Glassmester 1 som leverte to innvendige større glassvegger med sprosser og et glass felt over kjøkkenbenk, leverte til rett tid og og til konkurransedyktige priser, kan anbefales.
L'entreprise a répondu
jeg har fått satt inn et vindu som var nesten 3x3 m, og 360 kg tungt. Det ble satt inn under svært vanskelige forhold. De stilte med 10 mann for å få det på plass. Kudos til Glassmester1😊 Jeg trodd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Glassmester1 er den største glassmesterbedriften i Stor-Oslo. Vi er godkjent Mesterbedrift med mer enn 40 års erfaring i glassfaget. Vi leverer og monterer hele spekteret av glass til bygning og interiør som for eksempel: dusjvegger og speil på mål, glassplate til kjøkken, glassvegger og glassdører, smijernsvegger og smijernsdører, glassrekkverk, vinduer, dører, fasader og inngangspartier.
Bærumsveien 300, 1344, Bekkestua, Norvège

Réponse de Glassmester1 AS
Proffe, pålitelige, punktlige og hyggelige håndverkere. Kom med gode løsninger og leverte et flott resultat.

Réponse de Glassmester1 AS
100% topp kundeopplevelse. Meget god dialog underveis og god oppfølging. Gode priser og veldig flinke montører. Kan anbefales på det sterkeste. Veldig løsningsorienterte og fleksible.

Réponse de Glassmester1 AS
Super fornøyd! Vi fikk fantastisk god hjelp fra Camilla (Høvik): fra vår første samtale, hun ga oss råd om hvordan vi skulle tegne et mål slik at vi fikk dene beste resultat. Også han som levert glassplatene var omtenksomt til at han leverte et glassplate inn til et hus med hund og barn. Glassplatene som var levert er av bra kvalitet. Glassmester anbefales på den sterkeste for utmerket kundeservice og kvalitet glass.

Fantastisk service!
Rask korrespondanse på mail, og ekstremt hyggelig gjeng som var hjemme hos oss og monterte speilene vi hadde bestilt.
Anbefaler på det sterkeste!
God service!
Avdelinga på Tiller, fantastisk god service!
Her blir en tatt i mot av hyggelige medarbeider som gir god hjelp. Meget konkurransedyktig på pris. Kjøpte glass til rekkverk og de var best på pris i Trøndelag. Anbefales!

Réponse de Glassmester1 AS
Tipp topp service fra jeg ringte de første gangen, hyggelig og informativ samtale. Produktet ble levert i tide og Dan gjorde en suveren jobb med montering. Hyggelig kar også. Resultatet ble strøkent! Dette firmaet anbefales.

Réponse de Glassmester1 AS
Bestilte en dusjdør på mål og ble veldig fornøyd med resultatet. Fantastisk kundeservice.

Réponse de Glassmester1 AS
Veldig flinke fagfolk. Nøye oppmåling og perfekt produkt og leveranse. Håndverkerne var proffe hele veien og kom til avtalt tid. Faktura iht. Avtale. Det var rett og slett perfekt fra a til å. Anbefaler på det varmeste.

Réponse de Glassmester1 AS
Hele prosessen, fra befaring og tilbud til ferdig levering og installasjon, har fungert helt smertefritt. Det har vært god og tydelig kommunikasjon underveis, og montørene var både punktlige og svært dyktige. Oppdraget ble perfekt utført.

Réponse de Glassmester1 AS
En helt suveren service på Fjellhamar, Lørenskog. Skulle bytte ett plexiglass av åtte, veldig vanskelig å finne riktig. Første ble feil, bytta gratis uten diskusjon, andre ble nesten rett men da la de på en film som gjorde det 99%, også uten betaling.
Anbefaler Glassmester 1, Fjellhamar, utrolig serviceinnstilte ansatte der.
God sommer👍🏻🤩☀️🥰

Réponse de Glassmester1 AS
jeg har fått satt inn et vindu som var nesten 3x3 m, og 360 kg tungt.
Jeg trodde aldri de ville klare det med så små marginer. Tror også Glassmester1 med de som var tilstede under denne jobben var fornøyd med jobben selv også. Fantastisk!! mvh Jorun Ramm

Réponse de Glassmester1 AS
Vi vil gjerne takke Glassmester 1 Lørenskog for en strålende opplevelse i forbindelse med bytte av speil i skyvedør. Dan Erik har ytet fantastisk service fra første kontakt til ferdig levering - profesjonell, imøtekommende og effektiv hele veien. Leveransen var over all forventning, og resultatet ble helt perfekt. Vi gir våre beste anbefalinger og kommer definitivt til å bruke dere igjen ved behov!

Réponse de Glassmester1 AS
Fra bestilling til besiktigelse og til slutt montering så var dette en super opplevelse. Alt kom til avtalt tid, hyggelige montører og rask oppfølging underveis. Sluttresultat ble supert. Anbefales!

Réponse de Glassmester1 AS
Veldig fornøyd med hele prosessen og sluttproduktet.
De hadde først en befaring der de tok nøyaktige mål. De kom til avtalt tid og gjorde en grundig jobb. Jeg ble da lovet et ca tidspunkt for montering, og de kom før det de hadde lovet. De gjorde hele jobben på en dag og jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut.

Réponse de Glassmester1 AS
Vi fikk vegg og dør på plass som bestilt!

Meget godt fornøyd!
God dialog og service med ryddig pristilbud uten skjulte kostnader. Har brukt dem på montering av speil til treningsrom og spesialtilpasset dusjvegger og dør. Stor nøyaktig på montering, med deretter råflott resultat.
Ved henvendelser i ettertid for råd og hjelp, har jeg fått svar og oppmøte av servicefolk samme dag! Jeg bruker kun Glassmester1 til levering og montasje hos meg!

Réponse de Glassmester1 AS
Veldig god og rask kommunikasjon, super service ved montering!

Réponse de Glassmester1 AS
Glassmester1 opptrådte proft, og Wenche svarte tålmodig på alle mine spørsmål. Jeg fikk en god pris, og de kom på en kostnadsfri oppmåling. Glasstermester1 skulle levere speilet til fortauskant, men endte opp med å bære opp speilet opp til vår leilighet i 3 etasje fordi de syntes det ble for tung for to personer å bære opp et stort speil i en litt krunglete trapp.
Veldig god service, og hyggelige folk! 10/10 opplevelse og kan fint anbefale videre.

Réponse de Glassmester1 AS
Veldig god oppfølging og flinke montører.