Globaltools.dk Avis

1 666
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Havde bestilt en speciel vare, som jeg på forhånd fik at vide, var en bestillingsvare, og at det ville tage tid at få den hjem. Fik jævnlig besked om forventet leveringstidspunkt, og til sidst kom var... Voir plus

L'entreprise a répondu

Varen var som den skulle være og prisen var fin, men fra jeg bestilte varen og til jeg modtog den gik der nøjagtig 14 dage, hvilket jeg synes var længe! Problemer med Bring fordi de havde leveret til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Yderst hurtig og kompetent behandling af min henvendelse. Udstyr har det altid med at gå i stykker på ubelejlige tidspunkter, men så er det godt at man kan henvende sig til GLOBALTOOLS. Medarbejde... Voir plus

1. Magasin d'outillage
  2. Fournisseur d'outils pneumatiques
  3. Grossiste en outils
  4. Magasin de bricolage

Écrit par l'entreprise

Globaltools.dk er en internetforretning. Globaltools har til formål at levere produkter og service til kvalitetsbevidste købere, der har fokus på gode produkter hvor funktionalitet og kvalitet vægter højt, men købsprocessen skal være nem og hurtig. For at finde det rette varesortiment og produktudbud henter vi også mange af vores produkter i udlandet. Dette kan medføre lidt længere leveringstid, men til gengæld sikres en høj kvalitet samt et spændende sortiment. Det gør også, at du finder produkter, man normalt ikke kan finde i butikkerne og andre steder på nettet. Varerne er ofte på fjernlagre i udlandet, og derfor er der ofte lidt leveringstid. Målsætningen for Globaltools er at give dig som kunde, privat som virksomhed, et sted, hvor du kan finde alt inden for professionelt værktøj, maskiner, tekniske artikler og udstyr. Der er ikke tale om en discountshop, men prisen vil i de fleste tilfælde ligge under det niveau, man som privatperson kan finde i de lokale byggemarkeder/trælaster eller specialbutikker for lignende kvalitetsprodukter. Globaltools giver den bedste og mest effektive betjening, på baggrund af ønsker og efterspørgsel. Med erfaring fra salg af værktøj og fokus på kundeservice bliver købet hos Globaltools kombineret, så det hele rammer plet. Vi er tilfredse når du er tilfreds, og driver forretning derefter. Ud over varerne i netbutikken kan der forespørges på andre varer. Dette vil blive besvaret hurtigst muligt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 666)

308 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har i lang tid ledt med lys og lygte…

Har i lang tid ledt med lys og lygte efter nogle små gaffelnøgler (4, 4,5, 5 og 5,5 mm) i en ordentlig kvalitet (Bacho) uden held. Hos de traditionelle byggemarkeder (Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus & Davidsen m.v.) var de ikke til at opdrive, alle slutter ved 6 mm.
At hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt i med et i øvrigt meget stort udvalg, at leveringen kom hurtigere end jeg havde forventet og en i min rigtig fornuftig pris.
Så det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos Globaltools.dk

22 juillet 2026

Réponse de Globaltools.dk

Det lyder godt - tak for det

Fantastiske

Fantastiske, stærke skruer til en god pris og hurtig levering. Alt ialt helt i top

22 juillet 2026

Tak for det

Varen var som den skulle være og prisen…

Problemer med Bring fordi de havde leveret til et helt forkert sted, men heldigvis god hjælp fra kundeservice hos Global Tools.

21 juillet 2026

Réponse de Globaltools.dk

Tak for din feedback. Glad for at du er tilfreds med vores kundeservice

God oplevelse hele vejen fra bestilling…

God oplevelse hele vejen fra bestilling til afhentning. Der var løbende et fint informationsniveau, så man kunne følge varens leveringsstatus. Produktet lever desuden fuldt ud op til forventningerne.

17 juillet 2026

Problemfrit

Fantastisk, slet ingen problemer varen kom som aftalt

16 juillet 2026

Tak for din tilbagemelding

Billeder på hjemmesiden afviger fra det, man rent faktisk modtager

Billeder på hjemmesiden afviger fra det, du rent faktisk modtager. Hvis man viser en snittap som bundtap uden spids på, forventer jeg også at modtage en sådan. Det skal ikke være en gættekonkurrence.

25 juillet 2026

Hejsa
Som vi skrev sammen om, beklager vi at der var sket en plukkefejl fra fabrikken. Vores leverandør skulle gerne have ombyttet denne personligt.
Som vi har skrevet sammen om, så er du også velkommen til at returnere hele ordren og få pengene tilbage, hvis du ikke vil have den leveret M6. Det du ønsker produceres slet ikke i den lille størrelse.

Købte en affugter + noget RoundUp

Købte en affugter + noget RoundUp, og der var hurtig levering og god pris - den billigste jeg kunne finde på nettet, faktisk. Fik også lynhurtig hjælp til valg af slange til påmontering.

14 juillet 2026

Tak for det

hurtig og fint

det var en fin og hurtig levering og varer i rette kvalitet så der er ikke noget at klage over

1 juillet 2026

Kundeservice ?

Jeg sendte en simplet spørgsmål til deres kundeservice, om nogle handsker kunne tåle cellulose fortynder. Eneste svar var et lin k til fabrikant brugsanvisning.
Jeg har købt flere ting der, og som mange andre været tilfreds med kvaliteten. Men jeg havde planlagt at købe en sikkemaskine der, men da jeg har spørgsmål til den, blive det ikke der. Så denne anmeldelse er ikke angående kvalitet af det de sælger eller pris, men udelukkende mangel på service.

14 juillet 2026

Hej Peter
Jeg er ked af, at du opfatter det som dårlig kundeservice, at vi sender dig de tekniske specifikationer på de handsker du spørger på. Da vi ikke kender til dataene på den cellulose fortynder du bruger, så kan vi desværre ikke komme et svar nærmere. Det er derfor din leverandør af kemi du skal gå til, og ikke dit køb af handsker, for at du finder rette beskyttelse.
Håber at du vil ændre din opfattelse af vores service en anden gang.

Hurtig levering uden bøvl

8 juillet 2026

Réponse de Globaltools.dk

Mange tak for den positive kommentar.

Vi er glade for at du er tilfreds og vi ser frem til at kunne hjælpe en anden god gang!

Stærk pris og hurtig levering💪

8 juillet 2026

Réponse de Globaltools.dk

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse, og du er altid velkommen igen en anden gang!

Glad og tilfreds.

Det gode er, i mit tilfælde, at jeg har fået en indstillingsdorn til en fornuftig pris.

3 juillet 2026

Tak for din feedback

Gode priser og god service 😊

2 juillet 2026

Réponse de Globaltools.dk

Mange tak for din positive kommentar.
Vi er glade for at du er tilfreds med at have handlet hos Globaltools, og vi glæder os til næste gang.

Fornuftigt pris

Fornuftigt pris, hurtig levering. Lige som det skal være.

1 juillet 2026

Tak for din feedback