Salgssituationen var OK, men noget gik galt med leveringen, i det mindste med informationsniveauet. Men langt om længe fik jeres flinke medarbejdere løst det, og vi modtog vore varer.

L'entreprise a répondu
Prisgaranti i forhold til salg på internettet blev først afvist af en medarbejder i butikken med at der er transportomkostninger. Heldigvis overtog en god sælger straks og gav god service og en pris d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode mennesker, der gjorde alt hvad de kunne, for at vi fik lige præcis det vi ville have. Vi fik god betjening i butikken, og en kompetent mand ud, der kunne arbejde sammen med vores 4 katte. Vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin vare og super god betjening, rådgivning og hjælpsomhed. Næste gang vi skal bruge noget som Garant kan levere, køber vi 99,9% sikkert der.
Écrit par l'entreprise
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Åkirkebyvej 50, 3700, Rønne, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Professionelle og flot service, de overholder de aftaler og leveringer der er aftalt.

Réponse de Garant - Rønne
Fin service, selvom det var meget omstændigt og tog temmelig lang tid at komme til at betale. Tror det var noget systemmæssigt.
Super tæpper!

Réponse de Garant - Rønne
Først fik vi et godt tilbud på et nyt tæppe til vort soveværelse, og der var en god og hurtig service.
Tæppemontøren var erfaren, og lagde tæppet på
i løbet af 45 min. Det var på alle måder en god oplevelse, og prisen var fornuftig.

Réponse de Garant - Rønne
Købet af nye gardiner startede godt til vores sommerhus. Sød og hjælpsom konsulent kom og foretog opmåling og gav gode råd. Først en måned senere (efter selv at have kontaktet butikken) blev det oplyst at gardiner ikke kunne leveres. Udlejningsæson nærmede sig så nyt stof blev bestilt, hvis disse skulle leveres hurtigt (3 - 4 uger) skulle der betales et ekspresgebyr på kr. 4000.00, der var overhovedet ingen imødekommenhed for at løse dette eller give en form for kompensation. Af tidsnød måtte vi nødtvunget betale dette gebyr.
Absolut sidste gang der bliver handlet i Garant.

Réponse de Garant - Rønne
Jeg fik kyndig vejledning i hvordan jeg skulle skære og lægge mit gulvtæppe. Og de var også villige til at give mig nedslag i prisen.

Réponse de Garant - Rønne
Der kom 3 mænd og lagde gulvtæppet på. Det hele tog kun 2 timer og der havde de også hjulpet med at flytte møbler frem og tilbage på plads.

Réponse de Garant - Rønne
Garant ligger navn til håndværker virksomheder, som ikke er medlem i DI byggeri og har flere sager om fejl og ødelagte gulve. Vil være meget påpasselig med at anvende Garant inden du har undersøgt den lokale ejer og entreprenør.

Réponse de Garant - Rønne
God og professionel service fra start til endelig levering.
Levering til aftalt tid og pris.

Réponse de Garant - Rønne
Jeg er sådan set glad for mine gardiner nu når de endelig er kommet, men bestillingen og ordregivningen var en meget rodet affære, hvor jeg var i tvivl om, hvem jeg skulle snakke med, hvor jeg kunne henvende mig, og hvornår jeg fik leveret og monteret gardinerne.
Det startede med at jeg bestilte en gardinbus på websiden, men den bestilling kunne de ikke se i butikken, så jeg ventede forgæves og måtte have en ny tid per telefon. Derudover virkede det som om medarbejderne i butikken ikke vidste hvad hinanden lavede, og de kunne ikke hjælpe hinandens kunder overhovedet. Det eneste de kunne var at give beskeder til hinanden, som så ikke altid blev modtaget eller videregivet.

Réponse de Garant - Rønne
Det tog for lang tid, fra bestilling til levering.
Jeg måtte selv rykker, for at få en levering dato.
Der var glemt noget i tilbuddet, så det blev dyrere, end først aftalt.
Opsætning tog længere tid, end aftalt.
Der mangler stadig et beslag (2 måneder efter bestilling).

Réponse de Garant - Rønne
God kommunikation, arbejde vel udført, fornuftig pris. Kan kun anbefales.

Réponse de Garant - Rønne
Det var en meget behagelig mand som lavede gulvet og en fin service