Banner for Gastech-Energi A/S

Gastech-Energi A/S Avis 8 887

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Har tabt vandtryk gennem længere tid og efter aftale kom tekniker og afspærrede til opvarmning. Vandtryk faldt igen efter 2 timer og Gastech blev kontaktet. Hurtig blev der lavet en aftale om udskift... Voir plus

Teknikeren var meget imødekommende og meget flink. Han gav sig god tid til at forklare tingene. Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er at reparationen var ret dyr og jeg ikke har haft tid til at tj... Voir plus

Denne bedømmelse angår reparatørens besøg i dag. Optakten til hans besøg har været lidt for lang. Og den indledende samtale med konsulenten i Gastechs callcenter var ærlig talt ikke særlig venlig el... Voir plus

Så blev fejlen endelig fundet på vores varmepumpe. CTC EcoZenith i360 + CTC EcoAir 712M. Efter en del forsøg, herunder udskiftning af print, skulle der nu ikke komme flere alarmer om "lavt flow, risi... Voir plus

1. Fournisseur de chauffage
  2. Service d'installation du gaz
  3. Entreprise d'énergie thermique

Écrit par l'entreprise

Gastech-Energi A/S – Altid tæt på dig Gastech-Energi A/S er en af Danmarks største og mest erfarne serviceudbydere inden for varmepumper og gasfyr. Med landsdækkende dækning har vi altid en servicemontør tæt på din husstand, så hvis du pludselig står uden varme, er hjælpen hurtigt på vej. Vi servicerer de fleste mærker inden for både gasfyr og varmepumper, herunder luft-til-vand og jordvarmeanlæg. Vores specialiserede teknikere sikrer, at dit varmeanlæg fungerer optimalt og energieffektivt. Med regelmæssig optimering og vedligeholdelse minimeres dit varmeforbrug, og din varmeløsning får en længere levetid. En serviceaftale hos os inkluderer frie tilkald ved driftsstop året rundt. I fyringssæsonen har vi udvidede åbningstider, så du kan få hjælp, når du har mest brug for det. Vores servicebiler er udstyret med de nødvendige reservedele, så langt de fleste problemer kan løses ved første besøg. Når du køber en ny varmeløsning gennem en af vores forhandlere, tilbyder vi eksklusive serviceaftaler som "Total Tryghed". Denne aftale giver dig gratis reservedele i hele aftalens løbetid, med mulighed for forlængelse op til 15 år. Dette sikrer dig en stabil og økonomisk varmeløsning uden uforudsete udgifter. Vores engagement i miljøet betyder, at vi indstiller og tilpasser dit varmeanlæg efter dine behov for at opnå det lavest mulige energiforbrug. Dette er godt for både klimaet og din økonomi. Det kalder vi energi med omtanke.

Varmeservice uden ventetid!

Pas godt på din varmeløsning med en serviceaftale

Pas godt på din varmeløsning med en serviceaftale
Vælg det abonnement, der passer dig – med eller uden reservedele. Med et abonnement får du hurtig service uden uforudsete udgifter. Vi er en af landets førende serviceudbydere for gasfyr og varmepumper, og vores teknikere er altid klar til at hjælpe. Når du har brug for os, kommer vi hurtigt.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 k avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Vandtryk tab

Hurtig blev der lavet en aftale om udskiftning af vand/brænderkammer og inden dagen var omme var der varme og varmt vand på huset - sådan

15 avril 2026