Noté 1 sur 5 étoiles

El 29/12/2025 hice capturas de la web de Moulinex donde varios productos Cookeo+ tenían estos precios: • Cookeo+ 6L 150 recetas Azul: 159,99 € • Cookeo+ 6L 80 recetas Gris: 149,99 € • E... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een enorm slecht bedrijf!!! Heb nooit een contract getekend. Zij deden zaken met de vorige eigenaar van het bedrijf wat ik heb overgenomen. Veel geld betaald omdat ze zogenaamd onderhoud hadden ge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Rowenta Eco Heater besteld, aanbieding. tweede hans rommel gehad vol met krassen. Klantenservice , Hugo Top, service coordinator , Anita Klomp , doorgezet. Geen reactie . al 23 jaar zit ze op... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Nooit meer Groupe SEB!

4 mei 2024 had Groupe SEB oftewel E-care een nieuw koffiezetapparaat besteld. Het is nu 6 juli 2024 en nog steeds niets ontvangen. Ook geen leenapparaat.

Dit zegt al genoeg over Groupe SEB / e-care reserve logistics. Ze laten mij nu al langer dan 2 maanden wachten op een apparaat waar ik recht op heb. Geen medewerker die mij belt of mailt. Nadat ik gisteren een klacht heb gediend telefonisch bij Norah klantenservice medewerker, met de vraag of ik door een leidinggevende gebeld kan worden werd door haar gezegd dat zij het druk hebben en niet bereikbaar zijn. Verder heeft zij niets voor mij gedaan. Norah reageerde met haar emoties en kwam maar niet met een passende oplossing. Professionaliteit en klantgerichtheid is ver te zoeken bij de klantenservice afdeling van e-care.

Ik heb garantie en recht op een goed functionerend apparaat. Zowel Groupe SEB als Krups doen geen moeite om mij te voorzien van een koffiezetapparaat. Het enige wat ik wilde is koffie kunnen drinken uit een apparaat waarvoor ik honderden euros voor heb betaald.

Helaas ben ik genoodzaakt om juridische stappen te nemen en de kosten te verhalen bij e-care.

Ik zal dus ook nooit meer een apparaat kopen dat gerepareerd wordt door Groupe SEB en raad dit ook niemand aan!

6 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Stofzuiger gekocht met 90 dagen…

Stofzuiger gekocht met 90 dagen zichtretour. Deze beviel helaas niet en dus netjes teruggestuurd na 1 maand in November 2023. Heb 4 december een brief van de consumentenservice van SEB Groupe ontvangen, dat de stofzuiger in goede orde ontvangen is en ik binnen 6 weken mijn aankoopbedrag terug zou ontvangen op mijn bankrekeningnummer. Zijn nu ruim half jaar verder en vele telefoontjes en mailverkeer en heb tot op heden nog niets ontvangen en ze kunnen niet zeggen wanneer ik het aankoopbedrag terug mag verwachten. Wat een waardeloos bedrijf. Ik koop nooit meer iets van Krups, moulinex, tefal, rowenta, lagostina.

13 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kann den Unmut einiger User nicht…

Kann den Unmut einiger User nicht verstehen, ich beantwortete alle Fragen,wo ich zu eingeladen werde,habe schon eine pfanne getestet, und auch dafür meine pfanne erhalten,habe auch 4monate gewartet, aber es waren ja auch Ferien da zwischen usw.ich habe da Verständnis für und verlosung werden ja öfters gemacht im Jahr,irgendwann klappt das auch👍😁

18 avril 2024

Rowenta Eco Heater besteld

Rowenta Eco Heater besteld, aanbieding.

tweede hans rommel gehad vol met krassen.

Klantenservice , Hugo Top, service coordinator , Anita Klomp , doorgezet. Geen reactie . al 23 jaar zit ze op die functie, het regent klachten, ongelovelijk, schande

zie reviews , google op Rowenta Klachten, je schrikt je rot.

8 février 2024

Man hat alle Zeit der Welt

Man hat alle Zeit der Welt, wenn es um das Geld der Kunden geht und eine Rückerstattung ansteht, liebe e-mails sind nichts wert, Bares zählt! So was habe ich noch nicht erlebt, die haben mein Geld immer noch, angeblich erstattet..., ich sehe nichts!

4 décembre 2023

ACHTUNG Finger WEG!!!! absolut unseriös

Man wird einmal die Woche zu einer Umfrage eingeladen um seine Meinung zu zukünftigen Produkten zu äußern. Die angebende Zeit (meist ca. 5 Minuten) wird IDR mindestens um das 3 fache überschritten. Eine Belohnung / Incentination / Aufwandsentschädigung gibt es natürlich nicht... Angeblich nimmt man an einer Verlosung teil... Jaja schöne Geschichte, wer´s glaubt wird Seelig und wer´s nicht glaubt kommt auch in den Himmel... Ich hatte das Glück, dass ich nicht zum Produkttest ausgewählt wurde, im Gegensatz zu meinen Vorrednern - also ist der Kelch an mir vorüber gegangen. Ich werde mich nach abgabe dieser Bewertung umgehend Abmelden und kann es auch allen anderen Mitglieder raten. Absolut unseriöser Verein...

1 décembre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Dolce Gusto Genio s Plus.

Eind aug 2023 een Nw Dolce Gusto Genio s Plus gekocht maar op 13 september deed het apparaat niets. Toen op 14 sept via DHL naar E- care Duiven gestuurd. Ik zag dat zij op 21 sept een nieuw apparaat hebben besteld in Frankrijk? En dit zou vewacht worden op 9 okt, maar zelf gebeld op 10 okt met SEB Veenendaal en met Duiven. Toen ging en kon alles wel heel snel en vandaag 12 okt een nw Dolce Gusto ontvangen. Je kunt zelf het traject volgen. En na bijna 4 weken weer lekkere koffie kunnen zetten. Duurde wel wat lang volgens mij.

12 octobre 2023

Kann meinem Vorredner nur zustimmen

Kann meinem Vorredner nur zustimmen. Habe ebenfalls an dem Tefal Pfannentest teilgenommen, die Pfanne ein Jahr getestet und dann auf Verlangen danach zurück geschickt im Juni mit dem Versprechen, dafür im Austausch als Belohnung eine gleiche in Neu zu bekommen. Darauf warte ich bis heute und es ist zu vermuten, dass sie auch niemals kommen wird, denn die Rede war vom Sommer. Nun ist es Herbst. Sie schrieben, dass es Verzögerungen beim Versenden geben kann. Ok, dafür habe ich ja noch Verständnis. Aber der Test ist jetzt 4 Monate abgelaufen und ich warte seitdem auf die Pfanne. Habe bestimmt sechs Emails dorthin geschickt, keine Antwort bis heute, zuzletzt kam eine Eingangsbestätigung, die mir auch nichts nützt, wenn meinem Anliegen nicht nachgegangen wird und danach nichts mehr kommt. Habe also ebenfalls ein Produkt getestet ohne jegliche Art von Vergütung. Zumal ich noch viel Zeit in die ganzen Umfragen gesteckt habe, die regelmäßig kamen und ich Fragen zur Pfanne beantworten musste. So was habe ich noch nie erlebt. Das ist eine Unverschämtheit. Erwäge rechtliche Schritte, das ist Betrug. Habe alle Beweisemails. Woanders wo ich Produkte getestet habe, durfte ich sie behalten und habe noch obendrein Geld dafür bekommen. Hier gar nichts, keinen Pfennig dafür und noch nicht mal die Pfanne. Reinste Abzocke. Als die Pfannen für den Test versendet wurden, war das natürlich kein Problem, sie war in kürzester Zeit da, es diente ja ihnen und Ihrer Forschung, nur jetzt sieht man ja was sie von ihren Communitymitgliedern halten und wie sie zu ihren Versprechungen stehen. Der Ehrliche ist der Dumme. Wünschte schon, ich hätte die Pfanne einfach behalten sollen und nicht zurück schicken, aber so bin ich nicht, das war nicht die Absprache und Regel und wäre auch nicht ok gewesen. Aber das hier ist auch nicht ok. Das hat man aber davon wenn man sich dran hält...Wem geht es noch so? Bitte schreiben. Wir sind sicher nicht die einzigen.
Kann nur jedem raten, Finger weg von dieser Community! Hochgradig unseriös.

6 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

SEB&YOU - Völlig unseriöses deutsches Testpanel…

Völlig unseriöses deutsches Testpanel "SEB&YOU"! Sie lassen einen 1 Jahr lang Produkte wie TEFAL-Pfannen und LOMI-Komposter testen, dann muss man es zum Postamt fahren und zurück senden und sollte dann EIGENTLICH ein neues Produkt als Belohnung für das Testjahr erhalten! Aber das kommt dann nie! Zudem soll man per Email jede Woche eine Umfrage ohen jede Belohnung zu zukünftigen Produkten diverser Firmen beantworten, was ich Dummerle auch 1 Jahr lang gratis machte,,,,

Nach 10 vergeblichen Emails ohne Antwort, schrieb ich auf deren Website gerade:
"Hallo, ich habe an dem TEFAL-Pfannentest teilgenommen und bis heute 10.09.23 meine Belohnungspfanne noch nicht erhalten!!? Bin ich die einzige? Auf Emails kommt nur Automatenantwort von Zendesk! So was ist unseriös, mich 1 Jahr die Pfanne testen zu lassen,die ich im Frühjahr 2023 dann zurück sandte und bis heute September habe ich die Gratispfanne als Belohnung noch nicht erhalten! Letzte Email war im Juni-Juli, dass die Teilnehmer sie "nicht VOR dem Sommer" erhalten würden, da 700 Pfannen verschickt werden müssten; nun ist der Sommer VORBEI und noch immer keine Pfanne!
Ich habe also OHNE jede Belohnung 1 Jahr getestet und NICHTS erhalten!
Ebenso beim LOMI-Komposter-Test,wo auch seit Monaten keiner anwortet und ich nicht mehr weiss, was ich noch tun soll...Fühle mich komplett gescammed!

10 septembre 2023

Slecht retour beleid

Twee artikelen bij de Tefal winkel in Groningen gekocht. een artikel terug gebracht ongebruikt en in originele verpakking omdat deze niet voldoet aan datgene wat ik had gevraagd. Kon alleen een tegoedbon krijgen geen geld terug, heb gedeclareerd maar manager bleef bij standpunt. Uiteindelijk mijn verlies genomen. Vragen ze me om mijn gegevens en wordt ik aangemeld voor hun nieuwsbrief ongevraagd. Ik ben een trouwe koper van tefal artikelen omdat over het algemeen de kwaliteit behoorlijk is. De klantonvriendelijkheid in retour beleid doet me nu anders besluiten.

19 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Opgestuurde koffiezetapparaat nooit meer terug ontvangen van SEB

Mijn kapotte krups koffiezetapparaat is na 19 dagen gerepareerd retour gezonden zegt SEB. Helaas mijn koffiezet apparaat nooit meer ontvangen. Op de mails wordt niet gereageerd. In het logboek wat je kunt inzien, hebben mijn mails de status afgehandeld. Echter nooit meer wat van ze gehoord. Telefoonnummers onvindbaar.
Pas op met dit bedrijf.

26 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een moulinex airfryer gekocht…

Ik heb een moulinex airfryer gekocht code 90027268122,Ik had een cash back van 30 euro erop.Ze betalen het niet maar kan ermee iets anders kopen mits min.aankoop van 199 euro.Ze zeggen dat ik op een icoon heb geklikt(wat ik niet wetend heb gedaan op mijn gsm) en dat ze het niet willen veranderen.Dus ik kan fluiten naar mijn geld.Ik koop nooit meer iets van SEB groep.

18 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Company needs to address customer…

Company needs to address customer services issues with Krups... Groupe SEB state they provide a complaints procedure when complaints are not resolved by the company enabling the customer to escalate their complaint and have it resolved. What they do provide is an answer phone for UK customers that is not in English where you are asked to leave your number for someone to contact you and no one rings you back. I am unable to escalate my complaint within Krups apparently even though I have requested this several times and I am unable to escalate my complaint within the parent company too.... My complaint is as follows: I ordered accessories for our coffee grinder on the 18th September... the order was lost by Evri.. contacted customer services after a week, they advised Evri would deliver it, they didnt... then it took four weeks to establish we did not receive it and they advised a replacement would be sent out after five weeks and we are still waiting. There is another order number which does not correlate to an order? I emailed raising a case, in response they have sent emails to the relevant department as they are not able to ring them? And still we wait... I have called twice as they are now ignoring case emails, I have called the company SE Groupe and left a message on their complaints answer machine, they have not called back, I called again this afternoon the latest update from 'John' is the person who deals with this is not in the office today so he will call me back in the morning... he assures me that he will resolve this issue... and still they continue to apologise... you cannot apologise for something and then continue doing the same thing as it negates your apology, John wont even admit that this is not a reasonable timescale for dealing with my complaint, they ignore emails and there is no way to escalate the complaint, this is what happens when customer services are farmed out to employees who are not allowed access to systems and have to rely on emailing the relevant people to resolve issues, nothing gets resolved, barriers to resolution are created and customers get frustrated and then they have to record messages for customers stating they will not tolerate customers verbalising their frustrations... maybe if they resolved issues in a resonable timescale customers would not be frustrated in the first place and would not express their displeasure and frustration at getting nothing resolved... order placed on the 18th September and still we wait... Product was Which recommended, shame Which do not review customer services... I will never knowingly buy a Krups or Groupe SEB product again!!!

2 novembre 2022

Krups espressomachine

Krups espressomachine, op eigen site te koop voor 740 euro, na 2 jaar en 2 weken kapot. Lekt water en/of koffie uit onderkant. Ter reparatie opgestuurd. Kosten volgens rapport 162 euro en valt niet binnen garantie. Reparatiebedrijf E Care stuurt me voor aanspraak op garantie naar Krups. Daar heb ik gemeld dat ik volgens Nederlands recht, recht heb op garantie. UNETO/VNI heeft bepaald dat een dergelijk apparaat tenminste 4 jaar probleemloos te gebruiken moet zijn. Hier zijn ookgerechtelijke uitspraken over. Bij Krups stellen ze echter heel eenvoudig dat ze niets voor me kunnen doen. Ik moet me maar bij het reparatiebedrijf melden. Zo word je lekker van het kastje naar de muur gestuurd. Uitermate klantonvriendelijk en frustrerend. Schandalige manier van handelen. Ik wil het er niet bij laten zitten maar het kost zo veel tijd en energie... Nooit meer Krups voor mij in ieder geval.

24 septembre 2022

Een rijstkoker van Tefal gekocht

Een rijstkoker van Tefal gekocht. De handvat van de deksel was los. Consumentenservice via de mail contact opgenomen. Dit kon niet telefonisch. Na 3 weken steeds mail te sturen kreeg ik een telefoonnummer waar ik hiervoor kon bellen. Telefoonnummer was niet in gebruik.
Dit doorgeven via de mail en wacht al 2 weken op antwoord.

15 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Onbeschofte medewerkers aan de lijn

Heel slecht ervaring. Ik heb een snel pan voor een reparatie naar jullie opgestuurd. Ik krijg steeds emails waarin jullie aangeven dat de reparatie nog in behandeling is.
Ik heb net jullie gebeld en wat vervelend. Jullie nemen de telefoon op maar jullie willen niet met de mensen spreken. Ten tweede nemen de telefoon op en die onbeschoft gaar steeds de telefoontjes ophangen. Slecht service. Maar ik zal contact met bol.com opnemen en ze zullen met jullie in gesprek gaan.
Onbeschoft en vervelende mensen

28 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Eine börsennotierte Gesellschaft ist in …

Eine börsennotierte Gesellschaft ist in den seltensten Fällen ein Vorteil für den Verbraucher da das ganze auf Wertpapiergewinn / Aktiengewinne ausgerichtet ist.
Da macht die SEB-Group keine Ausnahme, sie wird manche deutsche Tradionsfirma im Gewinn-Verlust Streben opfern.

21 novembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Moulinex geeft niet thuis bij het leveren van onderdeel voor keukenmachine

2,5 jaar geleden Moulinex masterchef keukenchef gekocht. mijn vorige had het helaas na ruim 15 jaar begeven en aangezien ik zeer tevreden was over moulinexproducten en accessoires, kocht ik via bol.com nieuwe Moulinex masterchef. deze nieuwe machine had helaas een niet mooi afsluitende deksel en het gebeurde regelmatig dat deze er af trilde . ik nam het eigenlijk voor lief want de machine was voor de rest met accessoires geweldig. een paar weken terug trilde echter de deksel in de mengkom en sloeg vast. de as was wat verbogen wat de kneedhaak aan vast zat en de machine maakte raar geluid. voor 80 euro opstuur- en onderzoekskosten kon ik de machine opsturen maar je weet niet wat voor bijkomende kosten er dan nog bijkomen. 6 maanden door garantie heen dus besloten naar repaircafe. daar keurig gedemonteerd en van het tandwiel bleken 4 tanden te zijn afgebroken door het vastslaan. ik verzoek Moulinex om dit onderdeel om mijn machine gerepareerd te krijgen, hetgeen zij weigeren. of ik moet 'm opsturen en door hun evt. laten maken maar zij leveren GEEN onderdelen aan particuliere om je product te laten maken..... ik vind dit ronduit zo'n slechte service! ze dwingen je een hoop geld te betalen om je machine aan hun te leveren, terwijl je nog heel veel meer kosten dus kunt verwachten daar zij reparatie niet kunnen garanderen OF erger nog dat je dan maar nieuwe machine moet komen van meer dan 200 euro..... omdat wij dus weigeren onderdeel te leveren! Nooit meer en laatste keer Moulinexproducten.... Je kan dus beter een keukenmachine kopen met langere garantietermijn en verzekerd zijn dat je er nog onderdelen voor kunt krijgen. Service gerichtheid hebben ze bij Moulinex dus niet van gehoord!

17 février 2016
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus