forstod mit behov

25 avril 2025

Kære Jennie
Tusind tak for de pæne ord, jeg sender roserne videre til rette medarbejder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Be Activated har virket super for mig!

I lang tid havde jeg døjet med uforklarlige gener i ryggen og konsulteret adskillige specialister uden held. Men med Anne Mettes tilgang gennem Be Activated fandt hun metoder, der har hjulpet mig helt enormt. Nu går jeg regelmæssigt til check hos hende for at sikre, at min krop forbliver i balance.

Anne Mette er super dygtig og behagelig og får min varmeste anbefaling.

23 février 2025

Hej Simon
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dit forløb hos Anne Mette. Jeg sender roserne videre til hende.

Fantastisk Forløb

Havde smerter i lænden men fik allerede efter første session lindring da jeg fik årsagsforklaring og forløb med korrektive øvelser blev sat i værk.
Effektiv, venlig og professionel kontakt og service. TAK!

5 novembre 2024

Réponse de Fysioterapi Nordvest

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet lindring fra smerterne i lænden allerede efter den første konsultation. Det er vores mål at tilbyde effektiv og professionel behandling, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget overasket, Efter bare 1 tur i Fitnesscentret.

Tak til Luna for at guide en total amatør rundt i jeres Fitnesscenter, Hun er utrolig sød og hjælpsom. Og hold da op!, Havde ikke regnet med, At jeg ville få det så meget bedre i lænden, Efter bare en enkel træning. jeg vender tilbage på mandag :)

11 octobre 2024

Hej Thomas
Tusind tak for de pæne ord, jeg sender roserne videre til Luna! Vi glæder os til at se dig til træning igen :-).

Hej Nordvest Fys.

Hej Nordvest Fys.
Jeg fik en halv time massage hos Nikan havde en masse bøvl og smerter i min venstre skulder. Jeg fik den bedste professionelle og meget kompetente behandling. Iøvigt er jeg smerte fri. Allan Nielsen.

30 septembre 2024

Hej Anders
Tusind tak for de pæne ord, jeg sender roserne videre til Nikan!

Bedste oplevelse hos Nikan

Jeg har fået massage mange gange og flere forskellige steder både indland og udland, men må ærlig indrømme at det er nok en af de bedste oplevelser jeg har haft og kommet af med fleste spændinger. Efter 3 gange hos Nikan, kan jeg virkelig mærke en meget positiv ændring i min nakke og øvre ryg. Jeg er ikke i tvivl om at når jeg igen har behov for massage, så ville jeg uden tvivl vælge Nordvest Fysioterapi og Nikan som massør.

26 août 2024

Réponse de Fysioterapi Nordvest

Tusind tak for de pæne ord, jeg sender roserne videre til Nikan!

Dyb respekt for resultaterne hos Fysioterapi Nordvest

Med overbelastede knæ og hofter, henvendte jeg mig til behandling hos Anne Mette som praktiserer behandlingen BeActivated, som tager udgangspunkt i hele kroppen og får det hele til at hænge sammen. Det har det bestemt gjort. Ikke kun virkede det hurtigt med smertelindring men også styrke i kroppen, bevægelighed og energi. Jeg har dyb respekt for behandlingen og føler mig som et nyt menneske. Er kæmpe fan af både Anne Mette og BeActivated.

13 mai 2024

Kære Ulla

Noté 5 sur 5 étoiles

Rart træningscenter med god atmosfære…

Rart træningscenter med god atmosfære og stor diversitet.
Både fysioterapi og holdtræning (fysio-flow) er på et højt niveau - og så elsker jeg playlisterne i centeret, der inkluderer ABBA.

5 juin 2024

Kære Jette
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dit forløb hos Ida. Godt du kan lide musikken!
Jeg sender roserne videre til hende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Andrea, en top professionel fysioterapeut.

Jeg var så heldig at få Andrea som fysioterapeut.

Jeg har fået 2 nye knæ henover 4 md.
Andrea har været fantastisk motiverende, og rigtig god til at lave øvelser, som var med til at vise hvor langt jeg var kommet i de md hun har trænet mig.
Hvis man skal komme med en lille negativ ting, så kan hun ikke tælle :0)
Andrea får mine største anbefalinger.

2 octobre 2023

Kære John
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dit forløb hos Andrea.
Jeg sender roserne videre til hende.

Fantastisk Fysioterapi hos Anne-Mette

Jeg har haft fornøjelsen af at være i behandling hos Anne-Mette i forbindelse med en diskusprolaps i lænden, og jeg er utroligt tilfreds med resultaterne. Hendes professionelle og empatiske tilgang og dedikation har gjort en afgørende forskel for mig og min krop. Anne-Mette er lyttende, sympatisk, erfaren og formår at skræddersy effektive behandlingsplaner. Jeg har oplevet markant smertelindring og forbedret mobilitet. Hendes indsats har virkelig gjort mig godt, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, der søger en dygtig fysioterapeut.

8 janvier 2024

Kære Ajo

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med babyrytmik…

Fantastisk oplevelse med babyrytmik hold, hvor vi har haft Katrine som holdtræner😁

10 octobre 2023

Kære Patcharita!
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dit forløb hos Katrine. Jeg sender roserne videre til hende.

Varm anbefaling til Fysioterapi NV

Varm anbefaling til Fysioterapi Nordvest, og ikke mindst Joen, som jeg har haft et længere genoptræningsforløb hos efter en korsbåndsskade. Jeg har fra starten følt mig i trygge og kompetente hænder, og Joen har både delt ud af sin viden og hjulpet med at genopbygge tilliden til min krops formåen. Min skade er blevet taget seriøst fra ende til anden, men der har samtidig været store ambitioner for genoptræningen og en evig tro på, at det kan blive endnu bedre med målrettet træning - ambitioner, der til fulde er blevet indfriet! Derudover også et stort cadeau til Amanda, som styrer onsdagsknæholdet med hård men omsorgsfuld hånd og masser af humør og træningsglæde, der smitter.

20 juin 2023

Kære Signe
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dine forløb hos Joen og Amanda. Jeg sender roserne videre til dem begge!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i behandling hos Anne-Mette.

Jeg har været i behandling hos Anne-Mette efter at min lænd havde låst sig fuldstændigt. Hun fik hurtigt hjulpet min krop på rette køl igen, og jeg lærte øvelser og om, hvordan kroppen skal passes. Herudover er Anne-Mette utrolig behagelig og jeg var meget tryg ved, at der ikke blev lavet øvelser, som ville forværre min skrøbelige tilstand. Varm anbefaling herfra.

1 mai 2023

Kære Camilla!
Tusind tak for din fine beskrivelse og anmeldelse af dine forløb hos Anne Mette. Jeg sender roserne videre til hende.

Great experience with Morten

I have had a great experience with Morten, who helped me fix problems with my back and hamstrings.

Very professional and knowledgeable.

Thank you again.

29 mars 2023

Kære Andrej!
Thank you very much for your fine description and review of your physiotherapy courses with Morten. I will forward the roses to him.
Sincerely

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus