Snabb leverans Adidas Golfskor, tyvärr måndagsexemplar. Reklamation mitt under semesterperioden, lite lång ledtid, men skor ersatta. 5+ för leverans, 4 för reklamationskommunikation kunde önskat lite... Voir plus
Jag kan verkligen rekommendera denna sidan! Fina produkter av god kvalitet till ett bra pris, mycket snabb leverans – mitt paket levererades dagen efter jag la min beställning. Finns inget att klaga p... Voir plus
Snabb leverans. Snygga välgjorda produkter. Det var bara färgen som inte stämde. Jag önskade svartare och mörkblåare byxor. Synd för de satt ju perfekt. Inget krångel att återlämna dem. Jag handl... Voir plus
Fina kläder, bra passform förutom en jätteliten grej om klänningens ”underbyxor” som inte var tighta utan stora vida ben. Kanske ska vara så…men inga sköna att ha på sig under klänningen och syntes fr... Voir plus
För golfare som gillar funktionella, stilsäkra och unika golfkläder och golfskor. Med 10 års erfarenhet som professionell golfspelare och 20 års erfarenhet av golfmode vet vi vad som krävs av golfkläder och golfskor för en lyckad dag på golfbanan oavsett väder. Denna erfarenhet tar vi med oss när vi noga väljer vårt sortiment från världens ledande varumärken inom golf. Hos Golf Fashion Online hittar du unika kollektioner från märken som J.Lindeberg, G/Fore, Puma och Ralph Lauren som endast finns på ett fåtal platser i världen. Här hittar du allt för din golfgarderob.
Fredrikbergsvägen 15, 58923, Linköping, Suède
- 013-140095
- hello@golffashiononline.se
- www.golffashiononline.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Adidas Golfskor leverans reklamation
5+ för leverans, 4 för reklamationskommunikation kunde önskat lite tyldigare information vilken information som skulle ha skickats vid första kontakten, ledtiden är ju delvis baserat på lagersaldo o huvudleverantör, så det kan de inte rå över.
Jättebra
Jag kan verkligen rekommendera denna sidan! Fina produkter av god kvalitet till ett bra pris, mycket snabb leverans – mitt paket levererades dagen efter jag la min beställning. Finns inget att klaga på!

Réponse de Golf Fashion Online
Här kommer jag aldrig mer handla
Här kommer jag aldrig mer handla. Först tar de för lång tid på sig vid leverans. Sedan när det blir retur så kvarstår ett högre belopp än frakten Sedan svarar de inte på mejl👎🏻nu stämmer ju inte det som Golf Fashion skriver att det skulle vara 2 dagars leveranstid.stämmer inte alls. Jag gjorde beställningen den 3/9 och varan fanns att hämta den 9/9. Jag missade inte mail med avisering. Fortfarande en lång leveranstid som jag ska betala merkostnader för? 69kr i retur frakt dessutom ytterligare 39kr för något? Riktigt dåligt😡

Réponse de Golf Fashion Online
Reviderat omdöme om svag returhanteringsprocess
Måste för ordnings skulle dementera tidigare kommentar om GFO. Min retur har äntligen behandlats och jag är helt nöjd med hur GFO hanterat det hela. Det är klart för mig nu att problematiken ligger hos de två mellanhänder vi har i processen, dels hos min betalkanal och dels hos GFO's leveransombud.
Vill egentligen inte skriva detta men känner att det är av vikt för andra kunder till GFO. Utbudet är jättefint, beställningen funkar jättebra. Men! Returhanteringen för min del är under all kritik och inte vad jag upplevt med någon annan online leverantör. Handlar normalt både lokalt i Sverige men också främst i Europa.

Presentkortet fungerade inte
Har ett oanvänt presentkort (med giltighetstiden kvar) som jag passade på att nyttja under föregående helg då det var extrapriser på lite kläder. Jag knappade in koden för presentkortet men det stod bara "ogiltig kod" trots otaliga försök. Jag har mailat kundtjänst om att få hjälp med att aktivera presentkortet men utan återkoppling. Det har gått 4 dagar sedan i söndags då jag mailade.
Nu har extrapriserna på de kläder jag tänkt beställa löpt ut tråkigt nog, och mitt presentkort är fortfarande obrukbart.

Bra kvalitet!
Bra vara och snabb leverans
Jag har inte fått mina varor som jag…
Jag har inte fått mina varor som jag beställt. Har betalt via Klarna. Det är andra gången detta händer mig. Jag är besviken på er leverans.

Réponse de Golf Fashion Online
Blev nöjd med det jag beställt
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Smidig leverans med PostNord som hämtades på valt ombud.
Produkt motsvarar beskrivning
Snabb leverans som motsvarade produktbeskrivningen på websidan
Snabb leverans o rätt grejer
Leverans enligt uppgift på sidan och…
Leverans enligt uppgift på sidan och produkt enligt beskrivning. Trevligt bemötande
Bra sortiment och snabb leverans!
Bra sortiment, lättnavigerad hemsida och blixtsnabb leverans!
Supersnyggt resefodral!