Kender jeres fysiske butik, men fantastisk at man også kan bestille online med rigtig hurtig levering, det er et super supplement når man har travlt. Glemte jeg at skrive at prisen var lidt under koll... Voir plus

Lisez les avis des autres
Tålmodig opfølgning og gode forklaringer på mine problemer. Og med PostNord dårlig service som i jo ikke er skyld i. Med venlig hilsen Elisabeth Bladh
Rigtig god service! Jeg blev holdt opdateret undervejs i forløbet (god kommunikation), pakken ankom hurtigt og var rigtig godt beskyttet/indpakket. Tak for en god handel.
Rigtig positiv oplevelse. Vi har i lang tid haft et gammelt Nikon D3400 med diverse lenser som vi overvejede at opgradere til Z-serien. Da der så kom et godt tilbud på en Nikon Z180-600 + et brugt Z6... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de matériel de photographie
- aussi dans
- Atelier de réparation d'appareils photo
- Magasin de photo
- Service de réparation de caméras vidéo
- Service de réparation de matériel vidéo
Écrit par l'entreprise
Goecker A/S har betjent Danmarks professionelle fotografer med fotoudstyr i mere end 160 år. Vi lagerfører, sælger og servicerer verdens bedste foto- og videoudstyr. Kvalitet er det gennemgående element i vores produkter, såvel som vores kundebetjening. Vi har det bedste udstyr til foto og videoproduktion, men anerkender samtidig, at det også nogle gange handler om at finde det rette produkt til prisen og formålet. Vi sender aldrig kunder ud af døren med udstyr, som vi ikke kan stå inde for. Du kan besøge Goecker på vores hjemmeside eller i en af vores butikker i København eller Aarhus.
Goecker
Écrit par l'entreprise

- Dag til dag levering
- Bestiller du inden kl 14 på hverdage, sender vi varerne samme dag og du bør derfor modtage din pakke dagen efter. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer.
- Seriøs e-handel
- Goecker driver seriøs e-handel med verdens bedste foto- og videoprodukter.
- Topprodukter og seriøs rådgivning
- Vi repræsenterer fotobranchens absolutte topkvalitets produkter og vi gør hvad vi kan, for at sikre vores kunder en købsoplevelse i verdensklasse, herunder rådgivning, levering og service. Du er velkommen i vores to velassorterede showrooms i København og Århus.
Coordonnées de contact
Svanevej 24, 2400, København NV, Danemark
- +45 35 82 11 00
- info@goecker.dk
- www.goecker.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Alle aftaler med gutterne i Århus…
Alle aftaler med gutterne i Århus bliver holdt, fin modtagelse i forretningen og fin snak om udstyret m.m. 👍👍
Jeg har handlet igennem Goecker i mere…
Jeg har handlet igennem Goecker i mere end 20 år og har aldrig været i tvivl.
Siden er nem at handle på og der var…
Siden er nem at handle på og der var hurtig levering.
Ekstraordinær service
Fantastisk service og dialog i bestillingssituationen. Helt ude af denne verden service for at give mig den betalingsmulighed, der var min foretrukne
Tak for en god service
Hej, servicen var venlig, kontoret har mange kameraer, som man kan kigge på når man venter på sin ordre. Beliggenhed er god, tæt på Nørrebro, selvom at den ligger lidt mellem husene
God og professionel service
God, professionel og "lige ud af landevejen" service.
Har været positivt overrasket over standen, af de brugte objektiver jeg har købt.
Godt vare sortiment.
100 % et sted jeg handler igen ( Når…
100 % et sted jeg handler igen ( Når jeg får råd ) 😎
De er simpelthen så hjælpsomme og flinke og bruger gerne 10 til 30 minutter på at du er fuldstændig tilfreds med dit køb... 🌻🍀
Det koster jo så os en del... at lege med de store drenge.... Men de har alt hvad hjertet begær plus det extra. Helt klart alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ værd
1000 tak for en fantastisk handle 😎
Hurtig levering og ingen problemer
Jeg købte et Sigma objektiv og fik en fin pris og hurtig levering.
Troværdig
Hurtig behandling af ordren, sikker forsendelse og ikke mindst indfriet forventning til kvalitet og stand af brugt udstyr.
Hurtig og effektiv service
God kundeservice
Altid søde og venlige og med gode priser! Hvis man bestiller noget der er lidt ventetid på, får man en rigtig god og informativ mail, og så bliver man alligevel positivt overasket over hvor hurtigt varen kommer hjem. Kan kun abefale Goecker.
God kundeservice
God kundeservice. Rigtig god oplevelse. Kan
Kun anbefale Goecker since 1862!!
Jeg er imponeret over grundig og professionel service
Det var en super-god oplevelse at sælge mit prime-objektiv og købe en ny Fujinon zoom i dag i København.
Jeg fandt det rigtig enkelt at udfylde salgsformularen på nettet, besøge Goecker og 12 minutter senere have min gode indbytningspris på objektivet bekræftet.
Herfra var der ikke langt til at købe mit nye drømme-objektiv.
Det jeg bemærker, fra min indledende telefonssamtale med produkteksperten, over besøget i butikken og til mit første køb, er en gennemsyret professionalisme og at jeg, som kunde, føler mig værdsat af personalet.
Jeg nyder at fotografere med mit nye objektiv og tænker på den gode oplevelse i butikken.
Altid sødt og hjælpsomt personale
Altid sødt og hjælpsomt personale. Virkelig meget viden på deres område. Kan varmt anbefales
Meget hurtig betjening
Meget hurtig betjening, varen kom dagen efter.
Kan kun være rigtig tilfreds
L’expérience Trustpilot