Det er en rigtig god levarandør ,mange tak igen! Selvom jeg ringede med en masse spørgsmål, før jeg afgav en bestilling, fik jeg hver gang fremragende forklaringer. De rådgav mig tålmodigt om, hvilk... Voir plus

Tak for jeres meget vejledende, hjælpsomme og venlige service. Vi sætter stor pris på, at I har forklaret os vores muligheder én for én og leveret en hurtig service. Fremover er I vores foretrukne va... Voir plus

1. Magasin d'articles d'emballage

Écrit par l'entreprise

Servicering af Spisesteder så som Caféer, Restauranter, Sandwich og Burger bare med Servietter, Emballage, indpaknings produkter, papir, plast, engangsartikler og rengørings midler.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

4,7

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service

God service god god god og hurtig fremragende attitude, og lave priser kan varmt anbefales

7 avril 2023

Mega nemt og med hurtig levering

Mega nemt og med hurtig levering - eneste bagatel er at man på nogle vare min. skal bestille 10 stk. af hver - men det giver mening, når man modtager tingene, og ser selve indpakningen - den kan ikke laves med mindre antal, uden at det koster alt for meget i emballage.
Giver jer derfor 5 stjerner :-)

2 novembre 2022

Stjæler dine penge!

Nu er der gået over en måned og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Der bliver ikke svaret på mine mails, hvor jeg gør opmærksom på, at jeg ikke har modtaget mine penge.

26 avril 2022
Logo de Greendal ApS

Réponse de Greendal ApS

Kære Kunde
Du har bestilt HVIDE servietter fra DUNI som verdenskendt firma.
Vi har sendt dig en kasse hvide servietter efter et stykke tid du har påstået at det servietter du har modtaget ikke er hvide..
Efter følgende har vi sendt dig en ekstra kasse toede vi sendt dig sand farve men viste sig at der var noget med at det var ikke den Hvide farve som du havde forestillet dig.
Så siger vi, ok vi sender dig retur labels så du kan sende det 2 kasser tilbage vil betale din penge retur..
Efterfølgende modtager vi kasserne med en regning fra postnord kr. 350,- fordi din mand har proppet retur labels ind i kasserne i stedt for klister dem udenfor kasserne..??
Vi har så tilbage betaler din penge retur - det 358 kr. som i ikke kan finde ud af sende pakkerne korrekt vis.
Derfor vi har intet fortaget forkert.

Hurtig levering og gode priser.

Da jeg har åbnet ny restaurant manglede jeg engangsartikler/emballage til min kommende restaurant. Jeg gik ind på google og fandt dette firma. Da jeg kontaktede dem fik jeg en god dialog med ham jeg talte med i telefonen samt en god pris, vi fik lavet en aftale med levering af de varer jeg ønskede. Leveringen kom 2 dage efter jeg havde bestilt om torsdagen. De stillede det der hvor jeg ville have det henne, og ikke bare på en palle ude foran forretningen. Så 5 stjerner fra mig.

30 octobre 2016