Gjøl Kro Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Min hustru og jeg var i dag tirsdag på Gjøl Kro for at nyde en frokost. Vi fik en fin og hurtig betjening hvor den søde tjener straks bød velkommen og tog mod bestillingen som omfattede et par styk... Voir plus

Vi var 4 der fik stjerneskud og halvdelen af os ku ik spise op det var så lækkert. Ik meget ventetid god service og kvalitet og kvantitet var ikke til at brokke sig overhovedet.

Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid på mad, da der kun er 1 kok i køkkenet. Vi bestilte 3 gange herregårdsbøf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... Voir plus

Der har været massive problemer helt fra start. Dårlig hygiejne, meget ringe mad til meget høje priser, uprofessionel betjening, lang ventetid osv. Det er tydeligt for enhver at forpagteren ikke... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

111 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk mad og god betjening

Vi har haft en skøn aften på kroen - maden var fantastisk og betjeningen var venlig og imødekommende. Selvom de ikke har vegansk på menukortet, ville de gerne lave en vegansk ret (vi havde bestilt på forhånd). Som veganer i Nordjylland er jeg vant til at blive serveret lidt af hvert🫠🙃 så jeg forventede ikke det store. Men jeg fik en virkelig lækker ret, meget smagfuld og alt var lavet fra bunden. Alle i selskabet roste iøvrigt maden. Vi kommer helt sikkert igen.

23 mai 2025

Virkelig godt!

Overraskende lækkert mad “med et twist”🤩 Og super nærværende betjening. Kan varmt anbefales og helt sikkert ikke sidste gang for os!

3 août 2024

Virkelig lækker mad!

Virkelig, fantastisk lækker mad. Retterne var rigeligt store og råvarerne af meget god kvalitet. Det eneste minus var rengøringen. Der var lidt uhumsk

18 juillet 2024

Bestilte bord til 4 til stegte ål

Bestilte bord til 4 til stegte ål. Måtte udsætte en dag helt uden problemer. Super betjening og ålene var de bedste vi har fået. Fik extra kartofler uden problemer. 2 fik dessert som også smagte godt. Hyggeligt sted god frisk betjening og maden i top. Kommer helt sikkert igen👍

25 juillet 2024

Alt for lang ventetid

Vente tid, i cirka 1 time for 10 personer.
(Vi havde bestilt bord i forvejen, så de vidste at vi kom)
Smagte godt, men vi var 4 er fik bøf, (der var ca 2 svampe og 6 små tomat på) - hvor kartofler kom i en skål.
Tror der var 10 små kartofler - tjener kiggede undrende da jeg spurgte om flere, vi fik fler - Dog i en anden variant - her ventede vi nok 10 min .
Schnitzel var så tør (den fik vi gratis) og smør sauce, smagte det ikke af - der var heller ikke noget ved siden af. 🤷

Tjeneren var virkelig sød, og rigtigt go til hendes job.

Vi kommer ikke igen ..

22 juin 2024

Elendig service

Elendig service
Maden var ok dog ikke mere
Men ventetiden på maden er helt sindsyg, flabet svar fra begge "tjenere" eller hvad de nu er når man påpeger dette

19 mai 2024

Stegt flæsk

Er lige kommet hjem fra Gjøl Kro hvor vi fik stegt flæsk.
Smagte godt, hyggeligt lokale og rigtig dejlig betjening.
Dejligt område med en kanon udsigt👍

7 avril 2024

Søndag aften

Søndag aften? Selvfølgelig Stegt flæsk ad libitum på Gjøl Kro. Det var bare så lækkert og veltillavet. Sødt værtspar der får dig til at føle dig så velkommen. Vi kommer bestemt igen, måske til Stegte ål, som I også havde på menukortet.
Mvh Lene

11 février 2024

Havde inviteret hele familien på stegte…

Havde inviteret hele familien på stegte ål ad libitum.
Havde bestilt bord til kl. 16.30, men da vi ankom var bordet slet ikke forberedt !!!!
Vi følte meget, vi kom til ulejlighed.
Ålene var så som så, ligeledes var betjeningen så som så.
Oplevelsen ikke noget at prale af i forhold til prisen.
Nu er det prøvet, det var så denne ene gang.

28 octobre 2023

God oplevelse!

Dejlig mad og vin samt venlig og imødekommende betjening. Dertil kommer en skøn udsigt over fjorden på en smuk og vindstille aften.

9 septembre 2023

Utrolig dårlig mad

Utrolig dårlig mad
Kvaliteten er ringe og det er så dyre priser samt en utrolig flabet ejer hun var så træls og modbydelig i hendes attitude
Jeg vil aldrig komme igen

13 octobre 2023

Alt var i top

Maden var helt enkelt perfekt - fik stjerneskud og alle dele af retten spillede.
Tjeneren var både dygtig, sød og havde fokus på os.
Kroen ligger med den fineste udsigt.
Der er helt enkelt ikke noget der trækker ned.

7 septembre 2023