Vi har været afsted til Østrigs Grand Prix på Red Bull ringen med Grand Prix Tours, og det var en rigtig god tur! Vi kørte selv derned og boede i campen, hvor vi havde valgt et XL comfort telt med s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var styr på alt, lige fra bestilling af rejsen, til da vi ankom, vi kørte i egen bil, fik anvist standplads med det samme, ingen slinger. Personalet var utrolig imødekommende og hjælpsomme hele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Le Mans 2026 God dialog og god information Styr på logistikken i Grand Prix Tours område og bare søde og service orienterede Grand Prix Tours mennesker. Grand Prix Tour faciliterede fint at en f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grand Prix Tours er altid hjælpsomme, og de ved noget om de ture som de laver. Vi har rejst en hel del gennem dem, og der har aldrig været noget. De giver gode priser på rejserne, og er altid kla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super Tur !!
Hvis det havde været meget regnvejr havde det nok ikke været så sjot i de optillede tælte.

Réponse de Grand Prix Tours
Fremragende tur og fremragende service. Måske GP Tours også skulle stå for HAAS’ racer, så der ku’ komme styr på den også.

Réponse de Grand Prix Tours
Så er vi kommet hjem fra F1 i Østrig 😁 Billetter blev købt gennem Grand Prix Tours på deres hjemmeside. Billetterne kom en ugens tid før løbet. Da vi kørte i god tid for at holde lidt ferie inden var jeg ved at blive lidt nervøs for om de kom inden vi kørte. Et opkald til dem om jeg blev klogere. De havde pt. Ikke modtaget billetterne fra Østrig endnu, så de kunne af gode grunde ikke sende dem. Jeg aftalte med dem at hvis de ikke kommet inden en hvis dato kunne jeg hente dem i deres camp. Super professionel behandling fra deres side.
Der kunne være dejligt hvis man selv kunne bestemme hvilken plads man man ville købe billet til. Da jeg går meget op i at tage billeder er det meget vigtig for mig der er frit skud.

Réponse de Grand Prix Tours
Jeg var for første gang til Le Mans, og valgte bus inkl. Aktiviteter hos GP tours.
Busturen dertil var behagelig, med søde og kompetente chauffører der gav information til os passagerer. Selve lejren var fin med gode toilet og badeforhold. Som førstegangs kunne jeg godt have brugt et kort med info om bus til banen o.lign. Men lad nu det ligge.
Der var lidt op- og nedture i løbet af turen med aktiviteterne, men alt i alt en god og varm oplevelse. Men så kom hjemrejsen... Vi skulle rejse med en anden bus og andre chaufføre. Vi ankom med vores bagage søndag kl 9.30 i tilfælde af at bussen var åben, da vi gerne ville ind til banen og se løb tidligst muligt. For det fik vi sure mimer, da vi åbenbart først skulle pakke bussen fra 10-11, og efter lidt snak fik vi lov til at sætte vores bagage samt sætte håndbagage ind i bussen. Selve hjemrejsen var en fadæse, 30 min inde i turen gik toilettet i stykker, og det virkede ikke resten af turen. De 2 chauffører kommenterede ikke under turen, og vi skulle selv spørge ind mht. Pauser og forsinkelser. Pauserne var der meget få af, især med manglende toilet, ydermere var selve kørslen lidt før spændende, og vi mistede da også en skærm på bussen.
Jeg skulle være ankommet til Vejle kl 11, men klokken blev 12.30 før vi ankom. Forsinkelser kan ske i trafik, men der var ingen forklaring eller info om ca. Ankomst hvilket besværliggjorde manges videre hjemrejse.
Oveni selve kørsel og service, så var komforten i bussen som taget ud af en skolebus. Over mit sæde var en lampe i stykker, og der blæste derfor konstant kold luft ned, og bussen var i forvejen så kold, at flere beklagede sig.
Havde vi haft samme hjemrejse som vi havde udrejse, så havde jeg givet flere stjerner. Hjemrejsen kombineret med andre småting gør, at vi påtænker at rejse med et andet selskab næste år.

Réponse de Grand Prix Tours
Servicen var helt i top. Når tingene ikke lige gik som de var planlagt, kæmpede vores guide Anne Lilholt 100% så alle fik en fantastisk rejse.

Réponse de Grand Prix Tours
Ved ankomst, ventede vi 2 1/2 på bus som skulle køre os til hotel.
Da vi skulle hjem fra Barcelona, var bussen igen forsinket. Denne gang var.40 min.
Resten af denne F1 oplevelse var super.

Réponse de Grand Prix Tours
Formel 1 Spanien 2019 med fly og på Hotel. Har rejst med GP Tours før. Denne gang og som ALTID en kæmpe fornøjelse. Dejligt at kunne læne sig tilbage og ikke tænke på mad og fly og bus og...... Bare ren afslapning. Guide stod klar da vi landede i Spanien og var med på hele turen til vi stod i lufthavnen igen. Mere end 100 % styr på ALT fra jeres side. Guide oplyste om alle de ting og mere til som vi kunne have af spørgsmål i bussen fra lufthavn til hotel. Jeg havde glemt at bestille transfer til banen fredag. Det klares af smilende og hjælpsom guide på ingen tid. Fantastisk hotel rent og pænt i Santa Susanna med god morgen og aftensmad. Racenight med Jan Magnussen og Peter Nygaard PÅ HOTELLET uden transport tid var en meget stor oplevelse. Snacks og drikkevare på GP tours regning. Det var en hyggelig aften. Har før rejst hvor vi selv stod for planlægning og bestillinger. Dette endte med at blive dyrere end pakken fra GP Tours. Så absolut fornuftig pris med alle de ekstra ting vi så også lige fik med på vores tur. Tak for denne gang. Absolut ikke sidste tur med jer GP Tours

Réponse de Grand Prix Tours
God oplevelse alt klappede godt hotel super aften med Magnussen og nygård tak kommer igen hilsen Jørgen

Réponse de Grand Prix Tours
Altid en fornøjelse at være på tur med gp tours.

Réponse de Grand Prix Tours
Vi oplevede en del forsinkelser, flyet er dog ikke jeres skyld. Bussen der skulle transportere os tilbage til hotellet efter løbet var væk da vi kom til parkeringspladsen, så endnu en ventetid på et par timer. Ellers en god oplevelse.

Réponse de Grand Prix Tours
Udmærket og spændende oplevelser. Der var styr på tingene. Gode, venlige og hjælpsomme rejseledere.

Réponse de Grand Prix Tours
Fantastisk tur til F1 i Barcelona.
Alt fungerede. Dejligt hotel. Søde gæster. God service og dygtige guider. Jeg kan klart anbefale GPTours.

Réponse de Grand Prix Tours
Perfekt tur og alle vores ønsker var efterkommet ned til mindste detalje.

Réponse de Grand Prix Tours
god tur, hvor næste alt spillede i den rigtige retning.
den der bus der kørte og glemte at han skulle have folk med retur, den var ikke god. Det klarede GPT også til bravur. de leverede underholdning og kolde øl indtil den nye bus kom.
jeg rejser gerne med jer igen og anbefaler jer gerne til andre.

Réponse de Grand Prix Tours
Super fin tur til Kina, som blev gennemført helt efter programmet. Rigtig gode hoteller og velvalgte interessante udflugter. Tranfer til og fra F1 fungerede fint.
En stor tak til kontoret i Danmark og turlederen for stor hjælpsomhed og service i forbindelse med Niels,s tragiske og pludselig hjemrejse.
På gensyn
Niels og Preben

Réponse de Grand Prix Tours
En savoir plus sur les différents types d'avis.