À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Informations provenant de diverses sources externes

Geldtel.nl is een onderdeel van Retail Data (REDA) en heeft een ruim assortiment geldtelmachines voor zowel muntgeld als papiergeld. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor inbindmachines, afroomkluizen, valsgelddetectoren

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf stuurt de factuur naar buren!!

Bedrijf stuurt de verkeerde factuur op de verkeerde naam naar mij en mijn buren!!!
Zit nog steeds te wachten op een reactie van hun.
Administratie is een zootje dat kan niet anders, waarom zouden ze anders mijn bestelling bevestigen aan mij en mijn buren?
Gaat mijn buren toch niks aan wat ik bestel. Bovendien wil ik een factuur op mijn naam en die krijg ik niet.
Misschien maar een klacht indienen bij autoriteit persoonsgegevens want ze hanteren de AVG niet.

30 mars 2023

zeer slecht!

Bestelling geplaatst voor 16.00 zou volgende dag in huis zijn. Nu 3 dagen verder, nog steeds geen track n trace of pakket, email wordt niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar, wordt doorgeschakeld naar een voicemail.

6 mars 2020

biljet machine 2700

Je leest de beschrijven van het product, er staat enkelvoudige nep geld detectie. Je koopt het apparaat, doet je geld erin met een papiertje met glitter. En het apparaat detecteert het niet als vals geld. Je stuur een e-mail naar het bedrijf en dan zeggen ze dat is bijzaak, stuur het terug als het niet bevalt. Dan bel je naar het bedrijf en moet je nog zelf betalen voor het terug sturen van het product. Hier kom ik nooit meer.

24 février 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte onderneming!

Wat een slechte onderneming! Ik heb speciaal de firma gebeld met de vraag of zij een discrete verpakking kunnen hanteren. Het is niet zo handig als iedereen kan zien dat jij een telmachine koopt.
Vervolgens kreeg ik te horen dat ik dat bij de opmerking kon neerzetten bij de bestelling en dan zou het helemaal goed komen.
Naast het feit dat onze bestelling een dag te laat werd geleverd, (op de site staat vermeld voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis, hebben wij onze bestelling nog voor 13.00 uur geplaatst en kwam deze pas twee dagen later aan. Deze was te laat aangemeld bij de post) was deze NIET DISCREET VERPAKT zoals gevraagd. Nou ik vind dat een bedrijf dat zelf ook wel kan bedenken dat dat niet handig is, maar helemaal als ik er nog speciaal voor bel en dit nog eens bij de order zet.
Schandalig!

29 juin 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurgesteld

De machine werd in originele doos bezorgd, niets discreet dus.
Ik vind dat persoonlijk niet kunnen, elke bezorger ziet dus dat er een geldtelmachine nodig is op die locatie. Dat kan alleen maar voor ellende zorgen.

Ik heb er nog wel een mailtje over gestuurd maar zelfs geen excuses gehad.
Wel snelle bezorging en genoeg keuze in de webshop.

11 janvier 2014

Geweldige service!

Er was buiten de schuld van Geldtel om iets mis gegaan met de
bezorging door DHL en ik wil graag mijn dank en grote tevredenheid
uitspreken voor de geweldige manier waarop dit door Geldtel is opgelost.
We zijn heel blij met het geleverde apparaat (gratis vervangen door een duurder model) en de fantastische service en delen onze ervaring met jullie bedrijf graag met anderen.
Klantvriendelijkheid zoals we die al heel lang niet meer hebben ervaren!

27 novembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de eerste bestelling, uitermate tevreden.

Nadat ik een slechte ervaring had met de leverancier van mijn geldlades ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. In mijn zoektocht via Google kwam ik op Geldtel. De aangeboden geldlades waren duurder dan mijn huidige maar wekte mijn interesse. Omdat wij in grote getallen geldlades bestellen, werd mij eerst een testmodel opgestuurd. Dit model, de 410 royal, heb ik uitvoerig getest en bleek een prima alternatief voor mijn huidige geldlades.

Hierdoor heb ik besloten Geldtel.nl als mijn vaste leverancier te nemen, de klantenservice is prima in orde en alles is in grote getallen op voorraad. Hierdoor bestel ik met een gerust hart een pallet geldlades bij de jongens van Geldtel.nl, welke ook nog eens op factuur werken. Hierdoor hoef ik geen iDeal te gebruiken.

Mijn complimenten voor het team van Geldtel. Een bijzonder bedrijf met een hart voor geldlades en die weten hoe klanten behandelt willen worden. Ga zo door!!

3 octobre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en betrouwbare klantendienst!

Kassalade besteld die bij nader inzien juist niet ging passen onder de bar. Vlug telefonisch contact opgenomen en de bestelling snel kunnen wijzigen in een kleiner model. Vriendelijke en snelle service. Levering de dag erna, zelfs in België. Product van goede kwaliteit en naar verwachting. Ook handig is de optie om automatisch de btw af te houden in het bestelproces bij geldig btw-nummer!!!

6 juillet 2013

Duidelijke communicatie.

prima bedrijf. Had een aantal vragen over een kassalade en werd geholpen door iemand met verstand van zaken. Mogelijkheid om als bedrijf op rekening geleverd te krijgen is erg fijn. Zeker een aanrader.

3 juillet 2013
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus