L'entreprise a répondu
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top service og virkelig lækker mad hos Guldkyllingen Midtjylland. Vi elsker når Mette kommer med vognen til byen. Det er den bedste kylling og pomfritter vi har fået. Vi får den bedste betjening altid... Voir plus
L'entreprise a répondu
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det var perfekt god mad god ekspedition fra guldkyllingen i Daugaard ved Bredballe centeret

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Nicolai du laver fantastisk kylling i Glud!!

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
5/5 stjerner super mad super flink og altid i super humør tak for den gode service

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
nicolai laver nogen af de bedste gode pommes elsker at få dem

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Mødte Nicolaj da GuldKyllingen Daugård besøgte Brande 🔥 Helt fantastisk mad og simpelthen den bedste service! Nicolaj skal komme til Brande noget oftere, fik ikke kun den sidste, lækre, saftige kylling men og den hyggeligste samtale imens maden blev klargjort 10/10 🐥🔥

Super god oplevelse fra Nikolaj 365 i bredballe

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Byens bedste kylling! Mega lækker mad og super god kundeservice, kan klart anbefales! Coop 365 bredballe

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubetingede passion for madlavning. Ludvig formår at løfte en simpel ret til et sandt mesterværk, og man kan mærke hans hjerte i hver eneste detalje. At smage Ludvigs kylling er at opleve, hvordan kærlighed og dygtighed smelter sammen – en oplevelse, man aldrig glemmer.

Guldkyllingen Daugaard laver nogle klasse kyllinger. Kæmpe ros herfra

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Fantastisk kunde service af Nicolaj samt rigtig lækkert mad. Vi glæder os rigtig meget til at du kommer til Grindsted igen her næste lørdag😁

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Nicolaj, Bredballe. Fantastisk oplevelse og service. Virkelig flink gut og klasse mad!

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
En rigtig god måltid her i Vonge. Kyllingen faldt fra hinanden. Perfekt .Sprøde pomfrit. Rigtig god og venlig service fra Nikolaj ( Tror jeg han hed ).

Réponse de GuldKyllingen Grillvogne
Nicolai fra guldkyllingen ved Meny Horsens gør det så godt, kyllingen er så god saftig og mør, pomfritter så sprøde og han er altid parat med en snak